- 11 Aralık 2018
- 41.485
- 257.825
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ahahaha umutsuz hastasın resmen ya. Umutsuz vakasın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayrola kafan mi guzelAhahaha umutsuz hastasın resmen ya. Umutsuz vakasın![]()
Asalak olacağima köpek olurumSenin gibilerin duasi kabul olsaydi gokten ....... yagardi cicim
Boslugu sen tamamla
çıktı maalesef kız covid pozitif ben de de var muhtemelen karantinadayızGeçmiş olsun size de Ceycey. Bir şey çıkmaz umarım.
pozitif kuzum çocuk.karantinadayız topluca.2 gün geçsin biz de teste gideriz.Ceycey cevap vir, nasilsiniz?
senden bulaştı sanırımmm .karantinadayızzz.koca bulamam yani bu koşulda sana.başının çaresine bakKiz nerdesiiinnnn
Geçmiş olsun, hafif atlatırsınız umarım.çıktı maalesef kız covid pozitif ben de de var muhtemelen karantinadayız
teşekkürler kudra.ama en çok umutsuza koca arayamayacağım ya ona üzüldümGeçmiş olsun, hafif atlatırsınız umarım.
çıktı maalesef kız covid pozitif ben de de var muhtemelen karantinadayız
şu an ağır bir durumumuz yok.bakalım yarın ne olacakk?teşekkürler iyi dileklereGeçmiş olsun, bol bol C vitamini alın, kekik suyu da iyi geliyor diyorlar, biz de ailecek atlattık kovid yaklaşık bi 7 ay kadar önce, ayakta geçirdik vitaminlerle güzel beslenme ile.
çıktı maalesef kız covid pozitif ben de de var muhtemelen karantinadayız
bizim sınıfta devamlı var biri geliyor sonra diğeri covid.2 kişi aynı anda olmadı şimdiye kadar.ama kızım pazartesi okula gitti.bulaştırmış da olabilir.öğlen rahatsızlanmaya başladı sabah çok iyiydi yoksa göndermezdim zatengeçmiş olsun ceycey. noldu bu okullara yahu birden patladı vakalar. benim oğlanın sınıfında da 3 pozitif çıktı.
Gecmis olsun tatlim yaçıktı maalesef kız covid pozitif ben de de var muhtemelen karantinadayız
Nairobigeçmiş olsun ceycey. noldu bu okullara yahu birden patladı vakalar. benim oğlanın sınıfında da 3 pozitif çıktı.
Bende oyle yapacam sekerim merak etmeKonularınıza az çok baktım orada yenge de sende mağdur olmuşsun o kadın evlilik hayatını kayınvalide görümce ile yaşamış sende en güzel zamanlarını ailenin zoruyla abingilin evliliğinin içinde yasamissin bence kendi iyiliğin için mallarını al bırakma senin annen aşırı derece ataerkil bir kadın zamanında gelini ezmis şimdi de sizleri genç bir kadın olarak emin ol onun da hayalleri vardı .
Kimseye bir daha vermeyin malınızı mulkunuzu o sizin babanızdan kalan hakkiniz
Golge etme baska ihsan istememAsalak olacağima köpek olurum![]()
Yaaa olamaaaazzzzsenden bulaştı sanırımmm .karantinadayızzz.koca bulamam yani bu koşulda sana.başının çaresine bak
Tine bedduan tuttu bakGeçmiş olsun, hafif atlatırsınız umarım.
Aşılı olan hafif atlatiyorGeçmiş olsun, bol bol C vitamini alın, kekik suyu da iyi geliyor diyorlar, biz de ailecek atlattık kovid yaklaşık bi 7 ay kadar önce, ayakta geçirdik vitaminlerle güzel beslenme ile.