Doğuma Hazırlık Rus cinsiyet takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sanırım benim nette sorun var açılmıyor
doğum tarihim 02.02.1985
eşim 12.12.1983
sat 24.10.2010

Ben baktim senin icin ve erkek gorunuyor, insallah sende oyle gecirmisindir icinden:)

Kendim icinde baktim kiz gosterdi, insallah oyledir 2 oglum var:)

Ben baktim senin icin ve erkek gorunuyor, insallah sende oyle gecirmisindir icinden:)

Kendim icinde baktim kiz gosterdi, insallah oyledir 2 oglum var:)

Allah gönlüne göre versin canım senin yerinde olmak isterdim erkek cok istiyorum çünkü, ama yardımcı ol bana ne olur ben başından beri erkek hissediyorum zaten 13. haftamda doktor da erkek dedi ama 20. haftada kız dedi o kadar karısıgım ki ne dersin

Rabbim hepimizin gonlune gore verir insallah cnm, once saglikli olmalari tabikide:) Doktorlarda yanilabiliyor o yuzden hic dert etme, benim ikinci hamileligimde doktor surekli kontrolerimde bir erkek baska zaman kiz diyordu (bende kiz olmasini istemistim) ama son aylarimda kesin erkek diyince bende kendimi hazirlamistim artik. Sen dilersen bir baska doktora da gorunebilirsin. Ama su test cikiyormus herhalde burda okuduklarima gore insallah oyledir diyelim ikimiz icin:)

Senin ilk hamileligin mi? Banada oyle geliyor ki su zamanda kiz cocugunu bulmak zor sanki cevremde herkesin oglu oluyor eskiden erkek zor olurdu simdi kiz herhalde:)

evet ilk hamileliğim, aslında ilk cocugun kız olması daha avantajlı sanırım ama diyorum ya hep erkek hissettim rüyalar gördüm çevremdeki herkes erkek diyordu ta ki 20. haftaya kadar o yüzden bir hayal kırıklığı yaşadım diyelim.. bi de benim çevremde kız çok yani kendi ailem eşimin ailesi epeydir kimse erkek çocuk doğurmamış ya sanırım bunun da baskısı var

merhabalar

bnm 2009 doğumlu oğlum var ona göre yapınca erkek çıkıyo
şimdi yine hamileyim bu sefer kız çıktı
dr. tam kesin olmamakla beraber kız dedi
bakalım hayırlısı

oğlum için çin takvimine göre kız çıkmıştı
şimdide erkek diyo bakalım hangisi doğru

ben oğluma baktım doğru çıkıyo ve şimdi de kız istiyorum 2011 aralığına kadar kız sonra erkek gösteriyo yani hemen çalışmalara başlamam lazım yoksa 2013 e kadar kız yok

benm ikinci hamileligim ilki tutuyo kızım var şimdede erkek diyo bakalım daha cok yeni ögrenince tazarım tekrar buraya:)

Benim çinde de rusda da erkek çıkıyo ama bakalım Kız istiyorum ben...

Son düzenleme:
ee biri banada yardımcı oluruki acaba

ilk olarak oğluma bakarsanız doğr deilmi merak ediyorum.

3 kasım 2009 du sat ım oğlumda
şimdide hamileym 12 ocak 2011 sat ım

ben ekim 88
eşim aralık 83 doğumlu....

(düşüklerin etkisi oluyormu bilmiyorum ama oğlumdan önce oldu)

işin kötü tarafı eşimin doğum tarihinin hiç biri doğru değil geç yazdırmışlar 2 sene ne ayı belli ne yılı ben bakamıyorum bunlara işte offfff.... 78 yılına göre bakıncada aynı çıkıyor ikimizin.. ayıda bilmiyorum yandık neyse takdir allahtan ondan başkası çinmiş rusmuş boş işler bunlar...

Biraz önce hem ogluma bakdim hemde simdilki bebise oglumda tutdu bu bebistede kiz diyor ama henüz cinsiyetimiz belli degil 6 haziranda belli olacak .bakalim dogrumu cikacak eger dogru cikarsa hemn buraya gelip yazicam :))

oğlumda tuttu bundada kız diyor ama daha belli değil cinsiyeti 15 haftalık hamileyim inşallah kızdır haftaya belli olur dedi doktor

kızlar çin takvimine göre benim erkek gözüküyordu, bunda da erkek çıktı ''мальчик''
doktorumuzda %80 erkek dedi :87:
gerçi eşim çok sevinmedi kız istiyordu die kendini kaptırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…