Dizilerle gerçek hayat birebir olmuyor.Ben alanyada gözlerimle görüyorum bir içkiyi parasız getirmek için neler yaptıklarını.
Kızlar bizim Türk erkekleri odun filan diyoruz ama gerçekten Rus erkeklerine oranla daha centilmenler.Turizmde çalışan arkadaşlarım var Rus erkekleriyle çok yakından tanışanlar ve Ukraynalı bir yan komşumuz vardı onun haricinde en yakın arkadaşımın sevgilisi Rus ama Türkiye de yaşıyor.Rus erkeklerinin nasıl olduğunu onların ülkesinde olsanız anlarsınız.O ülkede evin geçimini kadınlar sağlıyor erkeklerse o kadar güzel kadının içinde yaşadıklarından ince eleyip sık dokuyorlar.Bu yüzden Rus kadınlarının çoğu ileriki yıllarda boşanmış oluyor.Komşumuz bana göre çok güzel bir kadındı ama ülkesindeki erkekleri onlardan çektiklerini anlatıyor dinleseniz böyle bir kadını hangi erkek üzer dersiniz.Rus erkeklerinin tek yaptığı sabahtan akşama kadar içmek evde oturmak.Bizim erkeklerimiz aşırı şekilde kadın ruhundan anlar demiyorum ben ama Rus erkekleriyle kıyaslanınca bizimkiler kat kat iyi.
Bizim erkeklerimiz en azından karısı çalışmasa da eve ekmek getiriyor.Eşine yan gözle bakanı görünce sahipleniyor.Rus erkeği gibi gülüp bi gecede onla takılsın ne olacak şeklinde geniş değiller.Bir çoğumuzun sevgilisi özel günlerde hediye alıyor almasa bile hatırlayıp bu özel günleri kutluyor.Rus erkeklerinde böyle bir şey de yok.Nasılsa kadın çok mantığındalar.Türk erkekleri mükemmeldir demiyorum ama en azından Ruslardan iyiler.Şu ülkede hangi kadın sabahtan akşama kadar eve ekmek getirmek için koşturuyor da eşleri evde sabahtan akşama kadar içiyor dağıtıyor?
ALO 157,VİRÜS POLS KADIN YARDIM HATTI 157, ALO 155VİRÜS POLS ALO 156 JANDARMA VE ALO 157 Y TANIYALIM,
bu site konuyu çok güzel açıklamış.
rus kadınlarını sevmiyorum çünkü çok uzunlar, güzeller ve sarışınlar.
bacak boyu benim boyum kadar olan ruslar ülkemizden gitsin lütfen
rus kadınlarını sevmiyorum çünkü çok uzunlar, güzeller ve sarışınlar.
bacak boyu benim boyum kadar olan ruslar ülkemizden gitsin lütfen
yk be canım ya, güzel müzel değiller... ben işim dolayısıyla konservatuvarda kaç tane rus tanıdım çocukluğmda da ruslar gelmişti okula misafir almıştık.Gözlerime inanamadm yani bana mı bu kadarı denk geldi bilemiyorum ama yağ içinde felaket kilolu,çaparlıktan ölcek haldeler gözlerinde kirpik bile yok nerdeyse... tanıdığm zayıf ruslarda evet dediğin gibi çok uzunlardı ama suratları tam bir fareyi andırıyordu yanio yüzden ben bu genellemeye inanmıyorum rus kadınları güzel olur diye birşey yok bana göre.. ki ben zaten sarışın insan sevmem o ayrı.Erkeklerin de zaten güzellklerinden ilgilerini çektiğini sanmıyorum,durum belli.Türk kadını ne kdr namusluysa rus kadını o kdr hafif,basit, ve çoğu da tabii ki fa....eler. blmiyorum tabii ki aralarında istemeden de o yola düşenler vardır ama çoğu uyanmış durumda, Türk erkeklerinin kendilerine olan zaaflarını öğrenmişler ve bu durumu kullanmaya bakıyolar.Bizmkiler de onlar onlara bayılıyo zannediyolar yiyolar enayiler neyse sonuç olarak,bizim kaşlı gözlü,endamlı güzel Türk kadınının gözünü seveyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?