Teşekkürler de görüntüye puan verildiğini bilseydim detaylı anlatmazdım birazda yapım aşamasından değerlendirelim [/QUOTE]
Tamam da tadina bakamayacagimiz icin bana gore en onemli kriterlerden biri goruntusu.Eger yanlis anlasildiysam ozur dilerim
QUOTE="xseveray, sunumlarını 273, member: 780232"]Ellerine saģlık cnm ne ısıklandırmalı mumlu bi sunum dogum günü falan miydi[/QUOTE]
Eğer vaktim varsa sunumlarıma önem veririm.bu sunum hayata yeniden başlamaya gelsin
[QUOTE="Helen_Halen, post: 47708542, mem [/QUOTE]
Tamam da tadina bakamayacagimiz icin bana gore en onemli kriterlerden biri goruntusu.Eger yanlis anlasildiysam ozur dilerim[/QUOTE]
Yok yok bir iki cümlede yapılışına ,malzemelerine isterim
Buzlukda (rulo) yaşpasta; 1)yaz günü yaşpasta taşımak sorundur erir.dağılır vs. 2) kalan yaşpasta ne olacak 3) iki gün sonra veya 1 ay sonra bana yaşpasta gerekiyor fakat o gün yapamam bu gün yapsam nasıl olur? Diyorsanız işte buzluktaki yaşpasta ; çıkar , servise al.30 dk sonra dilimle ikram et.afiyet olsun.
Tabi ki puanı kendi pastama verdim.çünkü; şeklen diğerlerinden farklı.taban şekil olmuş. Yerfıstığı sürmek ayrı bir detay, isteyen uygun reçel de kullanabilir. Taban döndürme başarılı serviste rulo belli. Malzemesi ve yapımı ile pratik.yaşpasta nın mumlarıda unutulmamış.anlatım detaylı.