- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
- Konu Sahibi BahtsizBedevii
-
Yatirma sabahlari oglene kadar.gurultu yap supurge calistir.rahatsiz et.bu ne boyle sabaha kadar otur oglene kadar yat.en sinir oldugum sey
Daha ciddi bir sarsıntı istiyor sanırım.
Yüksek sese çok alıştı işlemiyor artık... :)
Durumunu tahmin edebiliyorum ne kadar sinir bozucu olabileceğini de.. Tartışsan da rahatlamican buna emin ol daha da çok sinir olcan çünkü o yine umursamaz davranicak soru sorsan seni tatmin edemicek iyice kafaya takcan iyice gerilcen. O yüzden bise bul bi meşgale. Onunla uğraş çok ciddiyim bi yerden sonra kocanın üzerinden dikkatini alıcaktır kafani dağıtacaktır. Öyle tv izlemeyle falan kafa dağılmaz çünkü. Dışarı çık, kitap oku, puzzle falan yap mesela çok ise yarıyor bunlar. Dene derim :)Isin ilginc yanı o yokmus gibi davranamıyorum biliyor musunuz?
Batmaya başladı bana
Insan tartismak ister mi?
Sebep arar mı?
Kussam öfkemi rahatlasam der mi?
Inanın diyorum
Aynen canım önünde 1 seçenek var konuş 2 sonucu var ya kabul edecek ya etmeyecek.Çok üzücü verdiginiz örnek
Sabır diliyorum kuzeninize.
Haklısınız aslında.
Bir söz varya;
BAZEN IHTIYACIN OLAN TEK ŞEY 20 SANIYELIK DELI CESARETI.....diye
Öyle sanırım....
Ahahah benim ki korkar ani reflekslerden
Aynı cins sandım
Bu korkmuyor mu
Aynen canım önüne 1 seçenek var konuş 2 sonucu var ya kabul edecek ya etmeyecek.
Ederse ne ala önce evde bulunan bütün oyunla alakalı olan şeyleri ortadan yok etmekle başla. Eşin için randevu al.
Etmezse dediğin gibi git dava aç. Çek kendini geri o da pişman olur da işte iş işten geçince düşüyor o saksı kafalarına.
Durumunu tahmin edebiliyorum ne kadar sinir bozucu olabileceğini de.. Tartışsan da rahatlamican buna emin ol daha da çok sinir olcan çünkü o yine umursamaz davranicak soru sorsan seni tatmin edemicek iyice kafaya takcan iyice gerilcen. O yüzden bise bul bi meşgale. Onunla uğraş çok ciddiyim bi yerden sonra kocanın üzerinden dikkatini alıcaktır kafani dağıtacaktır. Öyle tv izlemeyle falan kafa dağılmaz çünkü. Dışarı çık, kitap oku, puzzle falan yap mesela çok ise yarıyor bunlar. Dene derim :)
Canım tek taraflı olduğu için yok zaten hep senden bekliyor.Dava açtım zaten....Bir anlık sinir ile...
Ama mahkeme süresine kadar bir ihtimal duzelebilir bazı seyler diye bekledim...
Agladı vs..
Sanirim biraz daha zamanı var bu evliligin dedim kendimce....
Suan bir bitişi haketmiyor dedim....
Evliligi bitirmek gercekten zor...
Birbirinden nefret eden insanlar bile bosanirken manevi bir havaya bürünüyorlar...
Ama bu adam bunca olana ragmen en azindan bu gun icin bile bir gayret bir fikir...yok yok yok...
Bomboş....
Yok bunun cinsi farklı....
:))
Ani refleks nereye kadar
Kırdıgım cam çerçeve yaptırılmadı daha :)))))
Vallabu adamla anca vakit ölfürüyorsunuz bence. Düzelebileceğine dair umut vaadedtmiyor. Bırakın önünüze bakın fazla vakit kaybetmeden ve bebek yapmadan
Arşızlasmis kolaylıklar dilerim
Canım tek taraflı olduğu için yok zaten hep senden bekliyor.
Yemek ütü çamaşır temizlik cinsellik her şey senin sorumluluğun olmuş. Hizmet edilmeye alışmış.
