Ruhsuzlugunda bir limiti olmalı.....

Size neleri denk gelmiş hep
Oyunun oynayım sanal s.x yapayım mantığı çok var ya da aynı şehirde ise ... bu sanal olan her ortam da mevcut maalesef en kötüsü de evli olan insanların bunu yapması ... doğru diyorsun

Benim esim de oyleydi daha dogrusu biraz daha iyisi.Yemek yerken tel oynama cay icerken ,sohbet ederken ,arabada vs vs .Yataga bile telefonla girer oyun oynardi .Once yemek masasinda oynamasina musade etmedim eline aldigi an kalktim masada oturmadim .Sonra bunu genele yaydim .En son da hamileyim uyudugum odada ışık ses istemiyorum dedim simdi oturma odasinda birakip geliyor .Ama herkes ayni degildir .Esimin ılımlı olmasina borcluyuz bunu

Gözlemleyip kıskandırmak için yükledim ben sizin gibi bunu deneyim dedim belki çok güzel gerçekten ben anlayamıyorum diye ama zerre sarmadı bu taktik de tutmadı yani

Gözlemleyip kıskandırmak için yükledim ben sizin gibi bunu deneyim dedim belki çok güzel gerçekten ben anlayamıyorum diye ama zerre sarmadı bu taktik de tutmadı yani
Hadi ya bende tuttu ama süreç zordu çok tartıştık küstük vs şu an nasıl halen oyun büyük sorun mu ?

Bizde aşırıydı tuvalette bile elindeydi telefon bi oyunun hayat arkadaşını yıpratıp üzcek kadar öne geçmesi mantıklı gelmiyor bana evi terk ettim pişmanın vs vaad çok ama boş daha önce de duydum biz de konu sahibi gibi zorlu süreçten geçerek evlendik ailemi bıraktım düzenimi işimi hiç bilmediğim yere gittim ama karşılığı bu oldu değmediğini düşünüyorum

Sıkıntı sadece oyun ise düzelmesi için şans var demektir ..artık herkes wcye telefon ile giriyor normallesti maalesef... kendinize ortak aktivite bulun film dizi gibi şeyler ravla oynayın mesela ya da sürekli özel sofralar kurun bu kesin işe yarar

Çaba....
Kimse haketmiyor bence...
Galiba biraz bencil olmak lazım ve ben bunu geç idrak ettim....

Canım ben 5 yıllık evliyim 5 yıl da flört ettik ara ara hep oldu ama bu oyundan sonra artık ben mi yoruldum neyse usandım ilk zamanlarımızda çok hevesliydim hazırlanayım özel sofra kurayım vs ama hep bi engele takılırdı habersiz gelen kv kp sebebiyle üst baş değişip otururdum birbirimize hiç zaman ayıramadık bu ilgisizlik de beni iyice uzaklaştırdı konuşmadan günler geçirdiğim dahi oldu mutsuzum diye ağladığım umursamadan kendim plan yaptım her yöntemi denedim diyebilirim

Bende oynadım zamanında online bir oyun...
Ama insan isterse vazgecebiliyor
Kesinlikle irade ile alakalı
Ben de bi gariplik var galiba hiç ilgim yok bu tip oyunlara hatta ortamda oynanan kartlı oyunlara okeye tavlaya vs de yok sıkıntı bizde galiba adamların yakasından düşsek mi :)

Ben de bi gariplik var galiba hiç ilgim yok bu tip oyunlara hatta ortamda oynanan kartlı oyunlara okeye tavlaya vs de yok sıkıntı bizde galiba adamların yakasından düşsek mi :)

Valla yakasından düsmek denir mi ona bilmiyorum ama belirsizliklerle dolu bir evliligi surdurmek cok zor...
Ya bitecek ya duzelecek bazı seyler...
Ortası yıpratır

Isun içine kismende olsa kv kp girdi mi zaten sarsılıyor ilişki heleki habersiz gelme söz konusu ise çileden çıkar insan.. ilişkiniz de uzunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…