- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.588
- 53
- Konu Sahibi yenidennnnnn
Ben etkilediğini düşünüyorum.okuyorum valla oda etkiledi mi aceba
Sizi bilmem ama böyle bir psikoloji var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben etkilediğini düşünüyorum.okuyorum valla oda etkiledi mi aceba
Erken evlilik bunalımı!
25 yaşındasınız, tam hayatın tadını çıkaracağınız yaşlarda evlisiniz ve bir de çocuğunuz var.
Hayat şartlarınız belki bi cok insanı cezbeder ama sizi mutlu eden hayat bu değil.
Hayattaki tercihlerinizi kendiniz yaptınız; erken evlenmek, erken anne olmak gibi..
Şimdi boşanarak belki bi erken karara daha imza atacaksınız.
Sizin dışınızdaki insanları da etkileyecek konularda bu kadar fevri davraanamazsınız, sakin.
Boşanmayı eğer dizilerde ki gibi bişey zannediyorsanız yanılıyorsunuz.
2 senedir, anamdan emdiğim süt burnumdan geldi, kaldı ki ben eşimi sevmiyordum.
Sorun yok diyorsunuz Ancak önceki konunuzla şuan hissettiklerinizi bir araya getirince dediğim dedik,istediklerini yaptırmaya çalışan ,emir vakiler yapan birazda bencil bir eş profili oluştu kafamda.paylaşmadığınız yaşayıp içinizde sindirdiğiniz farklı olaylarda yaşanmıştır elbet. Kendimizi fazla dinlemeye başladığımızda bir yerlerden sızıyor işte o sindirdiklerimiz:)
Bence sizin öncelikle güzel bir tatile ihtiyacınız var ,birlikte ev içinde bile olsa başbaşa aktiviteler bulmaya.Eşiniz çok yaratıcı gözükmüyor bu konuda(bütün sülaleyle maç keyfi vs ) iş size düşüyor birazcık sizin yönlendirmeniz ,törpülemeniz gerek sanki![]()
Bana olur boyle bazen. Ama mutlu zamanlarimda genelde. Cok guzel bir kitap okuyorumdur, ya sonunu okumadan olursem diye aaklima gelir. Hatta 15 kitaplik bir seriyi okurkeb esime vasiyet etmisligim bile var, gel mezarim basinda sonunda neler oluyor anlat diye :)
Bilemedim ben de buyuk sorun goremedim. Ama neden bosanmaya kafayi taktiniz anlamadim.
Seviyorsanız, eşiniz anlayışlı, iyi bir insansa, kaçma kurtulma isteğiniz eşinizden değildir bence. Genel olarak hayatta bazı şeylerden bıkmış, sıkılmış olabilirsiniz. Bu da hayatınızdaki her şeyi reddedip, sanki yepyeni bir başlangıçla tazelenecek, daha iyi olacaksınız psikolojisine sokabilir sizi. Bence psikologa gidin. Asıl problemleri bir anlayın. Haa her şeye rağmen sorun cidden eşiniz ise boşanırsınız da, şu durumda sebep bu olmayabilir ve boş yere sevdiğiniz insanı da kaybedebilirsiniz.
Çok zor aşamalar.çok zor aşamalar dimi
Anlıyorumçocugum var bi sorunum yok arada her evde olan sürtüşmeler işte göze batan birşey yok
Çocukla uğraşıyosun tüm gün eşin gelincede evdesin , ufak tefek tartışmalar zaten her evde var. Sen bence çocuklu gezen hayatı yaşayan biri olmak istiyosun. Ayrılma ihtimalini düşünürken bile ya birini bulursa diye kıskanıyosun , eee aşıksın adama niye boşuyon canı sende.
Kendinde yenilik yap . Saçını kestir boyat. Giyim kuşam yenile baştan kendini. Al çocupunu parka git ,gez dolaş. Eşinle arana heycan sok, canım anladın işte sen .....
Ben seni biraz anladım. Senin hayatın sıradanlaşmış, sıkılman normal. Kalk kahvaltı , çocukla ilgilen , evin işleri, yemek telaşı , yani hergünün sabit işler aslında arada bana da oluyo. Süpürgeyi ortada bırakıp çocukları alır dolaşmaya çıkarım , yoksa wvi ateşe veresim geliyo.
Aşkı bulmuşken kaybetme. Savaşmadan zafer kazanılmıyo malesef.