Doğuma Hazırlık Rus cinsiyet takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba.ben cinsiyet testi yapmak istiyorum,ama bulamıyorum ki.yardımcı olun lütfen,çok rica ederim,durumum acil,bekliyorum.

Valla benim çin takvimi ve ay takviminde erkek çıktı. Bu rus takviminde kız çıktı inşallah pazartesi öğrenicem kısmetse ikili testte doktorum kıllık yapmaz veya bebek kendini gösterirse anlıycaz

test sonucuna göre kız çıkıyor ama dr erkek dedi 27 haftadayım kesin yanı ama kız olmasını çok isterdim bir kızım var kız kardeşi olsun istiyordum tabi öncelik sağlıklı olması DD

benim rus takviminde de çin takviminde de kız çıkıyor. merak etmeye başladım

kızlar benim tutmadı rus takvimide çin takvimide kız diyordu. bugün öğrendim erkekmiş

Allah herkes için hayırlısını nasip etsin

benim tutuyor rusda çinde kız evet prensesim geliyor

Cin takvimine bakarken son adet tarihinden mi yoksa yumurlama tarihinden mi bakiyorsunuz. Benim 21 ekim son adetim, yumurlamam ise kasimin ilk haftasi. Ekim olarak hesaplarsam erkek kasim olarak ise kiz. Ne dersiniz?

çin takvimini duymuştum ama rus takvimini ilk defa burdan duyuyorum bende baktım kız diyor bakalım hayırlısı Allahım neyi kararladıysa o olsun sağlıkla,hayırlısıyla olsun inş..cinsiyeti öğrenir öğrenmez buraya yazmak isterim

Çin takviminde, rus takviminde ve yüzük testinde kız çıkıyor. Bakalım tutacakmı :) Allah hayırlısını, sağlıklısını nasip etsin inşallah.. Cİnsiyetin ne olduğu hiç önemli değil..Ama merak işte vakit geçirmek için eğlence:)

Erkek çıktı benim bakalım tutacak mı daha belli değil cinsiyeti hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…