Ruhen çok yorgunum intihardan başka bir şey düşünemiyorum

Valla canım senin bahsettiğin değersizliği uç noktalarda yaşıyorum . Bir nasılsın diyenim bile yok . Kalbim tahmin edemeyeceğin kadar kırgın .beynim artık benimle oyun oynuyor . Hemen hemen her gün alkol kullanıyorum biraz olsun gülmek için. Kolumu kaldıracak halim yok mutsuzluktan . Ama hiç ölümü düşünmedim .daha iyisini yaptım . Mutsuzluğuma alıştım mesela . Bazen diyorum fazlamı güçlüyüm acaba . Alla alla sorun bende heralde

Belki de.. bu güzel söze kötü bir espri yapmış olacağım ama galiba bu kitap beni sarmadı
Hic bir kitap her zaman ayni dinamikte akmaz. Okumaya doyamadigimiz sayfalarda olur gozyaslarimizib sayfalari islattigi sayfalarda.. okurken sıkılıp atladiklarimizda boldur bitmesin diyw yavas yavas okuduklarimizda.
Hayat boyle.. bir sekilde insan kendi kendini eylemeyi ogrenmeli

Ne güzel konusuyorsunuz. Hayran olmamak elde değil... ben şı an kitabın gözyaşlarımla ıslattığım kısmındayım umarım kitap mutlu sonla biter..

Kırmızı oda izle orda birinde belki kendini bulursun , birde Tevvekkulu öğreten kitapla okuyabilirsiniz Allah de ötesini bırak gibi

Ne güzel konusuyorsunuz. Hayran olmamak elde değil... ben şı an kitabın gözyaşlarımla ıslattığım kısmındayım umarım kitap mutlu sonla biter..
Tesekkur ederim benimde oyle sayfalarim coktur guzel olanlarin hatrina hayat devam ediyor , etmeli..
Yipratmayin kendinizi sorun her ne ise elbet vardir cozumu.
Hadi bir kahve yapin mesela yada ne seviyorsaniz biraz rahatlayin

İlaç kullandınız mı? İnanın çoğumuz sizin durumunuza geliyoruz, aynı şeyleri hissedebiliyoruz. Bu kadar fazla düşünmenize ve olumsuz hislerle sürekli sıkıntıya düşmenize beyninizdeki hormonlar sebep olabiliyor. Yaşadıklarınız ne olursa olsun bir tarafta gülüp geçenler, diğer tarafta sizin gibi hassas olup, kaldıramayanlar olabiliyor. Doktorla görüşün, bütün hissettiklerinizi anlatın, ben ilaç tedavisiyle tamamen değiştim. Düşünce tarzım, duygularım, inanın her şey değişti, bambaşka oldum. Lütfen ilaca soğuk bakmayın, iyi bir doktor bulun, beyninizde sizi yöneten hormonları sağlıklı duruma getirin.

Hangi ilacı kullandınız acaba yakın zamanda yeni bi psikiyatrist ile görüşeceğim inşallah başarabilirsem.. danısırım

Tesekkur ederim benimde oyle sayfalarim coktur guzel olanlarin hatrina hayat devam ediyor , etmeli..
Yipratmayin kendinizi sorun her ne ise elbet vardir cozumu.
Hadi bir kahve yapin mesela yada ne seviyorsaniz biraz rahatlayin
Dua edin bana... su an insallah bu sabah mutlu olacağı içi içine sığmayacağı bir şey olsun diyim benim için.. tek bir kez olsun.. belki kabul olur ihtiyacım var

Acilen bir pskiyatıra gidin..durumunuzu anlatın size en iyi o yardımcı olacaktır.. Zaman kaybetmeyin buralarda

Ne mutluluk kalicidir ne de mutsuzluk insanin hayatinda...
Yani surekli ne mutlu olabiliriz ne de mutsuz hayat bu tabii ki iyi seyler kadar kotu seylerde olacak..
Yanlis yapicaz ama kalkicaz ayaga bir sekilde..
Neyden pismanlik duyuyorsun bilmiyorum ama hatalarindan ders cikararak tekrar baslayabilirsin..
Intihar inan cozum degil bu dunyadaki ruh halinden kacarken daha kotusunu hep azap olarsj devam edecek saniyor musun ki her sey bitecek butun bu endise halin...
Bitmeyecek inancin varsa ac oku intihar eden kisi ayni aciyi hep cekecek diyor nasil intihar edersen et sen o azabi cekeceksin..
Yerinde olsam psikiyatriyeden cok acil randevu alirdim..
Ilaclari da verirdim aileme bana gerektigi gibi versinler..
Psikoologada git kesinlikle..
Biraz toparla bir abdest al namaz kıl dua et bu sacma dusunceleri at kafandan ne olursa olsun ölmek çozum degil bunu unutma vademiz dolunca hepimiz ölücez zaten hic merak etme o gune kadar hem bu dunyana hem diger tarafa yatirim yapmaya basla burasi gecici unutma ve aklindan cikarma hatalar bizim icin..

Sakın bak sakın yapma. Ben bunu denedim. Ben de dipte hissettim, dayanamadım, daha fazla yaşamak istemiyorum dedim. Annemle babam bulmuş beni sayelerinde şu an yaşıyorum. Çok çok zor günler geçirmiştim ama o olaydan sonra anladım hiçbir şey için değmezmiş hiçbir şey için. Ondan sonra çektiğim çileyi bir ben bilirim. İstersen özel mesaj yoluyla da konuşabiliriz. Sakın yapma. Birebir yaşamış biri olarak söylüyorum değmez. Sonra bu daha büyük bir travma oluyor. Ben hatırladıkça kötü oluyorum hâlâ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…