- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
- Konu Sahibi BahtsizBedevii
-
Genelde herkes öyle artık bizde öyle değipmiyiz kk dayız instagramdayız oyun oynuyoruz bilmiyorum vana garip gelmiyor artık
Bende bu siteden güç bulupta kendime cesaret vermeye çalışıyorum... aksi taktirde vicdandı, merhametti, belki düzelirmi , son bir şans versemmi ki çok kez şans verildi ama değişen birşey yok yok yok olmuyor... artık daha fazla çabalamak istemiyorum yoruldum... hiç farkına varmadan 28 yaşına gelmişim ve geçmişime baktığımda elimde koca bir boşluk tabiki iyi günlerimizde oldu ama bunların çoğu benim idare etmem sayesinde istesem yine idare edebilirm düzelirim diyor ama inanmamak için kendimi hergün uzak tutmaya çalışıyorum... Kk üyeleri birbirimize destek zamanıNasil huzurlu bir mesajjjj :))))))
Valla bilmiyorum sende sürekli kk dasın ama evde olduğundan kocan görmüyorNe olcak bu gidiş ? :)
Valla bilmiyorum sende sürekli kk dasın ama evde olduğundan kocan görmüyorkocanın sürekli telle oynaması göze batıyor tabi :)
Bende bu siteden güç bulupta kendime cesaret vermeye çalışıyorum... aksi taktirde vicdandı, merhametti, belki düzelirmi , son bir şans versemmi ki çok kez şans verildi ama değişen birşey yok yok yok olmuyor... artık daha fazla çabalamak istemiyorum yoruldum... hiç farkına varmadan 28 yaşına gelmişim ve geçmişime baktığımda elimde koca bir boşluk tabiki iyi günlerimizde oldu ama bunların çoğu benim idare etmem sayesinde istesem yine idare edebilirm düzelirim diyor ama inanmamak için kendimi hergün uzak tutmaya çalışıyorum... Kk üyeleri birbirimize destek zamanı
Herkes öyle değil, yanlızlıktan çaresizlşkten burdayız... eşim keşke benimle olsa telefonun yüzüne bile bakmam...Genelde herkes öyle artık bizde öyle değipmiyiz kk dayız instagramdayız oyun oynuyoruz bilmiyorum vana garip gelmiyor artık
Oncedende yazmistim benim esimde oyle.ama ben artk beyin olmadigi icin kullanamadigini dusunuyorum buarada acaba ayni oyunumi oynuyolar siz biliyomusunuz hangi oyun oldugunuBir adam düşünün....
Elinde sürekli telefon...
Oyun oynayan.
Hayatı yemek icmek uyumak ve oyun oynamak izerine kurulmuş olan....
Sabahın 5 ine kadar oynadigi icin ogleden sonra 2ye 3e kadar uyumayı aliskanlik haline getirmis ve bundan duyulan rahatsizligi umursamayan....Kahvalti bekleyen ütü bekleyen yemek bekleyen...
Ev ev degil..otel nihayetinde...
Boşanmanın eşigine gelmişsin be adam....
Biseyler yapsana...
Özel gün ya sözüm ona
Sorsana "bir planın var mı,birseyler yapmak ister misin yada ne yapalım"gibi...
Düşünsene biraz ya
Kullansana beynini.........
Öfke öfke öfke.....
Sürekli telefon elinde olmak demek ilgelenmiyor anlamına gelmez ama mesela biz koltukta eşimle dipdibeyiz bi yandan muhabbette ederiz telefonlara baksakta bi yandan elim üstündedir falan sizde böyle değil mi?Bi yiğitlik yapsa bırak şu telefonu dese....
