Doğuma Hazırlık Rus cinsiyet takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim anlamadığım bi şey var doğum günlerimizi ya da aylarımızı her neyse önüne sıfır koyarak yazarsak kız çıkıyo sıfır koymadan yazarsak erkek çıkıyo siz de bi denermisiniz aynı şey siz de de olacakmı merak ediyorum ya da ben hangisine inanıyım yaaaaa

çin takvimine göre kızım, rus takvimine göre ve yüzüğe göre de oğlum oluyor.. unu teyit edebilmem için çok uzun süre var pofff

rus takvimine pek inanmayin derim banada erken cikiyor ama kizim oldu, kac tane arkadaslara denedik hic biride tutmuyor

ben sevmedım bu takvımı erkek cıktıııı

benimde erker çıkıyo doktorda % 80 erkek dedi
çin takviminde kız çıkıyodu

kızz inşallah doğrudur. :) şaka şaka,Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin herkese.

alakasız kiminde tutuyor kiminde tutmuyor. bende de tutmadı tutanlarda zaten iki ihtimal olduğu için takvimin atışına denk gelmiştir.

Benim dt 23.08.1978 eşimin 12.11.1969 sat 28.10.2012 ama tek ilişki oldu 12 .11.2012 de bakabilir misiniz çok sağolun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…