Bende aynısını düşünüyorum. Ama bakışı, sarılışı her şeyi o kadar içten ki. Ilk defa birisi bana böyle içten sarıldı. Bilmiyorum kafam çok karışıkCanim sen doktor degilsin onun anneside degilsin. Kendisi istemedikten sonra düzeltemezsin kimseyi.
Böyle hikayeleri cok duyuyoruz. Kiz bir erkege maddi manevi destek oluyor sonra erkek kizi terkediyor bir baskasi icin vs..
Hic ugrasma. Böyle seyler zaten bahane bence. Seni hayatinda isteseydi ozaman kendisi düzelir ve böyle konusmazdi.
Birisine asik oldugu an da bak gör bu cocuk nasil senleniyor hayatina iyi yön vermeye basliyor...
Degmez..ama yinede sen bilirsin. Ben uzak durmani tavsiye ederim. Hakkinda hayirlisi olsun
Evet sorunları var. Zaman ver dedi. Sorunlarım bitince deneyelim dedi. Ama bu depresif haldeyken sorunları düzelse bile olmayacak diye korkuyorum ve uzak kalmak istemiyorum. En son uzak kalması beni üzdü konuşurken dayanamadım ağladım o zaman konuşmayı keselim sana iyi gelmiyorum dedi. Senide batırıcam dedi. Ama benim uzun ve birlikte yaşadığım eski ilişkimdeki insan bile bana böyle sarılmadı. Koklayarak sarılmadı.Neden koşmaya başlıyor anlamıyorum sevmek bu kadar hemen pes edilecek bişimi belki aşık oldu belki emek vermek istiyor. Hayır sonunda nerden biliyoruz adamın kadının bu mücadelesine aşık olup daha da mutlu olmayaaklarını Ne kadar peşin hükümlü ve bencil olduk böyle ya . Depresyondaysa sorunları var demektri bu adam katil ya da çok daha kötü şeyler şimdi gelmiyor aklıma olmadığı müddetçe neden sevgin için çaba sarfetmeyesin.Aşıksan çaba sarfet ama yok aşık değilim onsuzluğa katlanabilrim diyorsan mantıklı düşünüp çekilebilirsin . Ama seviyorsan dene derim..Aşklar öyle kolay olmuyor maalesef .Öyle içten sarılmalarda her adam da olmuyor bunu da buraya yazan tüm kadınlar biliyor kimse rol yapmasın gerçekten.
peki sorunları ailevimi konu ne tam olark anlatmadığına göre ailevi olabilir. Bence sen daha güçlü ol ve yanında olacağını söyle bakalım nasıl devam edecek ne olacak. Sen ağlarsan sana anlatamazki derdini sen kararlı olursan anlatır.Evet sorunları var. Zaman ver dedi. Sorunlarım bitince deneyelim dedi. Ama bu depresif haldeyken sorunları düzelse bile olmayacak diye korkuyorum ve uzak kalmak istemiyorum. En son uzak kalması beni üzdü konuşurken dayanamadım ağladım o zaman konuşmayı keselim sana iyi gelmiyorum dedi. Senide batırıcam dedi. Ama benim uzun ve birlikte yaşadığım eski ilişkimdeki insan bile bana böyle sarılmadı. Koklayarak sarılmadı.
Aile ve iş sanırım. Ben şehirdışında okuyorum o yüzden 2 haftada bir görüşüyoruz. Yazışarak da çok işe yaramıyor malesef. Bilmiyorumpeki sorunları ailevimi konu ne tam olark anlatmadığına göre ailevi olabilir. Bence sen daha güçlü ol ve yanında olacağını söyle bakalım nasıl devam edecek ne olacak. Sen ağlarsan sana anlatamazki derdini sen kararlı olursan anlatır.
Pamuk gibi kalbi var. Hayvanlara karşı çok hassas mesela. Ilk başta bu etkiledi zaten. Evet kurbanı oynuyor. Kendini bitik hissediyor. Ben pes etmeyi düşünmüyorum. Ona yardım etmek istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum. Sevgimi çok gösteremiyorum sevgimin onu korkutmasını istemiyorum. Şehirdışında okuyorum 2 haftada bir görüşüyoruz. Dolu dolu geçiyor eğleniyoruz. Geri dönünce kötü oluyor işte.Buradaki paylaşımım, durumun aşılabilecek bir şey olduğunu gösteriyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-tesaduf-yasayan-var-ise-yazsin.911801/page-4
Gayrete değer biri olduğunu düşünüyorsan, önce kendini korumak maksatlı ufak bir araştırı yapmanı tavsiye ederim. Sorunları nedir, niçin depresiftir, ailesi nasıl insanlardır, senin görgü-kültür seviyene yakın bir yetiştirilişte midir? Kadınlara, garsonlara, çocuklara nasıl davranır? vb.
