- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi BahtsizBedevii
-
aynen bende de öyle oldu.11.16da mesajımdan alıntı yaptığınız mesajı geldi ama başka üyeye cevabınıza yönlendiriyor, telefonumda ya da sistemde sorun var.
Size neleri denk gelmiş hepÇünkü amacınız ağa düşürmek değil bana da böyle bi teklif mesaj vs gelmedi ama şunu gördüm adam klan kurmuş başka kimse yok kız isimli kimi görürse istek atıyo kabul etsen birebirsin e hani grup oyunuydu toplu sohbette görüyorum cilveleşiyolar klanımın adı şu gel bakıyorum merak edip iki kişi muhabbet sarmazsa onu çıkarıp yeni kurban arayışı neden yani oyun için mi bu hiç sanmıyorum
Gözlemleyip kıskandırmak için yükledim ben sizin gibi bunu deneyim dedim belki çok güzel gerçekten ben anlayamıyorum diye ama zerre sarmadı bu taktik de tutmadı yaniSize neleri denk gelmiş hep
Oyunun oynayım sanal s.x yapayım mantığı çok var ya da aynı şehirde ise ... bu sanal olan her ortam da mevcut maalesef en kötüsü de evli olan insanların bunu yapması ... doğru diyorsun
Hadi ya bende tuttu ama süreç zordu çok tartıştık küstük vs şu an nasıl halen oyun büyük sorun mu ?Gözlemleyip kıskandırmak için yükledim ben sizin gibi bunu deneyim dedim belki çok güzel gerçekten ben anlayamıyorum diye ama zerre sarmadı bu taktik de tutmadı yani
11.16da mesajımdan alıntı yaptığınız mesajı geldi ama başka üyeye cevabınıza yönlendiriyor, telefonumda ya da sistemde sorun var.
Sıkıntı sadece oyun ise düzelmesi için şans var demektir ..artık herkes wcye telefon ile giriyor normallesti maalesef... kendinize ortak aktivite bulun film dizi gibi şeyler ravla oynayın mesela ya da sürekli özel sofralar kurun bu kesin işe yararBizde aşırıydı tuvalette bile elindeydi telefon bi oyunun hayat arkadaşını yıpratıp üzcek kadar öne geçmesi mantıklı gelmiyor bana evi terk ettim pişmanın vs vaad çok ama boş daha önce de duydum biz de konu sahibi gibi zorlu süreçten geçerek evlendik ailemi bıraktım düzenimi işimi hiç bilmediğim yere gittim ama karşılığı bu oldu değmediğini düşünüyorum
Sirkeyi kaynatsan olur mu şeker misali hamurları böyle galiba kimi başlarda çaktırmıyo kimi de hiç o topa girmiyor
Bizde aşırıydı tuvalette bile elindeydi telefon bi oyunun hayat arkadaşını yıpratıp üzcek kadar öne geçmesi mantıklı gelmiyor bana evi terk ettim pişmanın vs vaad çok ama boş daha önce de duydum biz de konu sahibi gibi zorlu süreçten geçerek evlendik ailemi bıraktım düzenimi işimi hiç bilmediğim yere gittim ama karşılığı bu oldu değmediğini düşünüyorum
Gözlemleyip kıskandırmak için yükledim ben sizin gibi bunu deneyim dedim belki çok güzel gerçekten ben anlayamıyorum diye ama zerre sarmadı bu taktik de tutmadı yani
Canım ben 5 yıllık evliyim 5 yıl da flört ettik ara ara hep oldu ama bu oyundan sonra artık ben mi yoruldum neyse usandım ilk zamanlarımızda çok hevesliydim hazırlanayım özel sofra kurayım vs ama hep bi engele takılırdı habersiz gelen kv kp sebebiyle üst baş değişip otururdum birbirimize hiç zaman ayıramadık bu ilgisizlik de beni iyice uzaklaştırdı konuşmadan günler geçirdiğim dahi oldu mutsuzum diye ağladığım umursamadan kendim plan yaptım her yöntemi denedim diyebilirimSıkıntı sadece oyun ise düzelmesi için şans var demektir ..artık herkes wcye telefon ile giriyor normallesti maalesef... kendinize ortak aktivite bulun film dizi gibi şeyler ravla oynayın mesela ya da sürekli özel sofralar kurun bu kesin işe yarar
Aslında beklentileri sıfırlamışsınız da adam şansını zorluyor bence:)
Hayır çok mu sakin bir yapınız var bir cinnet geçirseniz misal:)
:) doğru ya katrandı sirke de olmaz galiba ama :) beynim yandı artıkKatranı kaynatsan olur mu seker degil miydi o :))))
Ben de bi gariplik var galiba hiç ilgim yok bu tip oyunlara hatta ortamda oynanan kartlı oyunlara okeye tavlaya vs de yok sıkıntı bizde galiba adamların yakasından düşsek mi :)Bende oynadım zamanında online bir oyun...
Ama insan isterse vazgecebiliyor
Kesinlikle irade ile alakalı
Ben de bi gariplik var galiba hiç ilgim yok bu tip oyunlara hatta ortamda oynanan kartlı oyunlara okeye tavlaya vs de yok sıkıntı bizde galiba adamların yakasından düşsek mi :)
Isun içine kismende olsa kv kp girdi mi zaten sarsılıyor ilişki heleki habersiz gelme söz konusu ise çileden çıkar insan.. ilişkiniz de uzunmuşCanım ben 5 yıllık evliyim 5 yıl da flört ettik ara ara hep oldu ama bu oyundan sonra artık ben mi yoruldum neyse usandım ilk zamanlarımızda çok hevesliydim hazırlanayım özel sofra kurayım vs ama hep bi engele takılırdı habersiz gelen kv kp sebebiyle üst baş değişip otururdum birbirimize hiç zaman ayıramadık bu ilgisizlik de beni iyice uzaklaştırdı konuşmadan günler geçirdiğim dahi oldu mutsuzum diye ağladığım umursamadan kendim plan yaptım her yöntemi denedim diyebilirim
Bi sene geçti hala sorunu çözemedik espirisini yapmak istiyorum linç yer miyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?