İnsan sadece evladını karşılıksız seviyor hizmet ediyor. Evlilik karşılıklı sevgi saygı aşk fedakarlık demek bunların hepsini maalesef sen yapıyorsun esin karşılık vermiyor. Hakkında hayırlısı olsun zor bir durum.
Benim eşim ilk evlendiğimiz aylar hep dizi izlerdi pc den inan sinirim ziplardi oysa ki cicim aylarindaydik. O bilgisayar bozulsun diye çok dua ettim ve bozuldu gerçekten tamir bile olmadıoh canıma değsin dedim ve bir daha ne tablet ne pc ne başka birşey yok çok şükür.
Öyle deme bence düzelirsiniz inşaAllah gece uyurken esin, kalk boz herşeyiBugün zehir olacak hissediyorum :)))
Bir adam düşünün....
Elinde sürekli telefon...
Oyun oynayan.
Hayatı yemek icmek uyumak ve oyun oynamak izerine kurulmuş olan....
Sabahın 5 ine kadar oynadigi icin ogleden sonra 2ye 3e kadar uyumayı aliskanlik haline getirmis ve bundan duyulan rahatsizligi umursamayan....Kahvalti bekleyen ütü bekleyen yemek bekleyen...
Ev ev degil..otel nihayetinde...
Boşanmanın eşigine gelmişsin be adam....
Biseyler yapsana...
Özel gün ya sözüm ona
So
Ne yazık ki eşinizin profili oyun oynayan birinin profiline pek uygun değil zevk alıyo olabilir ama evini eşini bu denli ihmali bunların önüne geçebilecek bişeylerin varlığını işaret ediyor biraz takip edin inşallah bişey yoktur ama çoğunlukla oyunlar bahane edilerek gizli bir hayat kuruluyor birebir biliyorum bu hikayeyiBir adam düşünün....
Elinde sürekli telefon...
Oyun oynayan.
Hayatı yemek icmek uyumak ve oyun oynamak izerine kurulmuş olan....
Sabahın 5 ine kadar oynadigi icin ogleden sonra 2ye 3e kadar uyumayı aliskanlik haline getirmis ve bundan duyulan rahatsizligi umursamayan....Kahvalti bekleyen ütü bekleyen yemek bekleyen...
Ev ev degil..otel nihayetinde...
Boşanmanın eşigine gelmişsin be adam....
Biseyler yapsana...
Özel gün ya sözüm ona
Sorsana "bir planın var mı,birseyler yapmak ister misin yada ne yapalım"gibi...
Düşünsene biraz ya
Kullansana beynini.........
Öfke öfke öfke.....
Ne yazık ki eşinizin profili oyun oynayan birinin profiline pek uygun değil zevk alıyo olabilir ama evini eşini bu denli ihmali bunların önüne geçebilecek bişeylerin varlığını işaret ediyor biraz takip edin inşallah bişey yoktur ama çoğunlukla oyunlar bahane edilerek gizli bir hayat kuruluyor birebir biliyorum bu hikayeyi
Biraz sakinlesin. Yani insaniz ve hayat bu.
Yeri gelir insan hicbirsey yapmak istemez. Birde boyle oyunlar bence birseylerden kacis olarak kafa dagitmak icin dir.
Belki esinin sorunlari vardir.
İki secenecek goruyorum. Yani yerinizde olsam ya bende kendimi salir ..ev isi vs pek birsey yapmazdim. Kitap okurdum bir odada vs.
Veya sabirla oldugu gibi kabul edecek bekleyeceksiniz. Hayatinizi boyle surdurun bakalim bir kac hafta daha. Oda bu arada merak eder kafasini oyundan kaldirip bu hanim hic sikayetci degil diye artik belki. Ama bunu sonuc bekleyerek yapmayin gercekten o oyunuyla basbasa birakin sizde bu surecte kendinize odaklanin en sevdiginiz seyleri yapin.
Ha ayrica bu oyunlar oyle bagimlilik yapmaz. Sadece aliskanlik meselesi. Gozunuzde buyutmeyin. Belki kendince oyle alan yaratiyor kendisine birseylerin kacisi olarak. Evliliginizde daha once yanlis giden birseyler varsa ona bagli da olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?