Gönlümde sevecek bir tarafını gördüysem, o insanın salt depresif olması, ondan uzaklaşma sebebim olamaz, fakat bu mutsuzluk halinden ne kadar kurtulmak istiyor, bunu da göstermeli.
Acı çekmenin ayrı bir raconu vardır. O raconu bilmeyen ya da hastalanmış insanlar, acıya müptela olur ve için için "kurbanı oynamaktan" keyif alır. Bunlara hep hazırlıklı ol. Ancak hiçbirisi sevgiyle aşılamayacak şeyler değil.
İnşallah hakkında hayırlısı olur.
hmmm şehir dışına gelmek maddi anlamda onu yoruyor olabilir.Bunu belki soramamış ya da o da söyelyememiş olabilir.Eğer o sürekli geliyorsa sen onun yaşadığı yere gelmek isteyebilirsin. Bunun bir çok çözümü var . Herkeste olanşeyler aslında biraz sabırlı ve mücadeleci olabilirsen atlatabilirsin diye düşünüyorum. Allah sağlık versin diğer konular hep hallolur . Kendine güven ve güçlü biri olarak karşısına çık canım. Hakkında hayırlısı.Aile ve iş sanırım. Ben şehirdışında okuyorum o yüzden 2 haftada bir görüşüyoruz. Yazışarak da çok işe yaramıyor malesef. Bilmiyorum
O geliyor ben gidiyorum. Bende onun yaşadığı şehirde yaşıyorum zaten. Yani ailem orada oturuyor. Arayı kısa tutuyoruz ama işte bakalım. İnanın hareketlerinden anlıyorum ne kadar değer verdiğini. Ama mesajla üzülüyorum işte. Sanırım ona üzüldüğümü ona yansıtmadan pes etmemeye devam edicem. Teşekkür ederimhmmm şehir dışına gelmek maddi anlamda onu yoruyor olabilir.Bunu belki soramamış ya da o da söyelyememiş olabilir.Eğer o sürekli geliyorsa sen onun yaşadığı yere gelmek isteyebilirsin. Bunun bir çok çözümü var . Herkeste olanşeyler aslında biraz sabırlı ve mücadeleci olabilirsen atlatabilirsin diye düşünüyorum. Allah sağlık versin diğer konular hep hallolur . Kendine güven ve güçlü biri olarak karşısına çık canım. Hakkında hayırlısı.
Katılıyorum.Ben de depresyon yaşıyorum.Hiçbir ilşkiyi haketmiyor muyum?Yalnızlığa terkedileceksem buyüzden..Öleyim ozaman?Aşk iyi gelir halbuki..Çok yazık arkadaşlar çok yazık...Neden koşmaya başlıyor anlamıyorum sevmek bu kadar hemen pes edilecek bişimi belki aşık oldu belki emek vermek istiyor. Hayır sonunda nerden biliyoruz adamın kadının bu mücadelesine aşık olup daha da mutlu olmayaaklarını Ne kadar peşin hükümlü ve bencil olduk böyle ya . Depresyondaysa sorunları var demektri bu adam katil ya da çok daha kötü şeyler şimdi gelmiyor aklıma olmadığı müddetçe neden sevgin için çaba sarfetmeyesin.Aşıksan çaba sarfet ama yok aşık değilim onsuzluğa katlanabilrim diyorsan mantıklı düşünüp çekilebilirsin . Ama seviyorsan dene derim..Aşklar öyle kolay olmuyor maalesef .Öyle içten sarılmalarda her adam da olmuyor bunu da buraya yazan tüm kadınlar biliyor kimse rol yapmasın gerçekten.
Pamuk gibi kalbi var. Hayvanlara karşı çok hassas mesela. Ilk başta bu etkiledi zaten. Evet kurbanı oynuyor. Kendini bitik hissediyor. Ben pes etmeyi düşünmüyorum. Ona yardım etmek istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum. Sevgimi çok gösteremiyorum sevgimin onu korkutmasını istemiyorum. Şehirdışında okuyorum 2 haftada bir görüşüyoruz. Dolu dolu geçiyor eğleniyoruz. Geri dönünce kötü oluyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?