Ruhen çok yorgunum intihardan başka bir şey düşünemiyorum

Kalk 2 rekat namaz kil olana da olacağa da sukret.Rabbim zorunu kolaylastirsin.Sikintin her neyse rabbim beterinden korusun.Bugum dert dediğine yarinlarda belki gülersin belki de utanır hatirlamak istemezsin.Canindan da senden de 1 tane var kimse icin hic bir sey icin emanete ihanet etmek olmaz
Bir ibadete dönsem gerisi gelecek belki ama ona bile dönemiyorum aylardır bezdim yemin ederim ya

Yaşadıklarımız... her şeyimi verdim ben ona ama çok kıymetsizim gözünde sorumlu her ne kadar ben olsam da keşke kıymetimi bildiğini anladığını dünya gözüyle görseydim
Kıymetini bilseydi adı eski sevgili olmazdı ayrıca bilse ne olur bilmese ne olur şu dünya da tek erkek o değil tek kadında sen değilsin bak kendin diyorsun bilmedi diye bilmeyen biri için böyle olmana değer mi ayrılmışım daha iyi olmuş belki daha iyi biri bilen biri çıkıcak karşına

Bu kadar değersiz hissettiren biri için bunu yapmamalısın.
Aslında hiç bir neden için yapmamalısın.
Ölünce yok olacağına mı inanıyorsun? Sanırım inançlısın. Demekki ölümden sonraki hayata da inanıyorsun. O halde canına kıyamazsın. Toprağa karışıp yok olacak olsak herkes her sorunda ölmek isterdi, bu çok kolay olurdu, ne de güzel olurdu.
Bence aklın başındayken kendini zorla ve olumlu şeylere yönel
İbadet olur, terapi olur, yeğenin varmış, onu sevmek onunla vakit geçirmek bile olur.
Umut her zaman var. Yaşıyorsan da umut var.
Genceciksindir de. Daha yolun var yani.
Muhakkak bulacaksın tutunacak bir sebep.

Benim bir çocuğım olsa ona sarılırdım.. Nolır aklınıza getirmeyin.. haklısınız en çok onun ihtiyacı var size ve sizin en güzel antidepresanınız o hatta.. bazen ben kendimi yeğenimi düşünerek durduruyorum..
Sizde imkanınız varsa bi kedi, köpek, balık, kuş veya herhangi bir hayvan edinin evladınız olur sizi bağlar hayata. Umarım bu ruh haliniz düzelir geçmiş olsun 😘

Derdinizi bilmiyorum ama 1 yil boyunca cok zor zamanlar gecirdim.kendimi cikmazin icinde hissediyordum,hani hicbi isin olmaz ya aynen oyle.her gece acaba yarin ne olacak diye korkuyla sabahi beklerdim.her sabah bi onceki gunden daha kotu seyler yasardim.dibin dibindeydim inanin aglamaya halim yoktu gozumden yaş akmiyordu.o zaman anlamistim insan cok aci cekince aglayamazmis.bu durumda bile hic intihari dusunmedim hic keske olsem demedim.imtihanim bu ama gececek mutlu olacam dedim.disariya hic yansitmadim guclu olmak icin cabaladim.derken hersey cok guzellesti sanki karli bi hava sonrasi gunes dogdu.o gun ogrendim insan mutluluktan aglarmis cok tuhaf gelirdi bana.nasil olurda mutluluktan aglariz diye.cok sukur hayatim simdi cok guzel ama o gunleri unutmadim.sizde kendinizi birakmayin guclu olmaya calisin.

Kalk 2 rekat namaz kil olana da olacağa da sukret.Rabbim zorunu kolaylastirsin.Sikintin her neyse rabbim beterinden korusun.Bugum dert dediğine yarinlarda belki gülersin belki de utanır hatirlamak istemezsin.Canindan da senden de 1 tane var kimse icin hic bir sey icin emanete ihanet etmek olmaz
Bir ibadete dönsem gerisi gelecek belki ama ona bile dönemiyorum aylardır bezdim n ederim ya
Sadece kafaya iğne takılarak yapılan bir akupunktur çeşidi. Geleneksel akupunkturda 10 seans gerektiren hastaliklar kafa akupunkturu ile tek seansta iyileşebiliyor. Istanbuldaysaniz erkan yula'yla görüşebilirsiniz.
araştırıyorum şu an

Derdinizi bilmiyorum ama 1 yil boyunca cok zor zamanlar gecirdim.kendimi cikmazin icinde hissediyordum,hani hicbi isin olmaz ya aynen oyle.her gece acaba yarin ne olacak diye korkuyla sabahi beklerdim.her sabah bi onceki gunden daha kotu seyler yasardim.dibin dibindeydim inanin aglamaya halim yoktu gozumden yaş akmiyordu.o zaman anlamistim insan cok aci cekince aglayamazmis.bu durumda bile hic intihari dusunmedim hic keske olsem demedim.imtihanim bu ama gececek mutlu olacam dedim.disariya hic yansitmadim guclu olmak icin cabaladim.derken hersey cok guzellesti sanki karli bi hava sonrasi gunes dogdu.o gun ogrendim insan mutluluktan aglarmis cok tuhaf gelirdi bana.nasil olurda mutluluktan aglariz diye.cok sukur hayatim simdi cok guzel ama o gunleri unutmadim.sizde kendinizi birakmayin guclu olmaya calisin.
Bir an önce gelsin günler benim biraz daha kasvet çekmeye gücüm yok.. huzuru mezarda bulamayacğımı biliyorum ama yaşam da ızdırap

