ruhum tükendi boğuluyorum

Sen nasıl böyle şeylere üzülürsün eşin arkanda olsun bırak kim kalıyorsa kalsın bunlar dinden nasipten kısmetten anlamaz mı dokuz ay da pes etmek ne demek ben bile 11 ayda hamile kaldım beklemediğim bir zamanda sen böylr olursan onlar üç beş doğurur sıkma kendini oluruna bırak nasip de eşinle keyfini yaşa ya dokuz ay da inanamıyorum sana yazık günahsın

Sen nasıl böyle şeylere üzülürsün eşin arkanda olsun bırak kim kalıyorsa kalsın bunlar dinden nasipten kısmetten anlamaz mı dokuz ay da pes etmek ne demek ben bile 11 ayda hamile kaldım beklemediğim bir zamanda sen böylr olursan onlar üç beş doğurur sıkma kendini oluruna bırak nasip de eşinle keyfini yaşa ya dokuz ay da inanamıyorum sana yazık günahsın

Çok üzüldüm 8 ay olacak bende evleneli .bende yaşadım aynısını Yen'i evlenmiştim bir iki ay sonra hamile kaldım ilk gittim doktora hamileydim 10 gün sonraya randövü verdi.ikinci kontrole gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu 8.haftamda o gün herkese bebeğimin oldugunu söyleyecektim.oldugunu söylemedim öldüğünüde söylemem dedim kimse üzülmesin diye etrafımda hamileler çoğalınca bir sürü laf geldi bana neden çoçuğun olmuyo diye çok stresli bi dönem geçirdim yine hamileyim düşüncesiz insanlar almış başını yürüyo çok yıprandım bu süre zarfında

Boşver canım Tıp çok gelişmiş eskisi gibi değil herşey Rabbim isterse olur çoçuğun etrafındakileride takma benim gibi yıpranırsın

Nerde yaşıyorsun canım?

Bak işte buna çok sevindimmm :)
Daha da beter olacak kadını aldattı sebebi de erkek çocuğu vermedi diye adam deneme yapıyor yani illa o soysuz soyu devam edecek... Çok yakınım bir insan bu kadın... Dayanamadı postaladı sonunda... Bir de küçücük evlenmiş 16 yaşında babası vermemis zamanında ama 40 kere kapıya gelince sonunda gönülsüz de olsa vermiş. Şimdi diyor keşke babamı dinleseym ama iş işten geçti işte.. en azından şimdi güçlü ayakta duruyor. Psikolojisi pek iyi değil kolay değil tabi ama çabuk toparladı

Kaynana lafına bile midemin bulanmasına sebep olan basımdan gecmiş bir konu. Sen kafana takma o bebek dünyaya gelir stres en onemli etken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…