- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
neden öyle düşündün beybi6 yıl önce pek zeki değilmiş kanar gibi geldi ama 180 derece değişti diyorsan bilemem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden öyle düşündün beybi6 yıl önce pek zeki değilmiş kanar gibi geldi ama 180 derece değişti diyorsan bilemem.
belkide evlenmemiştir bilemiyoruz kı şansımı denemeyeyim miKoskoca 6 yil gecmis ustelik pek de iyi ayrilmamissiniz, yüzgöz olunmus herhalde.
Adam coktan evlenmis barklanmistir.
Sen de evlenirsin merak etme.
Bu kadar evlenmek isteyip bekar kalan pek gormedim ben
aynı şehirdeyiz, kendi işini yapıyorne iş yapıyor bu adam?aynı şehirde misiniz?
hay kocişiniz kadar ....Ay ben de güldüm valla yaaa benim kocişim de noldu diye sordu sesli güldüm![]()
kız sen ne esprituelmissin haaAcaba bakım ürünleri satma işinde çalışan ve aylık kotasını daha dolduramamış biri olabilir mi?
İnşallah. Çok teşekkürler. Sıra çok bekliyoruz halaaGeçmiş olsun kızınıza. Yanlış hatırlamıyorsam kronik rahatsızlığınız vardı. İnşallah negatif çıkar sonucunuz.
lafları yine carpıtıyorsun bakValla lanet ediyor olsa boşanır sanıyorum, zorla tutmuyorum sonuçta. Ev işi yapmanın kadının görevi olduğunu düşünen bir adamla evli değilim neyse ki. Kendi giysilerini kendi ütüleyebilecek yeterlilikte bir adam.
Ama sana çok dua ediyorum, olur da bir gün seninle evlenecek bir adam bulursan bu adam çayını kahvesini ayağına bekleyen, yumurta kırmayı bile beceremeyen, evin bütün yükünü senin üzerine bırakacak olan, sifon çekmekten aciz bir adam olur umarım. Sen de elinden her iş gelen mükemmel kadın olarak kocanın hizmetini eksiksiz görürsün. Çok içten dua ettim valla bak.
Sayesinde zaman geçiyor yazsın yazsınHerkese hemen cevap vermeseydin be Umutsuz.
15-20 gün sonrasına alıntılayacak bi şeyler bıraksaydın konunu uplamak için.
Sayesinde zaman geçiyor yazsın yazsın![]()
benialan kaynana yasadıAy tatlını yiyim senin. Neden evde kaldığın belli Umutsuz. Kim ister ayol oğluna seni bu dilinle?
E dediğim gibi işte, zerre ilerleme yok sende. Bi de yeni gelişme gibi yazmaz mı küçük düş dünyasında yaşadığı minik medcezirleri![]()
lafları yine carpıtıyorsun bak
hayat müşterek çiftler birbirine yardımcı olmalı
ama kocanın ütü yapıp senin yan gelip yatman hiç adil değil
bu hayatta beni hak edecek kadar şanslı biri yok napayımUçan kuşa acaba bu sevgilim olur diye konu açan umutsuz mu yazıyor bunuseçici olmadığın hali düşünemiyorum
![]()
yürrüüü beeeAhahah yok konuları karıştırdın. O konudaki abiye hepimiz düşmüştük. Bu konudaki abi leş abilerden.
Babası ölünce annesi umutsuzu abisine vekalet vermesi için zorlamış bu akıllı da vermiş. Aynı binada oturuyor bunlar. Umutsuzun en önemli özelliği evinde mutfak olmaması. Yemek yemeye küs olduğu yengesine gidiyor.
Ütülediği şey adamın kendi gömleği. Neden adil değil?
Kaldı ki kudraya ait bir şeyi de ütülüyor olabilir.
no anamın köyden dönmesini bekliyorumVekalet iptali yaptırdın mı?
ahahahahahh karnım çatladı kız gülmektenEyy yokluk insanın aklına kimleri, neleri getiriyorsun. Anasınıfında hoslaştiğin çocuğu da yoklayacak mısın sonra?
yok kız nerdeeeeEeee koca adayı var mı umutsuz ?
hakkaten koca mı bulcan kızevett bulacağımm.esprili harika bir kadın bu umutsuz.kötü talihini kıracağım onunnn![]()
bende koronayım diyorummGeçmiş olsun kızınıza. Yanlış hatırlamıyorsam kronik rahatsızlığınız vardı. İnşallah negatif çıkar sonucunuz.