Ruhsuzlugunda bir limiti olmalı.....

Nasil huzurlu bir mesajjjj :))))))
Bende bu siteden güç bulupta kendime cesaret vermeye çalışıyorum... aksi taktirde vicdandı, merhametti, belki düzelirmi , son bir şans versemmi ki çok kez şans verildi ama değişen birşey yok yok yok olmuyor... artık daha fazla çabalamak istemiyorum yoruldum... hiç farkına varmadan 28 yaşına gelmişim ve geçmişime baktığımda elimde koca bir boşluk tabiki iyi günlerimizde oldu ama bunların çoğu benim idare etmem sayesinde istesem yine idare edebilirm düzelirim diyor ama inanmamak için kendimi hergün uzak tutmaya çalışıyorum... Kk üyeleri birbirimize destek zamanı

En kötüsü ne biliyor musun?
Dışarıdan bakıldıgında dört dörtlük bir evlilik görülüyor olması :)

Oncedende yazmistim benim esimde oyle.ama ben artk beyin olmadigi icin kullanamadigini dusunuyorum buarada acaba ayni oyunumi oynuyolar siz biliyomusunuz hangi oyun oldugunu

Oncedende yazmistim benim esimde oyle.ama ben artk beyin olmadigi icin kullanamadigini dusunuyorum buarada acaba ayni oyunumi oynuyolar siz biliyomusunuz hangi oyun oldugunu

Telefonda kesmeli bicmeli bir oyun...online.
Adam beni öldüremedigi icin sanalda atıyo öfkesini galiba

En kötüsü ne biliyor musun?
Dışarıdan bakıldıgında dört dörtlük bir evlilik görülüyor olması :)
Yok benşm evliliğimi çoğu çevrem bilir hatta ben olsam çoktan ayrılmıştım bile derler... ama işte arada gönül bağı kurduğun insan olunca ayrılık kolay olmuyor malesef... ama kendime cesaret vermeye çalışıyorum.. yoksa seneler sonra bugünki gibi keşke ilk seneler ayrılsaydım demek istemiyorum... yaş ve ömür bir hiç uğruna geçmemeli...

Seneler sonrası mı?
Bunun bile garantisi yok aslında...
An cok onemli

Seneler sonrası mı?
Bunun bile garantisi yok aslında...
An cok onemli
Ben garantisi varmışcasına hareket ediyorum:) yani allah ömür verirde yaşarsam bugünkü pişmanlığımı seneler sonra yaşamak istemiyorum.. çünlü şimdi aklım olsa 2 senelik evliyken hatta ilk senelerimde ayrılmıştım.. belki şimdiye daha mutlu ikinci bir evliliğim bile olmuştu.. gerçi şuan için evliliğe karşı bir soğukluk güvensizlik var ama bellide olmaz:)

Al benden o ladar.ustelik 6 aylik evliyiz.karsimda yatiyor...ha bide surekli cinsellik bekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…