- 14 Nisan 2017
- 14
- 10
- 3
- 36
- Konu Sahibi vivaldisonbahar
-
cnm benim esin gittimi doktora onun degerleine bakildimi bide onu gotur bakalim doktora ne diycekgünaydın hanımlar
ben bir kısım dr göre pcos hastasıyım bir kısmına göre adetlerim düzenli hormonlarımda iyi diye değilim düzenli adet görüyorum 9 aydır korunmuyorum hangi hastaneye gitsem başlarından savıyorlar mart ayında arkadaş tavsiyesiyle bir dr gittim çok iyiydi bana inoçfolic şase yazdı gün aşırı ilişki dedi 2 yumurtan var dedi iki gün öncesi için çağırdıydı kontrole ama yurtdışına çıkınca ben yine ortada kaldım üni hastanesine gittim yumurta kontrolüm vardı bir baksanız ona göre çatlatma iğnesi yapıcaktı dr dedim adetin düzenliymiş gerek yok dedi ama dr sen belkide denk getiremezsin çatlatma iğnesi vururuz o gün de ilişki yaparsınız tutar büyük ihtimalle dediydi ama bakmadı dr ısrarla çalışmadığımdan gidemedim başka yere herkes başından savuyor kesin bu ayda kırmızı olucak her ay umut ediyorum bekliyorum olmuyo işte kendimi ilişkiye bile veremiyorum artık eşimde sıkıldı iyice hep ailesinin yanında olmak istiyor çocuk cıvıltısı istiyorum evde diyor
gözyaşlarımı tutamadım ağlaya ağlaya eve geldim yine bıktım artık insanların beni aşağılamasından kaynanam sürekli senin yüzünden çocuk olmuyo diyo kızıda oğlunu ben gelince hemen kocamın kucağına veriyor kaynanam sen hamile kalamadın kırk yaşındaki kızım yine hamile senden çocuk olmaz uğraşma dedi eşime oraya gitmek istemiyorum diyorum anlamıyor ölmek istiyorum artık bu arada kızı ben gebelik istiyorum dedim arkasından bende çocuk istiyorum demiş annesine hamile kaldı 8 yıldır korunuyor bana denk geldi zaten eltimde başlamış ben korunmayı bıraktım dedim oda ben düşünmüyorum planlarımız var demişti kaynım eşimi arayıp baba olucam galba amca olucan demiş bir sene önce doğum yapan görümcemde tekrar gebe olmak istiyorum demiş eşime
Eşinden sorun çıkarsa ki inşallah çıkmaz vay kaynananın haline o zaman ne diyecek acaba !teşekkur ederim hanımlar destekleriniz beni mutlu etti allah isteyen herkese nasip etsin bu sıkıntıyı yaşatmasın gerçekten ömürümden ömür gitti eşim en büyük destekçim gitmek istiyor dr ama bir yandanda gitme dememi bekliyor utanıyor bende hiçbişey yokmuş dr öyle dedi eşli tedaviye çağırdı bir yakınımın dr adet olursam bu ay inş olmam ona gidicez eşimde tamam dedi ablaları çok fenalar resmen yarış ediyorlar benimle bide benden büyükler utanma falan yok yani gözümün önünde birerde çocukları var zaten yiyicek gibi seviyorlar eşime neden bişey demiyosun dediğimde onlar seni anlamaz öyle bir insan değil onlar hayatım ablam onlar benim kıyamam sen takma onlara diyor
teşekkur ederim hanımlar destekleriniz beni mutlu etti allah isteyen herkese nasip etsin bu sıkıntıyı yaşatmasın gerçekten ömürümden ömür gitti eşim en büyük destekçim gitmek istiyor dr ama bir yandanda gitme dememi bekliyor utanıyor bende hiçbişey yokmuş dr öyle dedi eşli tedaviye çağırdı bir yakınımın dr adet olursam bu ay inş olmam ona gidicez eşimde tamam dedi ablaları çok fenalar resmen yarış ediyorlar benimle bide benden büyükler utanma falan yok yani gözümün önünde birerde çocukları var zaten yiyicek gibi seviyorlar eşime neden bişey demiyosun dediğimde onlar seni anlamaz öyle bir insan değil onlar hayatım ablam onlar benim kıyamam sen takma onlara diyor
İnsallah dedihin gibi cikmaz cilek sakiz ama ben bi ara esimin annesine soylicektim senin oglundaymis sorun diye sonra dusundum yazik kocama dedim oda yasamasin benim yasadigim uzuntuleri dedim olsa bile saklicam canim anneme bile demicem ben depresif nobet tanisiyla ilaclarim var onlarida kullanmadigim icin cok agliyorum herseye onunda benim gibi aglamasini istememEşinden sorun çıkarsa ki inşallah çıkmaz vay kaynananın haline o zaman ne diyecek acaba !
