Ruhuma daral geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer yazdiklariniz gerçekse bu adamla daha fazla vakit kaybetmeyin. Vajinusmus-mehir-alkolizm kısmı da ayrıca tuhafıma gitti. Maşallah her şey yapılıp edilmiş, mehirde eksik kalmamış.

Eğer yazdiklariniz gerçekse bu adamla daha fazla vakit kaybetmeyin. Vajinusmus-mehir-alkolizm kısmı da ayrıca tuhafıma gitti. Maşallah her şey yapılıp edilmiş, mehirde eksik kalmamış.
Yerim ederim vallahi billahi gercek
Okuduktan sonra sonra o kisiye minicik saygili bir dille ayrilik mesaji atip engelledim her yerden. Aslinda neden paylastin burada derseniz: dun gece bir oyle daral geldi ruhuma oyle hislerimi burada paylasmak istedim.

Kurtuldugunuza şükredin, daha iyi olursunuz. Her kurguda gerçeklik payı vardır. Kadını da anlamak güç, hangi normal insan bunları kitap dönüştürür? Evlilik bitmiş artık, bosanilmis. İlerde evlenmek istese kendisi de sorun oluşturacak bir şey. Bu iki manyagin arasına taraf olarak ancak huzurunuzdan olursunuz ve vaktiniz gider.

Çok dogru soyluyorsunuz. Yollari ayirdim artik okuduklarimdan sonra tanimaya devam etmek istemedigime bende karar verdim ama oyle bir his oturdu kalbime iste. Dediginiz gibi, neler gecmedi iki gunluk tanisiklik mi gecmeyecek.

Kitabin ismini yazmak bende isterdim ama direkt ifsa olabilecegim icin bu adami engellemis devam etmemis olmam sebepli duyulursa ikisiyle ugrasmamak icin yazamiyorum ama bilindik bir yazar veya populer bir kitap degil. Cok bilinmedik bir basimevinde basilmis cok az sayfali gunluk tarzi kucuk kucuk bolumlerle anlatilmis bir kitap.

Kitabın ve yazanın ismi görünmeyecek şekilde fotoğrafını koyun. Bahsettiğiniz olayların yazıldığı bir iki sayfayı paylaşmanızda da sorun olmaz. Dünyanın en orjinal fikirleri olayları değil neticede, milyonlarca kadın aynı cümleleri kurup bu kitabı yazabilir. Görelim ve ona göre yazalım çünkü hiç gerçekçi değil ve iddialarınız çok komik.

Zor durumda olanı bırakmak diye bir şey yok.

İlişkilerdeki bakış açınızı değiştirin.

Hayır kurumu değilsiniz.

Ayrıca neden tüm gerekçelerle birlikte anlattınız kitaba varana kadar?

Uyumlu olmadığımıza karar verdim, her şey için teşekkürler der geçersiniz.

Bu şekilde tüm ilişkileriniz aynı tatta olur.

adı ne kitabın okuyayım

hangi yayınevi

Yazarlar hep ilişkilerini mi yazıyor yani hani sanat, kurgu, vs vs

yaptığınız pek mantıklı gelmedi açıkcası
internetten biriyle tanışmışsınız ve de birlikte konsere gitmişsiniz
ruh yok diyorsunuz
o duygusal çekim için biraz zaman geçmesi gerekmiyor mu
hemen insan tanıdığı birine bir anda bir şeyler hissedebilir mi bilemiyorum

eski eşinin kitabında yazanlar eski eşin penceresinden yazılmış şeyler
ama bu kadar etkilendiyseniz olmaz tabi
bitirmeniz iyi olmuş

@Mune
Merhaba Mune,
Sadece yaşadığım olaya istinaden o an hislerimi paylaşmak istemiştim. Bir an kötü hissetmiştim kendimi. Almam gereken cevapları aldım. Buradaki tüm kadın arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizden ricam konumu yorumu yoruma kapatabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sevgiler

Aynı şeyi boşanan kadınlar için de düşünüyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`