Ruhsuzlugunda bir limiti olmalı.....

Kesinlikle.Belirsizlik kadar yoran birsey yok insani.

Aynı evi paylasan iki yabancıyız çok net...
Sürekli benden bir adım bekliyor
Ilgilenen ben olayım
Yatmak isteyen ben olayım
Gidip sevip open ben olayım
İyyyyyyyy

Evet flört dönemi ile 9 yıllık bir birliktelik...
Sanırım yordu

Çok üzücü verdiginiz örnek
Sabır diliyorum kuzeninize.
Haklısınız aslında.
Bir söz varya;
BAZEN IHTIYACIN OLAN TEK ŞEY 20 SANIYELIK DELI CESARETI.....diye
Öyle sanırım....
Bu yeni yılda boşanmayı düşünüpte cesaret edemeyenlerin, özgürlük senesi olur inşaallah:) iki kişilik mutsuz ve sahte beraberliktense, tek başına mutlu ve gerçek yanlızlık...

Ben en çok şunu merak ediyorum. Acaba evlenmeden önce paylaşımınız nasıldı? Yani muhabbet eder miydiniz, etkinlikler yapar mıydınız, bundan zevk alır mıydınız? Soruyorum çünkü evlenmeden önce iletişimin kuvvetli olduğu ilişkiler de, en sonunda bu tarz bir evliliğe mi dönüşüyor, bu kaçınılmaz son mudur çok merak ediyorum. Okuduklarımdan dolayı evlilikten çok korkuyorum.

Hic abartmiyosun maalesef gunumuz erkekleri.. benciller

Gerçekten çok üzücü bir çoğumuz aynı durumdayız ve son raddedeyiz elinizden geleni yaptığınızı düşünüyorum bence ayrılık düşüncenizi ciddiye alacak bir şey yaşatmalısınız nasılsa gitmicek diyo gibi ağladım oltaya geldi aynen devam modunda

O gittigi yere kadar dedigin yer varya.....
Ora neresi bilmiyorum ama o zamana kadar bizden gidenler ?
Gittiği yere kadar dedim 8 senem gitti ve hâlâ gidilecek yer var aslında ama ben daha fazla senelerimin boşa geçmesini istemiyorum... yakın zamanda ailemle konuşmayı düşünüyorum... bakalım artık hakkımızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…