Ruhum hastalanıyo ilgisizlikten

Yok aslında ven bu fikre çok karşıyım değişmek istedi desem daha doğru olur buna ihtiyacı vardı ve evet şu konuda çok haklısın ben nişanlıyken eşimin nasıl bir adam olduğunu biliyordum ve hiç çabalamadım yani şöyle olsun böyle davransın diye kendi benimle öğrendi gönüllü yoksa ömür boyu böyle devam ederdi aslında sinyali veriyor adamlar da biz görmek istemiyoruz değil mi

Tek büyük derdim bu evet. Ama kabul etmekte çok zorlanıyorum. Bana göre seven insan dokunur öper içinden gelir kocaman sarılır ne bileyim

Aman iş yapsın yardım etsin bana sarılmasin derim ben de. Benim eşim sarılıyor espiri yapıyor hatta bunaltiyor dip dibe oturuyoruz tv izlerken ama hiç bir konuda yardım etmek istemiyor, yani çok usengec 1 tabak daha yemek yiyecekse kendin alır misin dersem. o kadar obur adam yemek yemekten vazgeciyor düşün sanslisiniz bence

2 yıllık evliyiz. Çocuğumuz yok. Ailelerle tartışma değil de soğukluk biraz oldu ama karşılıklıydı yani o bizimkilere ben onunkilere. Payım nedir bilmiyorum
Bizde 5 yıllık evliyiz 2 yıl önceki halimi anlatmissin.temizlige sardim ilgisizlikten ve yalnizliktan hasta oldum tedaviler gördum adam degismedi bende çocuk yapim dedim simdi butun vaktimi enerjimi sevgimi onunla harciyorum hödügede gerek kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…