- 11 Mart 2020
- 845
- 2.225
- 43
- Konu Sahibi yoluncaresizsonu
-
Belki de.. bu güzel söze kötü bir espri yapmış olacağım ama galiba bu kitap beni sarmadıBiraz once şöyle bir söz okudum ' çözüm belki de bir sonraki sayfadadır, kapatma kitabı
Hic bir kitap her zaman ayni dinamikte akmaz. Okumaya doyamadigimiz sayfalarda olur gozyaslarimizib sayfalari islattigi sayfalarda.. okurken sıkılıp atladiklarimizda boldur bitmesin diyw yavas yavas okuduklarimizda.Belki de.. bu güzel söze kötü bir espri yapmış olacağım ama galiba bu kitap beni sarmadı
Ne güzel konusuyorsunuz. Hayran olmamak elde değil... ben şı an kitabın gözyaşlarımla ıslattığım kısmındayım umarım kitap mutlu sonla biter..Hic bir kitap her zaman ayni dinamikte akmaz. Okumaya doyamadigimiz sayfalarda olur gozyaslarimizib sayfalari islattigi sayfalarda.. okurken sıkılıp atladiklarimizda boldur bitmesin diyw yavas yavas okuduklarimizda.
Hayat boyle.. bir sekilde insan kendi kendini eylemeyi ogrenmeli
Kırmızı oda izle orda birinde belki kendini bulursun , birde Tevvekkulu öğreten kitapla okuyabilirsiniz Allah de ötesini bırak gibiKalbim tahmin edilmesi güç derecede hassas. Zihnim takıntılı. Aklıma korktuğum ve istemediğim bir şeyler geldiğinde onu kafamda kurup buna inanıp korkuyorum. Daha kötüsü buna göre davranıyorum. En ufak şey beni incitiyor günlerce ağlatıyor. Beni seven insanların verdiği sevgiyi ve değeri yitirdim bunlara hakim olamayıp. Daha kötüsü geçmişe dair kurtulamadığım pişmanlıklarım var. Kendime olan öfkem ve acıma duygum tarafından ele geçirildim. Bu hayatta her şeyimi verdiğim insanın gözünde dünyanın en kötü en gereksiz en boş en yanlış insanıyım.
Tesekkur ederim benimde oyle sayfalarim coktur guzel olanlarin hatrina hayat devam ediyor , etmeli..Ne güzel konusuyorsunuz. Hayran olmamak elde değil... ben şı an kitabın gözyaşlarımla ıslattığım kısmındayım umarım kitap mutlu sonla biter..
İlaç kullandınız mı? İnanın çoğumuz sizin durumunuza geliyoruz, aynı şeyleri hissedebiliyoruz. Bu kadar fazla düşünmenize ve olumsuz hislerle sürekli sıkıntıya düşmenize beyninizdeki hormonlar sebep olabiliyor. Yaşadıklarınız ne olursa olsun bir tarafta gülüp geçenler, diğer tarafta sizin gibi hassas olup, kaldıramayanlar olabiliyor. Doktorla görüşün, bütün hissettiklerinizi anlatın, ben ilaç tedavisiyle tamamen değiştim. Düşünce tarzım, duygularım, inanın her şey değişti, bambaşka oldum. Lütfen ilaca soğuk bakmayın, iyi bir doktor bulun, beyninizde sizi yöneten hormonları sağlıklı duruma getirin.Degalarca randevu aldım hatta bu sorunlarım ilk başlayınca gittim ama devam edemedim iyi gelmedi. Yine aldım yine yine yine ama ben basaramıyorum, ben gerçekten iyi değilim her gün yeni bir ızdırap adeta, her gece yeni bir savaş benim için.
Daha çok üzülüyorum.. yoksa nazlı tam ben :))Kırmızı oda izle orda birinde belki kendini bulursun , birde Tevvekkulu öğreten kitapla okuyabilirsiniz Allah de ötesini bırak gibi
Hangi ilacı kullandınız acaba yakın zamanda yeni bi psikiyatrist ile görüşeceğim inşallah başarabilirsem.. danısırımİlaç kullandınız mı? İnanın çoğumuz sizin durumunuza geliyoruz, aynı şeyleri hissedebiliyoruz. Bu kadar fazla düşünmenize ve olumsuz hislerle sürekli sıkıntıya düşmenize beyninizdeki hormonlar sebep olabiliyor. Yaşadıklarınız ne olursa olsun bir tarafta gülüp geçenler, diğer tarafta sizin gibi hassas olup, kaldıramayanlar olabiliyor. Doktorla görüşün, bütün hissettiklerinizi anlatın, ben ilaç tedavisiyle tamamen değiştim. Düşünce tarzım, duygularım, inanın her şey değişti, bambaşka oldum. Lütfen ilaca soğuk bakmayın, iyi bir doktor bulun, beyninizde sizi yöneten hormonları sağlıklı duruma getirin.
