Rus Kadınlarının Türk Kadınları Hakkında Söyledikleri ! Meğer Biz Neymişiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İzlemedim,tam olarak neler söylemişler bilmiyorum.
Ama kilo hakkında söylemem gerekenler var.
600 gr bal kabağına 3 su bardağı toz şeker koyan abla,sen nasıl bir şeker manyağısın yaw?
İnternette dolanan tatlı tariflerini inceleyin. Popolar neden büyük anlaşılıyor.

Konu o kadar dağıldı ki...

Kilo konusunda haklısınız.
Bal kabağını ben şekersiz yiyorum. Doğrayıp yıkayıp haşlayıp yiyorum kuru kuru. Sırf balkabağı faydalı imiş diye.

İlk yediğimde tatsız geldi sonraki iki seferde alıştım fena değildi tadı. Yani kabağın asıl tadını alıyorsunuz şekere boğmayarak.

Üç su bardağı rafine şekerli bal kabağı nasıl yenebilir? :KK57::KK57:
Geçenlerde bir bardak eklenmiş bal kabağından bir tane aldım şekerli geldi sevmedim.

Bende yüz yogası yapıyorum 3 haftadır baya bi gerilme oldu yüzümde gündüzleri evin içinde bol bol hateket ev işi :temizlik::KK55::spor:hem spor hem iş

Bizde de çok güzel kadınlar var ne yapalım Allah vergisi
Bizler bakımlıda oluruz sporumuzuda yaparız günümüzüde yaparız
Amaan bize ne ruslardan kek kısır börek yemiyen Türk kadını varmı :KK28:

Nerden bakıp yapıyorsunuz acaba?

Bende yüz yogası yapıyorum 3 haftadır baya bi gerilme oldu yüzümde gündüzleri evin içinde bol bol hateket ev işi :temizlik::KK55::spor:hem spor hem iş

Bizde de çok güzel kadınlar var ne yapalım Allah vergisi
Bizler bakımlıda oluruz sporumuzuda yaparız günümüzüde yaparız
Amaan bize ne ruslardan kek kısır börek yemiyen Türk kadını varmı :KK28:
hahah helal :) link var mi :) yuz yogasi o kadar cok varki youtubeta :)

Bu ne ya
Ruslar bir kere çabuk çöküyor :))
Rus kadını güzel bilmem ne kime göre ?
güzellik anlayışları sadece uzun bacak ve her seye gülmek mi
Biz Türk kadınları daha güzeliz
Ciddi ciddi şöyle bir baktım bizi eleştiren kadınlar a alıcı gozu ile vallahi de onlardan güzelim billahi de :)) çevremdeki çoğu kadında bunlardan güzel Hemde ciddi ciddi güzel
Suan kk daki çoğu kadın gibi

30 larından sonra cadı sila' ya döndüklerini ben de çok okudum :D

Ooooo hanımlar sizlere laf ediyorlar diye siz de farklı ırktan da olsa yine kadınları gömmüşsünüz.
Tamam kendinize laf söyletmeyin de ama ayıptır Rus'lar diye hepsine bizim erkeklerin yaptığı yakıştırmaları yapmayın.

Ayrıca hatırlatayım burası Kadınlar Kulübü, gördüğünüz üzere başında Türk Kadınlar Kulübü, Müslüman Kadınlar Kulübü gibi ibareler yok, yalın ve sade Kadınlar Kulübü, bu ne demek?
Aranızda Rus, Azeri, Makedon, Bulgar, Arap, ateist, deist, yahudi, hıristiyan, budist hatunlar olabilir, olabilir bile değil var.

Şu maddeyi de buraya ekleyelim:

• Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
Konu kapatılmıştır.

He he öyledir Türkler dana gibiyiz napalim gomuyoruz güzelim yemekleri Pogacalari onların yemekler kötü biz napalim
Ayricaaa konyaaltinda görüyorum kendilerini o plajdaki kadınlar hangi ırktan acaba 3tanesi bir ton ediyor bizim üst katta var birtane hakkında c gülerken görmedim hep asık surat sürekli çocuğuna kızıyor vs vs... Herkes kendine ne baksın önce

Bazı soylediklerinde haklilik payı var da.Yine de ,genelleme yapilmasi dogru degil.Ortalik 100 kiloluk kadinlarla dolu degil Turkiye de.Çope çikarken de bakim yapacak kadar işsiz degiliz ya.Çok da tın yorumlari.Herkes işine baksin.

