Doğuma Hazırlık Rus cinsiyet takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende hesaplyamadım.eşimn doğum tarhi 02.11.1984, benm doğm tarihim 01.09.1987. son adet tarhm 1 nisan 2012.çine görede farklı çıkıyor bazı yerde kız bazı yerde erkek.bide bunu denersenz sevnrm.erkek istyoz bu arada bir kızım var.

erkek çıktı ama hayırlısı artık daha çok var doktordan öğrenmemize... artı hocam sizin 20 haftayı geçmiş halen doktornzdan öğrenemediniz mi???

benimkide erkek çıkıyordu ama 2 kızım daha olacakmış herşeyin hayırlısı doktor kıza benziyorlar dedi

Bende simdi denedim erkek cikti bakalim hayirlisi bir kizim var 14 haftalik hamileyim bir ay sonra anlasiacak
Dogrumu degilmi cin takvimine gore kiz cikti bunda erkek saglikli sihhatli olsunda aslinda cinsiyeti kz da olsun
Farketmez benim icin en onemlisi sagligi simdilik riskli bir gebeligim var allah sonumuzu hayr etsin insalah

gulcan bana özel msj atmıssın canım ama ben msj atamıormusum :) hatırlamıorum nasıl yazmıstım ama seninle aramızda bikaç gün var sanırım bakma bu testlere falan :) herkesin doğru cıkmıo çünkü. biz öğreneli 2 hafta oldu senin de ultrasonda görünür muhtemelen direk doktorundan öğren bence :) zaten burdan bakınca da güvenemıosun belki yanlıstır dıe yine ikilemde kalıosun en kesin sonuc doktorda

haklısın canım benim henüz 2 aylık cok erken degilmi dr dan ögrenmek için ?

:) evet pardon canım sanki ben gecen hafta senin msjından subatta doğum yapacagınnı okuyunca öle dedim benm muhtemel doğum tarihim subatın ikinci haftası da o yüzden yani :) ama merak etme az kalmıs senin de benm nerdeyse 12. haftada bellli oldu genelde daha gec belli oluo deniliyo ama doktora gıdınce doktor iyice bakıo zaten bid e millete kalsan koca karı lafı hesabı kalcan küçük gögsün büyük göbeğin sivri yok yayvan her kafadan bi ses cıkıo :) bi süre daha dinleyeceksın bunları anlaşılan :)

ya ben inanmıyorum ama eğlenceli oluyor böyle şeyler bende de kız çıkıyor doktorumda kız demişti :)

kızlar bende 2. bebeği düşünüyorum 2 yasında oğlum var bide kızım olmasını çok istiyorum çin takvime göre aralık kız gösteriyo ama rus takvmi ocağa kadar hesapladığım zaman erkek çıkıyo şubattan temmmuza kadar 2013yılı için kız çıkıyo kafam karıştı...benim doğum tarihim 28.01.1989 eşimin 19.07.1986 oğlumada 2009 yılı hamile kaldım haziran 28de dünyaya geldi..şimdi ben nasıl hesaplıycam kan yenileme işini kızlar anlamadım:26:

şimdi oğlumda hesapladım sat tarihim eylül 2009 du ekimde 1 aylık hamileydim 20 haziran2010da doğumum oldu kız çıkıyo bu hesaplamaya göre tutmadı yani inanmıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…