- 8 Ekim 2017
- 415
- 500
- 33
- 31
- Konu Sahibi BahtsizBedevii
-
Kesinlikle.Belirsizlik kadar yoran birsey yok insani.Cok zor surecler gecirdik..
Geciriyoruz...
Bosanma davaları,tartısmalar,küslükler....
Daha önce bir konu acmıştım
Okuduysanız şayet denk gelipte,bunu ayrıntılı olarak görebilirsiniz...
Ona hak veriyorum daha dogrusu saglıklı bir ruh haline sahip olmadıgını,mutsuz oldugunu kestirebiliyorum....
Fakat ben hep netlik istedim.
Defalarca karsıma alıp konustum.
Zamanla hislerin azalabilecegini hatta ve hatta duygularının farklı yönlere farklı insanlara dahi kayabilecegini söyledim.
Bunu hissedebilecegim yada kondurabilecegim bir durumla da karsılasmadım isin acıgı...
Bana net olmasını hislerini netlikle ifade edebilmesi gerektigini,ne istedigini bilmesi gerektigini hep söyledim.
Ayın 4ünde mahkememiz var.
Bunun bilincinde olan durumun ciddiyetini idrak edebilen bir insan birseyler yapmalı...
Iyi yada kötü ne istedigini ifade etmeli ve buna göre davranmalı diye dusunuyorum.
Insani hayatta yoran seylerın başında belirsiz geliyor bana göre.
Cok rahatsiz edici,cok oyalayıcı bir kavram...
Bekliyorum bakalım son günlerini nasil degerlendirecek....
Bence otur konus tatlim biz evli miyiz ayni evi paylasan yabanci 2arkadas mi diye ? Karsidan bakinca ne kadar umarsiz galesiz ve kocalikla alakasi olmadigini ve bu durumdan artik cok skldigini anlat.Ciddi ciddi bosanmayi dusunuyosan bunun ciddiyetini de goster kocana, zira burdan bakinca pek "bosanma"nin anlamini idrak etmis gibi gozukmuyor.
Yapilacak sey belliResmiyette evet...
Hem karnım doysun hem pastam dursun mantığındalar çünkü gözünüzle görmeden konduramıyo olabilirsiniz ama karakteri tam oturmadıysa bir kişinin evliliği kaldıramayıp dibine kadar batağa batıyor ve yalan makinesine dönüşebiliyor yaşlarınızı evlilik hikayenizi bilmiyorum ama zorlayıcı süreçler yormuş olabilir veya çok uzun süreli ilişkilerden sonra gelen evlilik enkaza dönüşmüş olabilir eğer sevginiz varsa aile terapistine gitmeye ikna edin yok zaten benim de içimden gelmiyor diyosanız canınıza yazık uzatmayın
Yapilacak sey belli
Saati sabah 6ya kurup adamin suratina bir saglam tokat cakacaksin.
Siddete tamam karsiyim ama boyle durumlarde mubah
Keşke evlenmeseymiş o adam. Keşke bekarlığına devam etseymiş. Seni sinir hastası edeceğine.... dava ne zaman sizin?
Keşke evlenmeseymiş o adam. Keşke bekarlığına devam etseymiş. Seni sinir hastası edeceğine.... dava ne zaman sizin?
canım valla bizde kötüyüz. Yani artık tepkisiz kalıyorum bıktım bıktım bunaldım. Gittiği yere kadar gitsin.Ciddi anlamda sinir hastası oldum yahu
Kontrol edemiyorum kendimi zaman zaman...
canım valla bizde kötüyüz. Yani artık tepkisiz kalıyorum bıktım bıktım bunaldım. Gittiği yere kadar gitsin.
ben eşimin de benden bıktığını düşünüyorum saklıyor ama. Çok şey gidiyor bizden. Gerçekten ruhsuz bi kadına dönüşüyorum. Kk iyili varO gittigi yere kadar dedigin yer varya.....
Ora neresi bilmiyorum ama o zamana kadar bizden gidenler ?
Bu yeni yılda boşanmayı düşünüpte cesaret edemeyenlerin, özgürlük senesi olur inşaallah:) iki kişilik mutsuz ve sahte beraberliktense, tek başına mutlu ve gerçek yanlızlık...Çok üzücü verdiginiz örnek
Sabır diliyorum kuzeninize.
Haklısınız aslında.
Bir söz varya;
BAZEN IHTIYACIN OLAN TEK ŞEY 20 SANIYELIK DELI CESARETI.....diye
Öyle sanırım....
Hic abartmiyosun maalesef gunumuz erkekleri.. bencillerMemur...
Aksam 5te geldigi zaman yemegini yer ve telefonu ile ilgilenmeye baslar yada direk uyur....
Saat 11.12 gibi uyanir...
3e 4e kadar oturur...
En son ne zaman birlikte yataga girdik hatirlamiyorum....
Bahsettigim olay bu sabah oldu...
Cay demledim...
Bekliyorum uyanicak diye
1 saat gecti yok
2 saat gecti yok
Her neyse uyandi....
Gec yattin galiba dedim -evet dedi
Ne yaptin ki o saatr kadar dedim
Oyun oynadim diye umursuzca
Abartiyor muyum bilmiyorum
Inanin objektif fikirlere ihtiyacım var
Bu yeni yılda boşanmayı düşünüpte cesaret edemeyenlerin, özgürlük senesi olur inşaallah:) iki kişilik mutsuz ve sahte beraberliktense, tek başına mutlu ve gerçek yanlızlık...
Gittiği yere kadar dedim 8 senem gitti ve hâlâ gidilecek yer var aslında ama ben daha fazla senelerimin boşa geçmesini istemiyorum... yakın zamanda ailemle konuşmayı düşünüyorum... bakalım artık hakkımızda hayırlısı...O gittigi yere kadar dedigin yer varya.....
Ora neresi bilmiyorum ama o zamana kadar bizden gidenler ?
ben eşimin de benden bıktığını düşünüyorum saklıyor ama. Çok şey gidiyor bizden. Gerçekten ruhsuz bi kadına dönüşüyorum. Kk iyili var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?