- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
- Konu Sahibi BahtsizBedevii
-
Aynen öyle giden de bizden gidiyo malesef bu zamanlarımız bir daha gelmeyecekValla yakasından düsmek denir mi ona bilmiyorum ama belirsizliklerle dolu bir evliligi surdurmek cok zor...
Ya bitecek ya duzelecek bazı seyler...
Ortası yıpratır
Açıkca söyledim de bak evdeyim rahat giyiniyorum olmaz böyle güzel bi dille söyle gelsinler her zaman ama bi geliyorum demek gerekir ben söylersem yanlış anlaşılır diye ama bu durum uzun sürdü söylediğini bile düşünmüyorum zaten o sürede cicim ayı hiç bişeyi kalmadı sonra işe girdim zaten gelemediler o tip şeylere de fırsat bulamaz oldumIsun içine kismende olsa kv kp girdi mi zaten sarsılıyor ilişki heleki habersiz gelme söz konusu ise çileden çıkar insan.. ilişkiniz de uzunmuş
Güzel söz ama düşünmekten dün gece silip sürürülen hindiler gibi olduk bakış açımızı nereye çevirsek duvar adamlarda atak yok bezdiren de bu biziOjeli ejderha
Esra erol paylaşımı hoşuma gitti facebookta paylaştım...
Ben çok uzak oturarak iyi yapmışım demek ki ... sevmem öyle ilişkileri çat kapı gelenleri zaten hevesini kıran oldu mu zaman olsa bile insanın içinden gelmiyorAçıkca söyledim de bak evdeyim rahat giyiniyorum olmaz böyle güzel bi dille söyle gelsinler her zaman ama bi geliyorum demek gerekir ben söylersem yanlış anlaşılır diye ama bu durum uzun sürdü söylediğini bile düşünmüyorum zaten o sürede cicim ayı hiç bişeyi kalmadı sonra işe girdim zaten gelemediler o tip şeylere de fırsat bulamaz oldum
Bu adam bebeksiz böyle bir de bebek olunca düşünemedimAllah isteyen herkese nasip etsin ama çocuğum olmamasını şuan bir şans olarak değerlendiriyorum.
Yeni bir başlangıç, yeni bir düşünüş biçimi, yeni bir bakış açısı.... yok bu söz bana iyi geldi inşaallah uygulamaya geçicem.. az kaldı perşembe günü izine ailemin yanına gidiyorum... bi zaman sonra konuyu açıcam.. vala 29 yaşına geldim elimde avucumda birşey yok yeter daha çok senelerim bu belirsizlikle geçsin istemiyorum... kim için, ne için değecekmi? Tabikide hayır! Sonradan adı yapmasaydın olacak... ara ara buraya yazıp kendime cesaret veriyorum...Güzel söz ama düşünmekten dün gece silip sürürülen hindiler gibi olduk bakış açımızı nereye çevirsek duvar adamlarda atak yok bezdiren de bu bizi
Bencillik yapmamak en önemlisi galiba bu konuda uzak yakın çok etkili değil görüyoruz baksana kızlar yazıyo gelip bi mevsim geçiren var en azından başlarda eve alışana eşinle düzen olana kadar mesafe iyi olurdu sonra isterlerse gün aşırı gelsinler evlat evi sonuçta ama ordan da yüzüm gülmedi benimBen çok uzak oturarak iyi yapmışım demek ki ... sevmem öyle ilişkileri çat kapı gelenleri zaten hevesini kıran oldu mu zaman olsa bile insanın içinden gelmiyor
inşallah bunlar da geçer bir çoğumuz aynı durumdayız galibaYeni bir başlangıç, yeni bir düşünüş biçimi, yeni bir bakış açısı.... yok bu söz bana iyi geldi inşaallah uygulamaya geçicem.. az kaldı perşembe günü izine ailemin yanına gidiyorum... bi zaman sonra konuyu açıcam.. vala 29 yaşına geldim elimde avucumda birşey yok yeter daha çok senelerim bu belirsizlikle geçsin istemiyorum... kim için, ne için değecekmi? Tabikide hayır! Sonradan adı yapmasaydın olacak... ara ara buraya yazıp kendime cesaret veriyorum...
Bu adam bebeksiz böyle bir de bebek olunca düşünemedim
Gecen burada okumuştum şok gecirdim adam evde bebek sesi oluyor rahat edemiyorum diye annesinin evine uyumaya
Arkadaşının evine oyun oynamaya gidiyormus
Cinnet geçirirdim gözüm dönerdi sanırım
Senin kocan da buna meyilli bence
2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım... diye konu açsakta birbirimize cesaret versek mi acaba?
İnsanın bu durumda cesarete ihtiyacı oluyor.. buradan insan azda olsa bir cesaret alıyır yani bende işe yarıyor belki benim gibi bir çok kişide cesaretlene bilir..Hahahahah bu iyiydi
Benimki de yapacak bişey yok bebek olsa onla ilgilenirim vs diyodu ama film izleyelim der saatlerce bekletir oyun oynardı filmi açınca da devam eder ben ters bakınca aynı şeye bakmak zorunda mıyız derdi bebek olsaydı da aynı tavrı görürdük muhtemelen oyalanalım diye çocuk dünyaya getirmek saçmalığın zirvesiYok bu o kadarını yapmaz
Bebekle alakalı kısmı yani
Parti kursak hükümete oynar sen ne diyosun :)Hahahahah bu iyiydi
Aç bakalım bir konu
Tutacak mı :)))))
Hahahahah bu iyiydi
Aç bakalım bir konu
Tutacak mı :)))))
Bu saçmalığı bende bir ara düşündüm, şimdi iyiki olmamış diyorum...Benimki de yapacak bişey yok bebek olsa onla ilgilenirim vs diyodu ama film izleyelim der saatlerce bekletir oyun oynardı filmi açınca da devam eder ben ters bakınca aynı şeye bakmak zorunda mıyız derdi bebek olsaydı da aynı tavrı görürdük muhtemelen oyalanalım diye çocuk dünyaya getirmek saçmalığın zirvesi
Parti kursak hükümete oynar sen ne diyosun :)
Ne yaptınız peki.. hâlâ evlimisiniz, evli iseniz bir düzelme varmı?Bahtsiz caim, daha önceki konunda yazismistik ama ben yazdiklarimi ve okuduklarimi cabuk unutuyorum :)) Bende benzer durumlari yasadim demistim sana ama tabi hayatlar birbirine benzesede insanlar ve dugular ayri o yüzden tam olarak cözemiyorum.
Benim Exte oyun oynardi ama oynamasada baska seyler yapar telde, FB, whatsapp vs birde isten dolayi zaten hep laptop basinda. Ama ben sunu fark ettim en azindan benim Exte, böyle insanlar kendilerine yüzlesmek istemedikleri icin, derin düsünmek istemedikleri icin bir kacis ariyorlar. Ben niye böyle yapiyorsun diye sordugumda türlü türlü bahaneler geliyordu ama bizde cok degisik problemler vardi. Ama ilgisizligin her türlüsü cok ama cok zor, insan yavas yavas ölüyor. Ben kendimi cok kayip ettim ve 12 sene hep soru isaretlerle yasadim, sorguladim, cevap alamadim, kendime kizdim, ona kizdim aman düsünmek bile istemiyorum o kadar zor sürecti cünkü.
Bir seyler icin, seni mutlu etmek icin ugrasmiyorsa salla gitsin. Aslinda bal gibide ne yapmalari geriktigni biliyorlar ama yapmiyorlar iste. Kusura bakma karisik oldu, cocuklar rahat vermiyo :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?