- 2 Şubat 2017
- 3.349
- 3.499
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
pardıon firmalarla haşir neşirsiniz sandım ben müşteri veli nimet orası ayrı.kime koyacağım :)
müşterilere mi
koyarsak hepsi başka firmalara yönelir biz de aç kalırız:)
müşteri kazanmak çok zor kaybetmek çok kolay
bizim gibi yüzlerce firma var , müşteriyi elde tutabilmek için hep alttan almak zorundayız
Canım içtiğimiz sigaradan tutun giydiğimiz kıyafete kadar göze batıyor ya .İşe yeni girdim. Onlarca kitaplar deneme sınavları sonra mülakat ıdı vıdı süreçler derken sonunda atandığım için şükrediyorum sonsuz kere. Dedikoducu boş insanları da daha doğrusu genel olarak ‘insanları’ da takmamaya çalışıyorum. Eşim, ailem, bir iki arkadaşım gerisi boş.
yoo hain değilim meslek kutsal fakat ortam boş o anlamda dedim.
haklısın cnm verdiğin moral için tşkr ederimestağfurullah ne hainiama o dedikoduların beteri var özel sektörde ondan dedimmm .
Bir de ah o bitmeyen mesai saatleri için
İnanın özel sektörde beterin beteri var her açıdan ....takmayın kimseyi kafanıza kapatın kulakları...
bende zevk almaya çalışayım bari başka seçeneğim yok ki.başlığı görünce ''benimdeeeeeee'' diye bagırmaya geldim
siz dedikoduyu bide özel sektörde görün işin kötüsü bende alıştım kendimi konuların ortasında buluyorum
yani tam olarak tecavüz kacınılmazdı zevk almaya çalışıyorum
Hiç sorma ya yakıştırma bile yapıyorlar birbirlerine.dedikodu olmayan iş yeri mümkün değil maalesef
Benimde işime yarıycak tşkr ederim motivasyonumu yükseltici kitaplarda okuyorum.Hem nabzım yükseliyor hem motivasyonumHemen bir değişiklik yapıyor ve yazıyorum...
“Benim mesaim 24 saat sürüyor.
Yatağımdan kalktığımda başlıyorum rutinime.
Hergün bir robot gibi aynı şeyleri tekrarlıyorum.
Paramda var çok şükür.
Vaktimde var.
Herşeyim tamam değil mi???
Ama benim bir klavuzum yok... Bilmiyorum nasıl yapacağımı...”
Bu bir makaleden alıntıdır hanımlar.Dilerim işinize yarar...
Benim çok yaradı tam bir aydır çok şükür harika motivasyonlu yaşıyorum ve inanın çok huzurlu ve mutluyum...
benim hafta sonumda yok aşkım öğle arası yapıyorum ne yapıyorsam hafta sonu evde mesai yapabiliyorum sadece.Demek ki herkes vbenim gibi.KK kadınları hafta sonu gezmelerdedir diye tahmin ediyordum benhaftada bir deniz havası soluyosan bence yine iyi.
ayrıca kimse her hafta sonu etkinlikten etkinliğe koşmuyor ki burada. soyadımız sabancı değil nihayetinde. elimizdekilerle yetinmeliyiz. ayrıca yapılabilecek daha az masraflı şeyler var, onlara yönelebilirsiniz.
güzel oluyo kızbende zevk almaya çalışayım bari başka seçeneğim yok ki.
Bizim burada içi geçmiş daha cok oldugu için koca karı dedikodusu daha çok mevcutgüzel oluyo kızhele başka ofislerdeki kızlar hakkında aman allahım
o yönden şanslıyım sanırım fabrikanın ofislerinde yaş ortalaması 26 falan sen düşün ortalıkta dönenleriBizim burada içi geçmiş daha cok oldugu için koca karı dedikodusu daha çok mevcutçıtır çıtır hatunlar olsa ammena.
benim hafta sonumda yok aşkım öğle arası yapıyorum ne yapıyorsam hafta sonu evde mesai yapabiliyorum sadece.Demek ki herkes vbenim gibi.KK kadınları hafta sonu gezmelerdedir diye tahmin ediyordum ben
hayatım sizin ded,kodunuz Ayşenin fiziği güzel,X kıyefeti iddalı platform ve ruj muhabbetidir.Bizim burası ben Üstüm o Ast ,iş hırsı,o çalışmıyor muhabbeti.o yönden şanslıyım sanırım fabrikanın ofislerinde yaş ortalaması 26 falan sen düşün ortalıkta dönenleri
kimse inkar etmesin yani kadınız doğamızda var bu dedikodu bende istemezdim böyle olsun
ahh gençlik bekarlık bu olsa gerek :) darısı banaTurkish Delight benim çocuğum bile yok Vakit var madden de çok şükür ama bende bulamıyorum doğru adımları...Ve inan vakit hiç bir zaman yetmiyor gün 30 saat olsa işte haftasonları da 50 saat olunca olur gibi gibi hahahah
Yaz boyu etkinlik kovaladım ben annem o neydi öyle git gel hazırlan tükeniyor insan bu defa da evde pinekleme nasıl keyifli geliyor
Bence bir hafta hareket bir hafta sakinlik mottosu tutuyor
Parası ve sağlığı yerinde olan müsait zamanlarda geziyordur tabii.benim hafta sonumda yok aşkım öğle arası yapıyorum ne yapıyorsam hafta sonu evde mesai yapabiliyorum sadece.Demek ki herkes vbenim gibi.KK kadınları hafta sonu gezmelerdedir diye tahmin ediyordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?