- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Sevilir veya sevilmez, kimseye zorla birini sevdiremeyiz ama hakikaten ölenin ardından kötü sözler söyleme gibi bir adet edindik biz, ki eskiden bize en feci şeyleri yapan insanlar hakkında bile ölünce susardık. Öldüğü gün hakkında yazılan şeyler çok çirkin ölenin ardından konuşmayı da geçmiş, tüm söylenenler çok çirkin, bu sözleri söylemek için gözleriniz şahit olmanız lazım, şahit değilseniz iftira o zaman, iftira ne büyük günahdır oysa.
F....e denmiş, rahmetli Türkan Saylan f.....lik yaparken yanında mıydınız? Dinsizmiş, yüreğini mi açıp baktınız?
Allah rahmet eylesin.
36 bin kız çocuğu, 28 kız yurdu, 56 okul, hangi insanların amel defterleri kapanmaz biliyor musunuz?
"Sadaka-i câriye, istifade edilen ilim, kendisine dua eden hayırlı evlat."
Hanım,
valla ben insanları anlamıyorum, hani mevzunun siyasi kısmını da geçtim insani boyutundayım.
Hep müslümanlıktan dem vururuz ama ters düştüğümüz, bir sebepten sevmediğimiz insanları ölünce bile rahat bırakmıyoruz, iftira gerçekten çok çirkin birşey, nasıl insanlar olduk biz böyle
Ben sevmiyorum böyle şeyleri, ya biz birinden çok çektik ama yine de vefat ettiğinde cenazesine uzaktan katılıp hakkımı helal ettim, ölene kadar söylendiğim adama ölünce sustum çünkü bizde ölenin ardından konuşmak ayıptır, yani en azından ben öyle bilirdim lakin görüyorum ki ayıp değilmiş, millet nerdeyse öleni mezarından çıkarıp linç edecek yüzüne tükürecek.
Bende yitip giden insanlığımıza üzülüyorum yadüşün birde biz bu hislerle çocuk yetiştiriyoruz, sadece kendi gibi olanlara üzülen, diğerlerinin ölüsüne bile sayıp söven çocuklar büyütüyoruz.
"Sana merhamet etmeyene bile merhamet et, vicdanını yitirme çünkü hepimizi Allah yarattı" benim hayat felsefemdir, böyle düşündüğüm için bazen kızarlar bana, merhamet ediyorsun ama bak sana ne yapıyor o insanlar diye, ki çok kazık yemişliğim vardır lakin can çıkar huy çıkmaz derler ya, bu beden toprak olup gitmedikçe ben huyumdan geçemem
Allah nurlar içinde yatırsın ne iyi kadındı,
onca kız çocuğunun okumasını sağladı,melek gibi bir kadın benim gözümde ve birçok insanın gözünde.
sevmeyen sevmesin hiçte önemli değil bazı insanlar nankörlüğe alışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?