Senin kaynanan insan değil! Okudukça sinirim zıpladı yemin ederim. Herşey allahtan. Herkesin çocuğu olacak diye bir şart mı var? İnsanların eksik yönlerini kullanan ve bunlar üzerinden insanları aşağılayanlardan nefret ediyorum. Kaynanandan da ettim!günaydın hanımlar
ben bir kısım dr göre pcos hastasıyım bir kısmına göre adetlerim düzenli hormonlarımda iyi diye değilim düzenli adet görüyorum 9 aydır korunmuyorum hangi hastaneye gitsem başlarından savıyorlar mart ayında arkadaş tavsiyesiyle bir dr gittim çok iyiydi bana inoçfolic şase yazdı gün aşırı ilişki dedi 2 yumurtan var dedi iki gün öncesi için çağırdıydı kontrole ama yurtdışına çıkınca ben yine ortada kaldım üni hastanesine gittim yumurta kontrolüm vardı bir baksanız ona göre çatlatma iğnesi yapıcaktı dr dedim adetin düzenliymiş gerek yok dedi ama dr sen belkide denk getiremezsin çatlatma iğnesi vururuz o gün de ilişki yaparsınız tutar büyük ihtimalle dediydi ama bakmadı dr ısrarla çalışmadığımdan gidemedim başka yere herkes başından savuyor kesin bu ayda kırmızı olucak her ay umut ediyorum bekliyorum olmuyo işte kendimi ilişkiye bile veremiyorum artık eşimde sıkıldı iyice hep ailesinin yanında olmak istiyor çocuk cıvıltısı istiyorum evde diyor
gözyaşlarımı tutamadım ağlaya ağlaya eve geldim yine bıktım artık insanların beni aşağılamasından kaynanam sürekli senin yüzünden çocuk olmuyo diyo kızıda oğlunu ben gelince hemen kocamın kucağına veriyor kaynanam sen hamile kalamadın kırk yaşındaki kızım yine hamile senden çocuk olmaz uğraşma dedi eşime oraya gitmek istemiyorum diyorum anlamıyor ölmek istiyorum artık bu arada kızı ben gebelik istiyorum dedim arkasından bende çocuk istiyorum demiş annesine hamile kaldı 8 yıldır korunuyor bana denk geldi zaten eltimde başlamış ben korunmayı bıraktım dedim oda ben düşünmüyorum planlarımız var demişti kaynım eşimi arayıp baba olucam galba amca olucan demiş bir sene önce doğum yapan görümcemde tekrar gebe olmak istiyorum demiş eşime
Amin canim sagol allah sanada nasip etsin insallah esim yanimda cok sukur bu ay kirmizi gormezsem ins olmaz gidicez birliktebir tanıdığımın 10 yıla yakın çocuğu olmadı kadın gitti geldi doktorlara yapmadığı tedavi görmediği acı kalmadı bunun yan ısıra ahh o kaynana baskıları üstüne kuma getirilmesini bile istedi eşinin ailesi özellikle kaynanası sonra nasıl olduysa eşinin varikoselden ameliyat olduğunu duyduk normalde erkek hiç doktora gitmemiş kadında sıkıntı die erkekliğine sığdırmamışlar aklı sıra .. ameliyattan bir kaç ay sonra yıllarca hamile kalamayan o kadın hamile kalıyor şimdi iki tane çocuğu var .. Allah böle vicdansız insanları da ıslah etsin kaynananızın dediklerine hiç takılmayın kötü şeyler düşünmeyin eşiniz yanınızda ise gerisi önemsiz Rabbim tez zamanda hayırlısı ile evlat nasip etsin inş..
Amin canim sagol allah sanada nasip etsin insallah esim yanimda cok sukur bu ay kirmizi gormezsem ins olmaz gidicez birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?