Demez...İşine geliyo cünkü :)
Oncedende yazmistim benim esimde oyle.ama ben artk beyin olmadigi icin kullanamadigini dusunuyorum buarada acaba ayni oyunumi oynuyolar siz biliyomusunuz hangi oyun oldugunu
Yok benşm evliliğimi çoğu çevrem bilir hatta ben olsam çoktan ayrılmıştım bile derler... ama işte arada gönül bağı kurduğun insan olunca ayrılık kolay olmuyor malesef... ama kendime cesaret vermeye çalışıyorum.. yoksa seneler sonra bugünki gibi keşke ilk seneler ayrılsaydım demek istemiyorum... yaş ve ömür bir hiç uğruna geçmemeli...En kötüsü ne biliyor musun?
Dışarıdan bakıldıgında dört dörtlük bir evlilik görülüyor olması :)
Sürekli telefon elinde olmak demek ilgelenmiyor anlamına gelmez ama mesela biz koltukta eşimle dipdibeyiz bi yandan muhabbette ederiz telefonlara baksakta bi yandan elim üstündedir falan sizde böyle değil mi?
Telefonda kesmeli bicmeli bir oyun...online.
Adam beni öldüremedigi icin sanalda atıyo öfkesini galiba
Yok benşm evliliğimi çoğu çevrem bilir hatta ben olsam çoktan ayrılmıştım bile derler... ama işte arada gönül bağı kurduğun insan olunca ayrılık kolay olmuyor malesef... ama kendime cesaret vermeye çalışıyorum.. yoksa seneler sonra bugünki gibi keşke ilk seneler ayrılsaydım demek istemiyorum... yaş ve ömür bir hiç uğruna geçmemeli...
Bizimkide bi savas oyunu oynuyor clash die basliyor adi oyle kaptirmiski kendini gercekten koyu var saniyor koyumde koyum deyip geziyo ortaliktaTelefonda kesmeli bicmeli bir oyun...online.
Adam beni öldüremedigi icin sanalda atıyo öfkesini galiba
Ben garantisi varmışcasına hareket ediyorum:) yani allah ömür verirde yaşarsam bugünkü pişmanlığımı seneler sonra yaşamak istemiyorum.. çünlü şimdi aklım olsa 2 senelik evliyken hatta ilk senelerimde ayrılmıştım.. belki şimdiye daha mutlu ikinci bir evliliğim bile olmuştu.. gerçi şuan için evliliğe karşı bir soğukluk güvensizlik var ama bellide olmaz:)Seneler sonrası mı?
Bunun bile garantisi yok aslında...
An cok onemli
Al benden o ladar.ustelik 6 aylik evliyiz.karsimda yatiyor...ha bide surekli cinsellik bekler..Bir adam düşünün....
Elinde sürekli telefon...
Oyun oynayan.
Hayatı yemek icmek uyumak ve oyun oynamak izerine kurulmuş olan....
Sabahın 5 ine kadar oynadigi icin ogleden sonra 2ye 3e kadar uyumayı aliskanlik haline getirmis ve bundan duyulan rahatsizligi umursamayan....Kahvalti bekleyen ütü bekleyen yemek bekleyen...
Ev ev degil..otel nihayetinde...
Boşanmanın eşigine gelmişsin be adam....
Biseyler yapsana...
Özel gün ya sözüm ona
Sorsana "bir planın var mı,birseyler yapmak ister misin yada ne yapalım"gibi...
Düşünsene biraz ya
Kullansana beynini.........
Öfke öfke öfke.....
İnsan bağlandığı oyunu istemeden benimsiyorBizimkide bi savas oyunu oynuyor clash die basliyor adi oyle kaptirmiski kendini gercekten koyu var saniyor koyumde koyum deyip geziyo ortalikta
Bizimkide bi savas oyunu oynuyor clash die basliyor adi oyle kaptirmiski kendini gercekten koyu var saniyor koyumde koyum deyip geziyo ortalikta
İstememesi daha çok sıkıntı:) en azından birlikte vakit geçirmiş oluyorsunuz bizde oda yokAl benden o ladar.ustelik 6 aylik evliyiz.karsimda yatiyor...ha bide surekli cinsellik bekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?