Ruhsuzlugunda bir limiti olmalı.....

Isin ilginc yanı o yokmus gibi davranamıyorum biliyor musunuz?
Batmaya başladı bana
Insan tartismak ister mi?
Sebep arar mı?
Kussam öfkemi rahatlasam der mi?
Inanın diyorum
Durumunu tahmin edebiliyorum ne kadar sinir bozucu olabileceğini de.. Tartışsan da rahatlamican buna emin ol daha da çok sinir olcan çünkü o yine umursamaz davranicak soru sorsan seni tatmin edemicek iyice kafaya takcan iyice gerilcen. O yüzden bise bul bi meşgale. Onunla uğraş çok ciddiyim bi yerden sonra kocanın üzerinden dikkatini alıcaktır kafani dağıtacaktır. Öyle tv izlemeyle falan kafa dağılmaz çünkü. Dışarı çık, kitap oku, puzzle falan yap mesela çok ise yarıyor bunlar. Dene derim :)

Çok üzücü verdiginiz örnek
Sabır diliyorum kuzeninize.
Haklısınız aslında.
Bir söz varya;
BAZEN IHTIYACIN OLAN TEK ŞEY 20 SANIYELIK DELI CESARETI.....diye
Öyle sanırım....
Aynen canım önünde 1 seçenek var konuş 2 sonucu var ya kabul edecek ya etmeyecek.

Ederse ne ala önce evde bulunan bütün oyunla alakalı olan şeyleri ortadan yok etmekle başla. Eşin için randevu al.

Etmezse dediğin gibi git dava aç. Çek kendini geri o da pişman olur da işte iş işten geçince düşüyor o saksı kafalarına.

Dava açtım zaten....Bir anlık sinir ile...
Ama mahkeme süresine kadar bir ihtimal duzelebilir bazı seyler diye bekledim...
Agladı vs..
Sanirim biraz daha zamanı var bu evliligin dedim kendimce....
Suan bir bitişi haketmiyor dedim....
Evliligi bitirmek gercekten zor...
Birbirinden nefret eden insanlar bile bosanirken manevi bir havaya bürünüyorlar...
Ama bu adam bunca olana ragmen en azindan bu gun icin bile bir gayret bir fikir...yok yok yok...
Bomboş....

Puzzle,gezmek,alışveriş,kahve saatleri,mutfak ugrasları,kitap okumak...
Bunların hepsi bir yere kadar oyalıyor biliyor musunuz :) Hepsii ama hepsi denendi onaylandı :)

Insanin kendini oyalamak zorunda olmasi,yaptigi seyleri gercekten zevk almaktan ziyade dikkatini dagitmak icin yapiyor olmasi bile yıpratıcı inanın.

Canım tek taraflı olduğu için yok zaten hep senden bekliyor.

Yemek ütü çamaşır temizlik cinsellik her şey senin sorumluluğun olmuş. Hizmet edilmeye alışmış.

İnsan sadece evladını karşılıksız seviyor hizmet ediyor. Evlilik karşılıklı sevgi saygı aşk fedakarlık demek bunların hepsini maalesef sen yapıyorsun esin karşılık vermiyor. Hakkında hayırlısı olsun zor bir durum.

Benim eşim ilk evlendiğimiz aylar hep dizi izlerdi pc den inan sinirim ziplardi oysa ki cicim aylarindaydik. O bilgisayar bozulsun diye çok dua ettim ve bozuldu gerçekten tamir bile olmadı oh canıma değsin dedim ve bir daha ne tablet ne pc ne başka birşey yok çok şükür.

Vallabu adamla anca vakit ölfürüyorsunuz bence. Düzelebileceğine dair umut vaadedtmiyor. Bırakın önünüze bakın fazla vakit kaybetmeden ve bebek yapmadan

Bugün zehir olacak hissediyorum :)))

Ne yazık ki eşinizin profili oyun oynayan birinin profiline pek uygun değil zevk alıyo olabilir ama evini eşini bu denli ihmali bunların önüne geçebilecek bişeylerin varlığını işaret ediyor biraz takip edin inşallah bişey yoktur ama çoğunlukla oyunlar bahane edilerek gizli bir hayat kuruluyor birebir biliyorum bu hikayeyi

Elbette birseylerin varlıgı...
Aramizda ki duygusal yakınlıgın bitişi vs...
Fakat rahatsiz oldugum durum şu;madem bosanmak istemiyorsun neden çaba sarfetmiyorsun ?
Karıştım çok...

