Ruhen çok yorgunum intihardan başka bir şey düşünemiyorum

Kendimi ona o kadar benzettim ki... o mektubu o hisleri.. benden daha kaliteli anlatmış yaşadığı kabusu.. Furkan Çelebi diye bir gençte canına kıymıştı.. onun hislerine de benziyor hislerim. Beni korkutan da bu ya zaten ben de dayanamazsam
Ben o doktorun mektubunu okudum, mantıklı gelmeye başlayınca okumayı bıraktım direkt.

Yaşananları bu kadar kolay atamadım verdiğim emekler kimsenin vermeyeceği şeyler verdim ona her şeyimi verdim aklınıza gelebilecek... benden her şeyimi aldı ben psikokojik olarak çökmüş haldeyim 1 senedir. İletişim kopmadı hiç ama her şeyimi verdim ayrıyken bile çok hakkım
Ben çok daha önemli bir şey sandım.inan ki ya allah aşkına baskasi için değer mi ALLAH seni tek yarattı ondan evvel nasıl varsan sonrası da olabilirsin ne hayatlar var senin bu derdine gülüp geçicek yapma böyle

Ben çok daha önemli bir şey sandım.inan ki ya allah aşkına baskasi için değer mi ALLAH seni tek yarattı ondan evvel nasıl varsan sonrası da olabilirsin ne hayatlar var senin bu derdine gülüp geçicek yapma böyle
Evet öyle tabii ki... ama benim kaldıramadığım o kişi be ayrılık değil... beni rahat bırakmayan kurgular ve kırgınlıklar pişmanlıklar kızgınlıklar

Kendimi buldum benim duygularımı benden iyi anlatmış... Rabb’im affetsin.. en büyük günah ama bazen tek yol gibi geliyor
Aminn. Ne bileyim parlak bi gelecek, para.. her şey var ama adama yetmemiş. En azından onun yerinde olsam bi süre işi gücü bırakırdım. Bi de öyle denerdim yola devam edebilmek için. Ertesi gün ameliyatları olacak kadar yoğun zamanlarda ben olsam böyle bi karar vermezdim. Allah rahmet eylesin.

Çocuğum olmasa bende aynı eşikteyim ama çocuğuma bunu yaşatmak istemiyorum ona kimse bakmaz ben ölürsem o yüzden biraz daha buralardayım 🌍

Evet öyle tabii ki... ama benim kaldıramadığım o kişi be ayrılık değil... beni rahat bırakmayan kurgular ve kırgınlıklar pişmanlıklar kızgınlıklar
Neymiş o kurgular onun başkasıyla olması mi yada onla yaşadığınız özel şeyler mi

Özel değil takıntılı bşriyim her şeyi çok takıyorum geçmişi, yaşanmamış geleceği... kafamda kurduğum şeyler bile yetiyo canıma okumaya... tut ki bir vefasız bunları katmerliyor
Ben o vefasıza aynı duygularla intihar edeceğim demiştim gençken. Ki sizin duygularınızdaydım. Iki gün üzülürüm üçüncü gün üzülmem yoluma bakar aklıma bile gelmezsin demişti. Sonra ben bu salaklar için mi bu durumdayım dedim doktora gittim antidepresan kullandım çok iyi geldi. Nilur git ve kullan. Antidepresan gülümsemesi diye bisey var hakikaten iyi geliyor kız takmıyorsun kimseyi.

Sevgilinizden veya esinizden mi ayrildiniz keske detayli anlatsanız daha cok yardımcı olabiliriz. Yinede ne olursa olsun kimse için bu kadar kendini üzmeye değmez. Yaşınız kaç?

Ben o vefasıza aynı duygularla intihar edeceğim demiştim gençken. Ki sizin duygularınızdaydım. Iki gün üzülürüm üçüncü gün üzülmem yoluma bakar aklıma bile gelmezsin demişti. Sonra ben bu salaklar için mi bu durumdayım dedim doktora gittim antidepresan kullandım çok iyi geldi. Nilur git ve kullan. Antidepresan gülümsemesi diye bisey var hakikaten iyi geliyor kız takmıyorsun kimseyi.
Hangi ilaçtı acaba hatırlıyor musunuz

Anksiyete, depresyon, okb şikayetiyle kafa akupunkturu yaptırın. Cok yorulmussunuz uzun zamana yayilmis caba göstermek bile istemiyorsunuz bu yüzden. Size verecegim en somut ve kolay uygulanabilir tavsiye kafa akupunkturu. Bir cok hastalikta bir iki seansta sonuc veriyor. Kafa akupunkturu yapan doktorlara instagramdan ya da googledan ynsa, skalp akupunktur, yamamoto, akuformat gibi isimlerle aratarak ulaşabilirsiniz. H er seye karşı isteksiz duruyorsunuz ama deneyin en azindan bir kac yuz lira disinda ne kaybedersiniz ki?

Ruhen çok yorgun, güçsüz, çaresiz hissediyorum. Artık bazı şeyleri kaldıramıyorum bana iyi gelen tek düşünce ölmek. Nolursunuz yardım edin ben yeni bir güne başlamakta çok zorlanıyorum ben bu hayata devam etmeye dayanamıyorum. Her şeyi geçtim Allah’tan korkumdan yapamıyorum ama düşünceye mağlup geliyorum, atamıyorum zihnimden. İyi olamıyorum ben.
Kalk 2 rekat namaz kil olana da olacağa da sukret.Rabbim zorunu kolaylastirsin.Sikintin her neyse rabbim beterinden korusun.Bugum dert dediğine yarinlarda belki gülersin belki de utanır hatirlamak istemezsin.Canindan da senden de 1 tane var kimse icin hic bir sey icin emanete ihanet etmek olmaz

Çocuğum olmasa bende aynı eşikteyim ama çocuğuma bunu yaşatmak istemiyorum ona kimse bakmaz ben ölürsem o yüzden biraz daha buralardayım 🌍
Benim bir çocuğım olsa ona sarılırdım.. Nolır aklınıza getirmeyin.. haklısınız en çok onun ihtiyacı var size ve sizin en güzel antidepresanınız o hatta.. bazen ben kendimi yeğenimi düşünerek durduruyorum..

Anksiyete, depresyon, okb şikayetiyle kafa akupunkturu yaptırın. Cok yorulmussunuz uzun zamana yayilmis caba göstermek bile istemiyorsunuz bu yüzden. Size verecegim en somut ve kolay uygulanabilir tavsiye kafa akupunkturu. Bir cok hastalikta bir iki seansta sonuc veriyor. Kafa akupunkturu yapan doktorlara instagramdan ya da googledan ynsa, skalp akupunktur, yamamoto, akuformat gibi isimlerle aratarak ulaşabilirsiniz. H er seye karşı isteksiz duruyorsunuz ama deneyin en azindan bir kac yuz lira disinda ne kaybedersiniz ki?
İlk kez duydum acaba nedir o bir merak etmedim değil..

Back
X