• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Makyajı Ruj önerisi! Lütfen okuyun!!

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

zafya

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
3.670
1.497
398
İstanbul
$Michelle-Trachtenberg-Necklace.webp$gotik-ruj.webp$Rooney+Mara+Updos+Loose+Braid+4sgVU6VAkzFl.webp$dare_to_wear_berry_lips.webp

arkadaslar resımlerdekı giibiii vısne curugu gibi olan
hatta dahada koyusu olabılen bi ruj almak ıstıorum..
parlak olmucak mat bı goruntusu olsun ıstıorum...

onerınızz varmıııı??????

l10 l15 ten daha koyu bi renk bunlar gibi ama tabi denemeden alma derim ben bi de almaya gittiğinde çalışanlar da yardımcı olurlar renk konusunda :)

FLORMAR süpermatte 203 koyu ve mat vişne çürüğü.şu beyaz kaplı olan rujlarından.süpermatte serisi ama.:ssz:

Avon cosmetics NN1 5PA, England yazıyor altında annemden el koyduğum harika bir ruj bu ama üretimi durmuş olabilir arayıp sorman lazım cnm

yanlız sarışın yada kızılsan yada açık kumralsan sakın alma ben öyle bir yanlışlık yaptım bana sokak kadını gibi gözüküyorsun dediler süremedim hiç evde duruyor

İki saattir adını hatırlamaya çalışıyordum da yeni aklıma geldi.
2011 yılında Mac'in Mac me Over diye bir koleksiyonu vardı ordaki Prince Noir tam senin renginmiş. Ama artık satışı yok malesef. Belki başka bir koleksiyonda yeniden çıkar. Şimdi sonbahar geliyor ya Mac kesin buna benzer bir renk çıkarır yakında. Ama bulamassan Nars'ı deneyebilirsin, narsı mat ruj konusunda tek geçerim.
$mac_princenoir003.webp

aay yaaa superrmısssssssss... pekı bu mac nars nerelerde bulabılırım.. watsons da gorememıstım... :(((((

İki saattir adını hatırlamaya çalışıyordum da yeni aklıma geldi.
2011 yılında Mac'in Mac me Over diye bir koleksiyonu vardı ordaki Prince Noir tam senin renginmiş. Ama artık satışı yok malesef. Belki başka bir koleksiyonda yeniden çıkar. Şimdi sonbahar geliyor ya Mac kesin buna benzer bir renk çıkarır yakında. Ama bulamassan Nars'ı deneyebilirsin, narsı mat ruj konusunda tek geçerim.
Eki Görüntüle 496864

Chanel coco rouge noir; mac dark side; tom ford black orchid: flormar supershine 501: Avon ultra color rich lipstick Flambe.

golden rose'un siyah kaplı rujlarından(adını bilemedim :) ) 70 numaralısı baya koyu, vişne çürüğü bir renk.. nars'a veya mac'e para vermek istemezsen bu da işini görür sanırım :)

Back
X