Dua edin bana... su an insallah bu sabah mutlu olacağı içi içine sığmayacağı bir şey olsun diyim benim için.. tek bir kez olsun.. belki kabul olur ihtiyacım varTesekkur ederim benimde oyle sayfalarim coktur guzel olanlarin hatrina hayat devam ediyor , etmeli..
Yipratmayin kendinizi sorun her ne ise elbet vardir cozumu.
Hadi bir kahve yapin mesela yada ne seviyorsaniz biraz rahatlayin
Derim tabii.Dua edin bana... su an insallah bu sabah mutlu olacağı içi içine sığmayacağı bir şey olsun diyim benim için.. tek bir kez olsun.. belki kabul olur ihtiyacım var
Teşekkür ederim.. sabredebildğim yere kadar sabredicem. İnşallah yakındır o günlerDerim tabii.
Ama sizde sunu unutmayin o dediginiz bugun degilse bile bi gün mutlaka olacak zaten
Anksiyete atağı olmasın. Tarif çok benziyor2,5 senedir sorunumla mı cebellesiyorum yoksa canımla mı belli değil. Kendime de inancımı yitirdim. Eski kendimi çok özlüyorum asla böyle bir insan değildim ama şu an olmaktan en korktuğum haldeyim. Üstesinden gelemiyorum
Geçeceğini bil. Çok kötü bir durumda olduğunu biliyorum çünkü benzerlerini yaşadım. Geçiyor.Teşekkür ederim.. sabredebildğim yere kadar sabredicem. İnşallah yakındır o günler
Acilen bir pskiyatıra gidin..durumunuzu anlatın size en iyi o yardımcı olacaktır.. Zaman kaybetmeyin buralardaRuhen çok yorgun, güçsüz, çaresiz hissediyorum. Artık bazı şeyleri kaldıramıyorum bana iyi gelen tek düşünce ölmek. Nolursunuz yardım edin ben yeni bir güne başlamakta çok zorlanıyorum ben bu hayata devam etmeye dayanamıyorum. Her şeyi geçtim Allah’tan korkumdan yapamıyorum ama düşünceye mağlup geliyorum, atamıyorum zihnimden. İyi olamıyorum ben.
Ne mutluluk kalicidir ne de mutsuzluk insanin hayatinda...Kalbim tahmin edilmesi güç derecede hassas. Zihnim takıntılı. Aklıma korktuğum ve istemediğim bir şeyler geldiğinde onu kafamda kurup buna inanıp korkuyorum. Daha kötüsü buna göre davranıyorum. En ufak şey beni incitiyor günlerce ağlatıyor. Beni seven insanların verdiği sevgiyi ve değeri yitirdim bunlara hakim olamayıp. Daha kötüsü geçmişe dair kurtulamadığım pişmanlıklarım var. Kendime olan öfkem ve acıma duygum tarafından ele geçirildim. Bu hayatta her şeyimi verdiğim insanın gözünde dünyanın en kötü en gereksiz en boş en yanlış insanıyım.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki rabbim affetsin dua bile edemiycek duruma geliyorsun için Bi türlü hafifemiyor Bi umut doğmuyor değil miBir ibadete dönsem gerisi gelecek belki ama ona bile dönemiyorum aylardır bezdim yemin ederim ya
Sakın bak sakın yapma. Ben bunu denedim. Ben de dipte hissettim, dayanamadım, daha fazla yaşamak istemiyorum dedim. Annemle babam bulmuş beni sayelerinde şu an yaşıyorum. Çok çok zor günler geçirmiştim ama o olaydan sonra anladım hiçbir şey için değmezmiş hiçbir şey için. Ondan sonra çektiğim çileyi bir ben bilirim. İstersen özel mesaj yoluyla da konuşabiliriz. Sakın yapma. Birebir yaşamış biri olarak söylüyorum değmez. Sonra bu daha büyük bir travma oluyor. Ben hatırladıkça kötü oluyorum hâlâ.Ruhen çok yorgun, güçsüz, çaresiz hissediyorum. Artık bazı şeyleri kaldıramıyorum bana iyi gelen tek düşünce ölmek. Nolursunuz yardım edin ben yeni bir güne başlamakta çok zorlanıyorum ben bu hayata devam etmeye dayanamıyorum. Her şeyi geçtim Allah’tan korkumdan yapamıyorum ama düşünceye mağlup geliyorum, atamıyorum zihnimden. İyi olamıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?