Ruhsuzlugunda bir limiti olmalı.....

Evet, hemde 3 tane ;-) Aa zor olmuyor mu diye soruyorsundur icinden....eh haliyle zor ama bari birinden biseyler beklemekten, sevgisiz ve ilgisizlikten, sinir olmaktan vs vs daha zor degil, aksine bence.
Tabi ayrilmak isteyen taraf olunsa bile, insan bir bosluga düsüyor ama buda gececek.

Benimde 3 :) ama daha cok kucukler teyzesi ve cocuklarim cok duskun babalarina

Benimde 3 :) ama daha cok kucukler teyzesi ve cocuklarim cok duskun babalarina

Diger konuda yazdigni okudum canim, zaten ben hep mutsuz degilim, git geller yasiyorum demissin....o zaman durum cok kötü degil anladigim kadariyla. Bunu herkes kendisi ölcüp tartmali, ben kendim icin ve cocuklarim icin böylesi daha iyi olcagina inandigim icin artik bu karari verdim. Almanyada yasadigim icin maddi bakimdanda devlet yardim ettigi icin, en azindan o sIkintim yok. Keske TRde kadinlarimiza yardim etsede, kimse mecburiyetten birine muhtac kalmasa....

Kizlar birsey soracagim size....
Benim bu ayin 4ü mahkemem var...
Okudunuz mu bilmiyorum sinirlenip gidip dava açtıgımı belirtmistim.... :)
Davacı olan benim yani ve mahkemeye gitmezsem
dava düsüyor...
Bugun bir yakınım "eger bu dava düserse(siddetli gecimsizlik)"tekrar aynı gerekce ile dava acamıyorsun dedi...
Bi konuda bilginiz var mi?

Siz o 3 ayrılıkta yasamıssınız zaten yaşamanız gereken acıyı oyle degil mi :)

Ya bahtsiz cok tuhafiz biz insanlar. Nedense her ayrilik yinede baska oluyor. Diger ayriliklarimda daha cok nefret vardi icimde ve dolaysiyla bana bi sekil daha kolay geliyordu ama bu sefer cok kavga etmeden, "mantikli" bir sekilde ayrildik.
Öylede böylede hep zor, 12 sene dile kolay ve 3 cocuk var.

Evet öylesi de var bende ara da okuyorum bana uymayan şeyler ilerisini bilemem tabi... sınırı baştan çizmek gerekli o da çok zor ... ne kadar evlat evi olsa bile sürekli olunca ilişkinin cılkı çıkıyor hafta da bir gidip görmek arada kendilerini ağırlamak yeterli aslında

Bir bilgim yok ama mahkemeye gitsen eşime bir şans vermek istitorum desen dava uzasa nasıl olur belki toparlanır eşin

Cok haklisiniz....
O kadar kararlıydım ki davayı acarken..
Hakime hanım beni cagirdi yanina
Evlilik kurumundan bahsetti vs vs
Emin misin dedi EVET dedim
...
Peki dedi yolladi beni...
O odadan ciktiktan sonra adliyeden henuz ayrilmadan agladim..Tutamadim kendimi....
Eve geldim..Esyalar bile bir baska geldi gozume....
Manevi bir hava çöktü her yere...
Cok agir duygular bunlar...cok...

benim ailem saatlerce yoldan gelir en fazla iki gece kalırdı rahatsız etmeyelim diye onda da bir saat bile yalnız kalıp sohbet edemezdik toplasan senede bir anca gelmişlerdir

Affetmis oluyorsun
AF da eksidir kanunlarda.Tazminat acisindan sıkıntı olur ama tek.Baska da ne sıkıntısı olacak.

Bu konuda bilgim yok ama sizin ders verme süren yok al karşına konuş başka türlü zor işin kararsızsın şu an çünkü

benim ailem saatlerce yoldan gelir en fazla iki gece kalırdı rahatsız etmeyelim diye onda da bir saat bile yalnız kalıp sohbet edemezdik toplasan senede bir anca gelmişlerdir
Kız anneleri sanki daha ince düşünüyorlar biraz ses yükseltmek mi gerek anlamıyorum ki zor ya

Evet kararsızım
Ama onun beni karşısına alıp konusması gerekmez mi?
Bir erkek olarak eş olarak ilk adımı atsa daha iyi olmaz mı?
Olmaz mı çok da güzel olur ama o ruh yok onlarda anne evlerinde pohpohlanmaya alışmışlar hep ben demeye de süreniz az o yüzden böyle söyledim biraz daha zamanınız olsaydı çekip gidin yalnız kalınca ne yapcak derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…