Ruhum hastalanıyo ilgisizlikten

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
İnsanın eşi hiç saçını okşayıp iltifat etmez güzel bişey söylemez mi. Durduk yere sarılmaz öpmez mi. Hep mi bi bahanesi olur bunlardan şikayetlenince. Neymiş işi stresliymiş. Ev işime yardım eder hastaysam çok ilgilenir yerimden kaldırmaz içkisi kumarı yok bunlar onun için ilgi oluyor. Ama benim içimdeki kocaman boşluktan arıza vermeye başladım. Temizlik hastası oldum hastalık hastası olmak üzereyim. Böyle söyleyincede boşanalım o zaman bunları bana yükleme der. Sanırım boşanacağım artık ama ondan baska hayatım yok ki. Herşeyi nasıl koyarım yoluna nereden tutunurum bilmiyorum.

Sen kucagina sokul napio? Gene odun gibi mi duruyo?

Valla sanki konuyu yıllar önce açsam böyle açardim o kadar benzer ki .. tek fark yazdiklarindan hastaysam da bi halt yapmaz ben boyleyim bosanalim da dedi...ben bu Öküzden bi halt olmaz onu anladım ve sallamıyirum takmiyorum .Ne hali varsa gördü görüyor görecek .

Benim eşim de öyle durduk yere sarılmaz öpmez ha iltifat eder gevezedir konuşarak gösterir sevgisini. Eşinizin de sizi sevdiğini ama gösteremediğini ya da Türk erkeklerinin çoğu gibi göstermeye gerek duymadığını düşünmek istiyorum. E evlendik işte daha nasıl sevdiğimi anlatıcam ki diyordur belki. Sakin sakin sevgisini hissetmeye ihtiyacınız olduğunu anlatabilir ya da onu böyle kabullenebilirsiniz. Fakat sizi hastalık ve temizlik hastası raddesine getiren içinizdeki boşluk sadece eşinizin duygusuzluğundan kaynaklı olamaz. Eşimin şu huyu yüzünden oluyor diyerek sorunu dışsallaştırmayın böyle yaparsanız düzeltmeniz de çok zor olur. Bence önce profesyonel yardım alın sorunların temeline inin.

Bunları tamamen eşime yüklemiyorum ama payıda çok büyük evlendikten sonra oldum böyle çünkü.

Ne kadar zamandır evlisiniz?
Çocuk var mı ailelerle tartışma falan oldu mu?
Ne işi yapıyor da bu kadar stresli?
Sizin bu soğukluktaki payınız nedir?
2 yıllık evliyiz. Çocuğumuz yok. Ailelerle tartışma değil de soğukluk biraz oldu ama karşılıklıydı yani o bizimkilere ben onunkilere. Payım nedir bilmiyorum

lutfen boyle dusunmeyın...olumlu yonlere odaklanın..o mucuk mucuk ıltıfat edenlerın bazılarının goruntuden oldugunu bır bılsenız....ınanın cok ama cok samımı okadar ornek varkı...sıddetın her turlusunu goruyor...askım dıye aksama resım koyuyor...gercketen kac kısı tanıyorummm...esınızın kısılıgı budur..oyle kabul edin...baska seyler yoksa...

İş bazen çok çok büyük bir etken olabiliyor diyecektim ama şu yazdığınız işi değiştirdi.
Yani durum böyle. O zaman bahanesi yok
bilmiyorum ben sevildiğimi hissetmek istiyorum işte

Butun okuzler ayni dun hastane isiyle ugrastim yine bir ton ilac aldm geldm moralim bozuktu yolda karsilastik markete beraber gidelim dedim elini tutmak istedim tutturmadi koluna girecekmisim dag okuzunun tek istedigim bir anlik teselliydi onu bile cok gordu offf kendimle konusmaktan insanlarla konusmayi unuttum(

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

O kadar iyi anlıyorum ki sizi.. İnsan gerçekten iliklerine kadar istiyor sevgiyi. Bak evet hastalandıgında yanında durabilir , ağır poşetlerini taşıyabilir , seni bir yerden araçla alabilir ya da götürebilir, bir ihtiyacını giderebilir , üzüntünü dinleyebilir yardımcı olmaya çalışabilir.. Ama bunları zaten sana sıkı bir dostunda yapabilir... Senin bunları halletmen için bir eşe sevgiliye degil bir arkadasa da ihtiyacın olabilir. Ama sen ,ben ve bizim gibilerin istedigi, kendini arkadaş seviyesinden ayıran birinin olması.. Yani seni kalben mutlu edecek heyecanlandıracak birinin olması.. Başını karşındakinin omzuna koyduğunda onun bir arkadas degilde sana aşık sana tutkulu sana deliren birinin omzu oldugunu bilmek.Bunları bilmek hissetmek cok ayrı bir durum.. Bunları hissetmek bizleri iyileştirir. En kötü en yıkık oldugumuz zamanda yeniden çiçeklendirebilir.. Her canlının sevmeye sevilmeye okşanmaya ihtiyacı vardır.. Mutlu olmak için elbette birilerine ihtiyacın yoktur ama kendi kendine bir yere kadar yetebiliriz..

Kız yine senşn eşin hastalanınca bakıyormuş. Benim dana anamı getireyim diye tutturuyor. İstemeyince de hiç umursamıyor. Çok kavga ettik en sonunda itiraf etti sevgimi gösteremiyorum sevgi nasıl gösterilir bilmiyorum dedi. Geçen beni seviyor güya kafamdan tutmuş boğuşuyor böyle bir dana.

Enteresan, adam kolayını bulmuş.
Ya böyle kabul et, ya da çek git mantığında.

Sen neden "tamam o zaman ben gidiyorum, dilekçeyi de gönderirsin avukata, işlemleri başlatırsın bi zahmet" diye kapıyı çekip gitmiyorsun?
Neden bunları yaşamak zorundasın?

Burada bir çok kadının hem kendisi hem de eşleri çalışmakta.
Stresli iş sahibi olmak, yorgun olmak vs. bunlar eşine ilgisizliği gerektirmez ki?
Evet günü gününe uymaz insanın, o muhakkak, fakat bu kadarda vurdumduymazlık fazla sanki...

Kaç yıllık evliyim canım ilgi istediğinde gidip bacaklarına uzanıp “saçımı okşa azıcık güzel şeyler söylesene canım” diyorum.
Kendinizi o kadar sıkmayın. İlgi istiyorsanız söyleyin ne olacak ki? Eşsiniz siz. Tamam arada kendisi söylese de güzel olur ama hiç mi söylemiyor? Hiç mi ilgi duymuyor?
Bir de bence işe falan girin derim. Boşluktan hep böyle şeyler.

Yetiştirilken hiç kucaklanmadan büyüyen insanlar var.Şefkat görmemiş ki gösterebilsin.Ailesi nasıl insanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…