Haksız sayılmazlar.

Çoğu kadın bu ülkede evlenmeden önce afrodit gibi
Evlendikten sonra bir kilolar kendini salmalar.

Yalan mı yanı ?

Kaç kişi spor yapıyor. Yapıyorsa bile düzenli mi ?
Onların kastettiği haftada 2-3 gün düzenli spor.

Refah seviyesi yüksek bir ülke değiliz o yüzden önceliklerimiz süs bakım spor olamıyor çoğu zaman.

Doğruya doğru.

Konu neden hortladı ki. Ayrıca sadece uzun boylu olmak güzel olmak değildir. Sadece tvde gördüklerimizle rusları tanıyoruz. Kacimiz rusya ya gidip gördü ? Almanlar da sarisin renkli gözlü mesela. Ama bircok ileri yasta alman görüyoruz. Kilo sorunu oluyor. Mesela italyan erkekleri diye bir laf var ama boylari kısaymis onlarinda. Biz de araplari begenmiyoruz mesela ama aralarinda cok güzel olanlar da yok değil. Genel kanida bulunmak doğru gelmiyor bana. Ayni sekilde rus bir kadin cikip böyle dedi diye hemen ona inanıp ayni sekilde hakaretle karsilik verilmesi gerekmez

Haksız sayılmazlar.

Çoğu kadın bu ülkede evlenmeden önce afrodit gibi
Evlendikten sonra bir kilolar kendini salmalar.

Yalan mı yanı ?

Kaç kişi spor yapıyor. Yapıyorsa bile düzenli mi ?
Onların kastettiği haftada 2-3 gün düzenli spor.

Refah seviyesi yüksek bir ülke değiliz o yüzden önceliklerimiz süs bakım spor olamıyor çoğu zaman.

Doğruya doğru.
Aslinda bu dediğinize ben pek katilmiyorum cogu hanim evlenmeden önce spor yapmiyor ki dogustan getirdiği bir güzellik oluyor. Evlendikten sonra sosyal cevresi kalmadigi ve yasi ilerledigi,cocuk dogurdugu icin o güzellik kalmıyor. Yoksa isteyen evinde de spor yapabilir. Bizim kültürümüzde spor yapmanin öneminden bahsedilmiyor. Beden egitimi derslerinde matematik isleniyor. Ondan kaynaklı bence.

Nataşa. ? Katyana ? Hangisi demiş acaba? Nataşa sen istiyor duj la anılmış.
Katyana benim kahvem nerrdee! ile
O yüzden boş konuşmasınlar.

Var mı oralarda bizim isimle böyle anılan :KK53:

bu forumda rus asilli olan uyeler var imalariniza dikkat edin.

Bizim de genlerimiz o kadar guzel olsa hiz de bakardik kendimize...Allah mavi goz,180 boy verdinde ben mi almadim

bu forumda rus asilli olan uyeler var imalariniza dikkat edin.
Nataşa mı Katyana mı demiş dedim değil mi? Bu iki isimde kalıplaşmış ister banlasinlar ister banlamasinlar. Nataşa deyince herkes bu repliği söyler katyana deyince dizilerden de gördüğümüz üzere hep hizmetli gelir akla.
Onlar istediğini söylerse bende söylerim kimene? Rus asilli iseniz hemsolariniza duyar kasin bizde laf değdirmeyelim.

Nataşa mı Katyana mı demiş dedim değil mi? Bu iki isimde kalıplaşmış ister banlasinlar ister banlamasinlar. Nataşa deyince herkes bu repliği söyler katyana deyince dizilerden de gördüğümüz üzere hep hizmetli gelir akla.
Onlar istediğini söylerse bende söylerim kimene? Rus asilli iseniz hemsolariniza duyar kasin bizde laf değdirmeyelim.

konu eski bunlar coktan tartisildi banlar havada ucustu. sizinle ugrasip yine banlanamam. ne amacla soylerseniz soyleyin siz bir irki fahise veya hizmetci olarak etiketleyemezsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X