Bu kadar değersiz hissettiren biri için bunu yapmamalısın.
Aslında hiç bir neden için yapmamalısın.
Ölünce yok olacağına mı inanıyorsun? Sanırım inançlısın. Demekki ölümden sonraki hayata da inanıyorsun. O halde canına kıyamazsın. Toprağa karışıp yok olacak olsak herkes her sorunda ölmek isterdi, bu çok kolay olurdu, ne de güzel olurdu.
Bence aklın başındayken kendini zorla ve olumlu şeylere yönel
İbadet olur, terapi olur, yeğenin varmış, onu sevmek onunla vakit geçirmek bile olur.
Umut her zaman var. Yaşıyorsan da umut var.
Genceciksindir de. Daha yolun var yani.
Muhakkak bulacaksın tutunacak bir sebep.
Genceciğim gerçekten kendime ölümü hiç yakıştıramasam da düşlüyorum... inancım cesaretimi kesiyor yoksa şimdiye çoktan gitmiştim... inancım bunu engelliyor ama dua etmeme durumuma çare olamıyor... nerde yetemiyorım kendime bilmiyorım dua etmek istiyorum ama edemiyorum

Hepsini çok seviyorum ama çok korkuyorum... kuşumuz da var oysa
Kuşumuz diyorsunuz sadece sizin sorumluluğunuzda olan bir canlı olmalı o zaman evlanız gibi hissedersiniz bence. Ama psikolojik destek almanızı da tavsiye ederim

Anladığım kadarıyla aşk acısı çekiyorsunuz.. o da güzel aslında ,insana yaşadığını hissettiren bir sızıdır aşk acısı..ucunda yeniden birlikte olunduğunu , kapına dayanıp özürler dilediğini içeren hayaller barındırır.. umut barındırırır ..sonra bir gün bir bakarsın ne acısı kalmış kalbinde..ne umudu kalmış zihninde 🤷‍♀️Allah ölüm acısıyla sınamasın kimseyi.. gerisinin elbet var çaresi. Neydi o şarkının sözleri?;
"Nasıl olsa herşeyin zamanla sonu yok mu? Ömür dediğin şey küsecek kadar çok mu? " hayat öyle çok da ciddiye alınacak kadar uzun değil çok şükür..ve biz isteseniz de istemesek de zaten bir gün öleceğiz ...nedir bu aceleniz?!

Yorgunsanız dinlenirsiniz. Zaten öleceğiz, ölümsüz değiliz, bitecek yani bu film bir gün. Hepimiz hatalar yaptık, saçmaladık, ağzımıza sçtılar.. ne oldu.. 35 yaşıma geldim gülerek hatırlıyorum. Yaşayamamak nedir çok iyi bilirim, oturduğum yerden ahkam kesmiyorum. Ama şu an diyorum ki iyi ki yeltenmemişim kendimi yok etmeye, iyi ki yaşamayı seçmişim, iyi ki direnmişim.

Yaşananları bu kadar kolay atamadım verdiğim emekler kimsenin vermeyeceği şeyler verdim ona her şeyimi verdim aklınıza gelebilecek... benden her şeyimi aldı ben psikokojik olarak çökmüş haldeyim 1 senedir. İletişim kopmadı hiç ama her şeyimi verdim ayrıyken bile çok hakkım geçti ona her şeyi geçip kalbimi gözünü kırpabilir mi bir insan... Allah onu benim yokluğumla sınasın... kendimi ben affedemiyorum
Ah ah seninle oturup dertlesmek isterdim bende 5 yilimi verdim. Ama sonuc kiymet bilmedi yari yolda birakti. Ama ben degerliyim ne olursa olsun! Insanin once kendi kiymetini bilmesi gerek. Bak o deger verdiklerimiz hayatlarina devam ediyorlar...

Vallaha bacim bende bir süre ayni senin gibiydim..yazin ortasinda kislik kazak giydigim oldu mesela o kadar dünyadan bi haber gezdigim oldu. Hatta hayatima son verme planim da vardi. Allahin hikmeti tesadüf eseri planimi uygulayamadim. Sana gelince: Sen bu ruh haline bir günde gelmedin. Seni bu duruma getiren durumlar ve insanlar muhakkak vardir. Sen burda termin almayi denedim, iyi gelmedi felan diyorsun ya, kusura bakma ama iyilesmeye niyetin yok. Terapi almak kolay bir olay degil..bütün arka rafa kaldirdiklarin ile yüzlesmek zorunda kaliyorsun. Kolay mi? Hayir. Yapmak zorundamisin? Evet. Yani önce camurdan gececeksin ki diger taraftan cikabilesin. Bugün bir zamanlar ölmek istedigime sasiriyorum. Daha dogrusu o zamanki halime aciyorum, cünkü kendimi o kadar caresiz hissediyordum ki, halbuki o duruma gelen ve o durumdan cikan yine bendim. Önce iyilesmeye niyetin olmali.

Haa eski sevgili miymiş konu? Ben de hayati bir konu sanmıştım. Öldür cnm kendini öldür elalemin adamı için. Onun da çok umurundaydı emin ol.

Back
X