Ruhum daralıyor bu iş yerinde.

onları hiçbir zaman ihmal edemem ki ben öyle bir lüksüm yok bunlarher zaman yapılacak şeyler değil dersleri ve yaz tatilleri gibi boş zamanlarda.Onları bırakıp kendi zevkime düşmek aslaa:bicak:
Yanlış anlama da ben senin konularından hiç bir şey anlamıyorum.
Hiç net değilsin.
Şunu istiyorum demiyorsun mesela.
Çocuklar büyüsün dedin,eee büyüyünce ne olacak dedim,onlarsız olmaz dedin.
Zaten çocuklar büyüyünce onlarla beraber nasıl bir aktivite planlıyorsun mesela?
Atomu mu parçalayacaksınız,deneyler mi yapacaksınız insanlık tarihi için de okul çağını bekliyorsun?
Büyük ihtimalle bu sorularımın cevabını da alamayacağım ama olsun,en azından belki sen kendini bulmaya çalışırsın belki artık.

Enerjim yok değil fakat İş yeri insanın gündelik yaşamını etkiliyor ailemizden daha çok buradayız ne de olsa.Benim gibi çok düşünen var burada bir tek ben değilim.:dua:
o çok düşünenlerin yaptıkları düşüncede kalıyor demekki olsa sizinle beraber icraate geçerlerdi.herkes sadece farklı düşünüp kara düzenin artmasını istiyor gibi.

Okul çağındayken de bunları yapmak isteyecekler,ne farkedecek?
Aksine ergenliğe ulaştıklarında daha çok ilgilenmeniz gerekmez mi onlarla?
Kimle,nerede,neler yapıyorlar diye?
Onlar büyüdü ben de gezeyim diye mi düşünüyorsunuz gerçekten anlamadım ben?
bu yorumunuza istinaden cevap vereyim o zaman.Siz soruyorsunuz ben cevap veriyorum bu kadar net yani.Çok yogun olmamdan dolayı nefes alamadığımdan bahsettim haftasonları da dahil.Çok ufak olduklarından dolayı.Aile gezmesinden bahsettim bir yere gidemiyoruz mesela.Okul çağına geldikleri zaman onlarla bişeylerin hayalini kurmaktan bahsettim ufak aktiteler ,pizza yeme s,inamaya gitme gibi.Siz okul çağından sonrada bunları isteyecekler dediniz.Ergenliğw gidiklerinde sanki ben onları bırakıcak mıyım.Sorumluluk ayrı.Benim sadece gezmek onları ihmal etmek gibi bir düşüncem yok .Anne olarak onlarla ilgili güzel şeyler hayal ediyorum hepsi bu kadar ufak ama sevimli şeyler.

Zaten iş iyi birşey olsa üstüne para vermezlerdi :dondurma:
Bende sözüm ona sevmiyordum iş yerimdeki ortamı , bırakınca o ortamı bile arar oldum evde otururken.
Çalışmak kadar güzel bir şey ortam önemli değil de bazen iğrençleşebiliyor insanlar.Dolayısıyla iş performansınız düşüyor.En yakın zamanda iş hayatına dönmeniz dilegiyle.:KK52:

Ben 2005 te ilk bir sigorta şirketinde BES danışmanı olarak sahada göreve başladım
Bize eğitimin ilk günü nereye giderseniz gidin insanlardan kaçılmaz en azından bu devirde işiniz var buna şükretmek lazım be içsel motivasyonunuzu yapmalısınız Şimdi evdeyim böylesi olunacada akrabalar var dedikodu yapan

Ben 2005 te ilk bir sigorta şirketinde BES danışmanı olarak sahada göreve başladım
Bize eğitimin ilk günü nereye giderseniz gidin insanlardan kaçılmaz en azından bu devirde işiniz var buna şükretmek lazım be içsel motivasyonunuzu yapmalısınız Şimdi evdeyim böylesi olunacada akrabalar var dedikodu yapan
sağlıklıyım ve Çalışıyorum diye şükrediyorum sevmesemde (sevmeye çalışmak)zorundayım katılıyorum

Kim güle oynaya işe gidiyor ki?? :) Benimde maaaş sıkıntısı çektiğim için canım sıkılıyor bu aralar. Genede akşamları ve hafta sonlarını değerlendirmeye çalışıyoruz. Bende teknikerim :)
Ben işe güle oynaya gidiyordum beni de işten atıyorlar anlamadım ki bu hayat niye böyle

Ahh ahh gün geliyor insan çalışmayı bile özlüyormuş. Ben özelde çalışıyordum o iş yerinde 2 buçuk yılım geçti.Neredeyse son 1 yılımın her ayı istifa dilekçemi müdirenin önüne koyuyorum o yırtıyordu. Sonunda evlenecem diye zar zor ayrıldım. Bir de demez mi evleneceğin kişi de gelsin burada çalışsın die. O iş yerinde de dedikodu gıybet çekememezlik işçiye zerre değer vermemek herşey vardı. İş yerini özlemiyorum ama yaptığım işi ve para kazanmayı özlüyorum.:dua:

Ahh ahh gün geliyor insan çalışmayı bile özlüyormuş. Ben özelde çalışıyordum o iş yerinde 2 buçuk yılım geçti.Neredeyse son 1 yılımın her ayı istifa dilekçemi müdirenin önüne koyuyorum o yırtıyordu. Sonunda evlenecem diye zar zor ayrıldım. Bir de demez mi evleneceğin kişi de gelsin burada çalışsın die. O iş yerinde de dedikodu gıybet çekememezlik işçiye zerre değer vermemek herşey vardı. İş yerini özlemiyorum ama yaptığım işi ve para kazanmayı özlüyorum.:dua:
daha iyileri olsun inşallah daha güzel kaliteli yerler sıkma canını aranacak bir tarafı yok zaten.

Back
X