Hem karnım doysun hem pastam dursun mantığındalar çünkü gözünüzle görmeden konduramıyo olabilirsiniz ama karakteri tam oturmadıysa bir kişinin evliliği kaldıramayıp dibine kadar batağa batıyor ve yalan makinesine dönüşebiliyor yaşlarınızı evlilik hikayenizi bilmiyorum ama zorlayıcı süreçler yormuş olabilir veya çok uzun süreli ilişkilerden sonra gelen evlilik enkaza dönüşmüş olabilir eğer sevginiz varsa aile terapistine gitmeye ikna edin yok zaten benim de içimden gelmiyor diyosanız canınıza yazık uzatmayın

Biraz sakinlesin. Yani insaniz ve hayat bu.
Yeri gelir insan hicbirsey yapmak istemez. Birde boyle oyunlar bence birseylerden kacis olarak kafa dagitmak icin dir.
Belki esinin sorunlari vardir.

İki secenecek goruyorum. Yani yerinizde olsam ya bende kendimi salir ..ev isi vs pek birsey yapmazdim. Kitap okurdum bir odada vs.

Veya sabirla oldugu gibi kabul edecek bekleyeceksiniz. Hayatinizi boyle surdurun bakalim bir kac hafta daha. Oda bu arada merak eder kafasini oyundan kaldirip bu hanim hic sikayetci degil diye artik belki. Ama bunu sonuc bekleyerek yapmayin gercekten o oyunuyla basbasa birakin sizde bu surecte kendinize odaklanin en sevdiginiz seyleri yapin.

Ha ayrica bu oyunlar oyle bagimlilik yapmaz. Sadece aliskanlik meselesi. Gozunuzde buyutmeyin. Belki kendince oyle alan yaratiyor kendisine birseylerin kacisi olarak. Evliliginizde daha once yanlis giden birseyler varsa ona bagli da olabilir..

Cok zor surecler gecirdik..
Geciriyoruz...
Bosanma davaları,tartısmalar,küslükler....
Daha önce bir konu acmıştım
Okuduysanız şayet denk gelipte,bunu ayrıntılı olarak görebilirsiniz...

Ona hak veriyorum daha dogrusu saglıklı bir ruh haline sahip olmadıgını,mutsuz oldugunu kestirebiliyorum....
Fakat ben hep netlik istedim.
Defalarca karsıma alıp konustum.
Zamanla hislerin azalabilecegini hatta ve hatta duygularının farklı yönlere farklı insanlara dahi kayabilecegini söyledim.
Bunu hissedebilecegim yada kondurabilecegim bir durumla da karsılasmadım isin acıgı...
Bana net olmasını hislerini netlikle ifade edebilmesi gerektigini,ne istedigini bilmesi gerektigini hep söyledim.

Ayın 4ünde mahkememiz var.
Bunun bilincinde olan durumun ciddiyetini idrak edebilen bir insan birseyler yapmalı...
Iyi yada kötü ne istedigini ifade etmeli ve buna göre davranmalı diye dusunuyorum.
Insani hayatta yoran seylerın başında belirsiz geliyor bana göre.
Cok rahatsiz edici,cok oyalayıcı bir kavram...
Bekliyorum bakalım son günlerini nasil degerlendirecek....

Bence otur konus tatlim biz evli miyiz ayni evi paylasan yabanci 2arkadas mi diye ? Karsidan bakinca ne kadar umarsiz galesiz ve kocalikla alakasi olmadigini ve bu durumdan artik cok skldigini anlat.Ciddi ciddi bosanmayi dusunuyosan bunun ciddiyetini de goster kocana, zira burdan bakinca pek "bosanma"nin anlamini idrak etmis gibi gozukmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…