- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Sen kucagina sokul napio? Gene odun gibi mi duruyo?İnsanın eşi hiç saçını okşayıp iltifat etmez güzel bişey söylemez mi. Durduk yere sarılmaz öpmez mi. Hep mi bi bahanesi olur bunlardan şikayetlenince. Neymiş işi stresliymiş. Ev işime yardım eder hastaysam çok ilgilenir yerimden kaldırmaz içkisi kumarı yok bunlar onun için ilgi oluyor. Ama benim içimdeki kocaman boşluktan arıza vermeye başladım. Temizlik hastası oldum hastalık hastası olmak üzereyim. Böyle söyleyincede boşanalım o zaman bunları bana yükleme der. Sanırım boşanacağım artık ama ondan baska hayatım yok ki. Herşeyi nasıl koyarım yoluna nereden tutunurum bilmiyorum.
Devamı gelcekse karşılık veriyo şefkat ilgi bekliyosam karşılık vermiyoSen kucagina sokul napio? Gene odun gibi mi duruyo?
Bunları tamamen eşime yüklemiyorum ama payıda çok büyük evlendikten sonra oldum böyle çünkü.Benim eşim de öyle durduk yere sarılmaz öpmez ha iltifat eder gevezedir konuşarak gösterir sevgisini. Eşinizin de sizi sevdiğini ama gösteremediğini ya da Türk erkeklerinin çoğu gibi göstermeye gerek duymadığını düşünmek istiyorum. E evlendik işte daha nasıl sevdiğimi anlatıcam ki diyordur belki. Sakin sakin sevgisini hissetmeye ihtiyacınız olduğunu anlatabilir ya da onu böyle kabullenebilirsiniz. Fakat sizi hastalık ve temizlik hastası raddesine getiren içinizdeki boşluk sadece eşinizin duygusuzluğundan kaynaklı olamaz. Eşimin şu huyu yüzünden oluyor diyerek sorunu dışsallaştırmayın böyle yaparsanız düzeltmeniz de çok zor olur. Bence önce profesyonel yardım alın sorunların temeline inin.
Ne kadar zamandır evlisiniz?Bunları tamamen eşime yüklemiyorum ama payıda çok büyük evlendikten sonra oldum böyle çünkü.
2 yıllık evliyiz. Çocuğumuz yok. Ailelerle tartışma değil de soğukluk biraz oldu ama karşılıklıydı yani o bizimkilere ben onunkilere. Payım nedir bilmiyorumNe kadar zamandır evlisiniz?
Çocuk var mı ailelerle tartışma falan oldu mu?
Ne işi yapıyor da bu kadar stresli?
Sizin bu soğukluktaki payınız nedir?
İş bazen çok çok büyük bir etken olabiliyor diyecektim ama şu yazdığınız işi değiştirdi.Devamı gelcekse karşılık veriyo şefkat ilgi bekliyosam karşılık vermiyo
Yani durum böyle. O zaman bahanesi yokİş bazen çok çok büyük bir etken olabiliyor diyecektim ama şu yazdığınız işi değiştirdi.
bilmiyorum ben sevildiğimi hissetmek istiyorum iştelutfen boyle dusunmeyın...olumlu yonlere odaklanın..o mucuk mucuk ıltıfat edenlerın bazılarının goruntuden oldugunu bır bılsenız....ınanın cok ama cok samımı okadar ornek varkı...sıddetın her turlusunu goruyor...askım dıye aksama resım koyuyor...gercketen kac kısı tanıyorummm...esınızın kısılıgı budur..oyle kabul edin...baska seyler yoksa...
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsunButun okuzler ayni dun hastane isiyle ugrastim yine bir ton ilac aldm geldm moralim bozuktu yolda karsilastik markete beraber gidelim dedim elini tutmak istedim tutturmadi koluna girecekmisim dag okuzunun tek istedigim bir anlik teselliydi onu bile cok gordu offf kendimle konusmaktan insanlarla konusmayi unuttum(
İnsanın eşi hiç saçını okşayıp iltifat etmez güzel bişey söylemez mi. Durduk yere sarılmaz öpmez mi. Hep mi bi bahanesi olur bunlardan şikayetlenince. Neymiş işi stresliymiş. Ev işime yardım eder hastaysam çok ilgilenir yerimden kaldırmaz içkisi kumarı yok bunlar onun için ilgi oluyor. Ama benim içimdeki kocaman boşluktan arıza vermeye başladım. Temizlik hastası oldum hastalık hastası olmak üzereyim. Böyle söyleyincede boşanalım o zaman bunları bana yükleme der. Sanırım boşanacağım artık ama ondan baska hayatım yok ki. Herşeyi nasıl koyarım yoluna nereden tutunurum bilmiyorum.
Devamı gelcekse karşılık veriyo şefkat ilgi bekliyosam karşılık vermiyo
Devamı gelcekse karşılık veriyo şefkat ilgi bekliyosam karşılık vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?