Rus Kadınlarının Türk Kadınları Hakkında Söyledikleri ! Meğer Biz Neymişiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kesinlikle

Spor kültürümüz yok.
Yemi yeni oluşmaya başladı hafiften o da

Genelde zaten 25-27 civarında evleniyorlar. O yaslarda da zaten herkes güzel evlilik ve çocukla birlikte “ beni alan almış satan satmış “ mantığı devreye giriyor.

Ee zengin mutfak kültürü de bizde :)

Hal böyle olunca kilolar nereye gitsin :)
Bizim kültürümüzü bi değişik buluyorum, zayıfsan ille de kilo al derler. Spor yapıyorum diye sen zayifsin niye spor yapiyorsun derler. Sagligina dikkat etmek icin seker tuz kullanmak istemezsin zayif gezicem diye ac kaliyorsun derler. Tipuklu giyersin düğüne mi gidiyorsun ? Dekolte giyersin çok açık derler.

Bizim kültürümüzü bi değişik buluyorum, zayıfsan ille de kilo al derler. Spor yapıyorum diye sen zayifsin niye spor yapiyorsun derler. Sagligina dikkat etmek icin seker tuz kullanmak istemezsin zayif gezicem diye ac kaliyorsun derler. Tipuklu giyersin düğüne mi gidiyorsun ? Dekolte giyersin çok açık derler.
Aynen öyle
Mesela bazen dar kot pantolon altına bi topuklu ayakkabı giymek istiyorum.
Çok abartılı nereye gidiyorsun bu kıyafetle diyorlar.
İnsanlar en az bi hareketi bile fazla buluyor.
Bence genel sebep pek mutlu bir toplum olmadığımız için
Yeme içme barınma iş hayat sıkıntısı
Herseyin üstünde bunlar.
Giyim kuşam güzellik bakım çok çok çok sonra geliyor.
Ancak durumu iyiyse falan.
Eskiden çalışan Kadınlar hep bakımlı olur falan derlerdi.
Çalışmaya başlayınca anladım ki omunda Aslı ol.

hakli bence☺️ tamamen uzerime alinarak yorumladim beni anlatmis sanki 😁

Spor kıyafeti giyip cafeye gidiyorlar, yazmış. Çok rahat, onlara da tavsiye ederim. Kendilerini hayatlarının her dakikasında bakımlı olmak zorunda hissetmeleri çok acı. Bir kere geliyoruz bu dünyaya, salın biraz, tadını çıkarın.
Aynı şeyi Usa’da her gün yapanlara asla laf etmezler:olamaz:

Cok isterdim yaw bembeyaz tene masmavi gozlerim olsun boyle su gibi olayim ince uzun....hayat ne kadar guzel olurdu kimbilir...
Bugun maske yapmaya gittim toplim hizmeti.orada boyle bi kiz vardi ama nasil duru nasil guzel.saclarini da kizil yapmis ama nasil guzel.
Rus gibiydik de biz mi selulit yaptik😒 tipik Turk kadiniyiz iste popo buyuk basen genis
Zayiflasam sa olmuyo kafam kocaman kaliyo bi sefer.estetikle de olmuyo o duru guzellik.o baska bisi.su gibi oluyolar ya bazen.keske diyosun ben de olsaydim

Cok isterdim yaw bembeyaz tene masmavi gozlerim olsun boyle su gibi olayim ince uzun....hayat ne kadar guzel olurdu kimbilir...
Bugun maske yapmaya gittim toplim hizmeti.orada boyle bi kiz vardi ama nasil duru nasil guzel.saclarini da kizil yapmis ama nasil guzel.
Rus gibiydik de biz mi selulit yaptik😒 tipik Turk kadiniyiz iste popo buyuk basen genis
Zayiflasam sa olmuyo kafam kocaman kaliyo bi sefer.estetikle de olmuyo o duru guzellik.o baska bisi.su gibi oluyolar ya bazen.keske diyosun ben de olsaydim
Aslında düzenli bakım
Diyet ve spor ile olmayacak şey değil.
O ırk gibi olmaz belki ama güzel olmak zor değil.
Spor yapacaksın
Diyete dikkat edeceksin
Bol su
Yaz kış güneş kremi
Bakımlı ve kendine yakışan saç modeli
Ve şık giyim
Olay bundan ibaret çoğunlukla güzellik dedikleri şey

Aslında düzenli bakım
Diyet ve spor ile olmayacak şey değil.
O ırk gibi olmaz belki ama güzel olmak zor değil.
Spor yapacaksın
Diyete dikkat edeceksin
Bol su
Yaz kış güneş kremi

Bakımlı ve kendine yakışan saç modeli
Ve şık giyim
Olay bundan ibaret çoğunlukla güzellik dedikleri şey

Yok inanin o kadar basit degil.istediginiz kadat estetik yaptirin,bakimli olun.o su gibi olmak baska bi sey.o ten isyedigin kremi sur olmuyor.bizimki bakimla estetikle kotunun iyisi oluyor.peri kizi gibi kizlar var yabanci uyruklu ozellikle.onlardan bahsediyorum.benim burun da minik,bakimliyim ama yok istersem kasimi alnima vektirtip gozleeimi japon yaptirayim yok.su gibi olmam mumkun degil.diyeyle sprla en fazla cekici olurum.

Onlarında yaşlılığı çok kötü
Birde çok vefasızlar benim tanıdığım arkadaşımın yazlıkta lüx villası vardı, nerdeyse oğlunun rus karısı yüzünden satacaktı oğlunun işleri bozulup parasız kalınca, arkadaşımı satmaması içşn ikna etti, tabi vila satılmayınca rus karısı oğlundan boşanıp, defolup gitti, çocuğunu da alarak
2. rus karısıda annemin arkadaşının oğlu polisle evliydi, benimle ilgikenmiyorsun deyip çocuğunuda alıp rusyaya defolup gitti, bunlarda aşk veya para bittince defolup gidiyorlar

haftanin 6 gunu spor yapiyorum bakim vs cok severim bekarligimdan beri boyleydi bu evlenip cocuk sahibi olmamda birsey farkettirmedi bazen popom yer gormez ama o bakimda sporda yapilir ama bunlarin hepsini istemek lazim ben boyle mutluyum ama bir baskasi boyle mutlu olmaz zorlada kimseyi kaliplara sokmaya gerek yok baskalari ne der diye kim nasil mutluysa oyle yasar

yaşadığım yerde çok Rus kadın var.Sanılanın aksine hepsi uzun değil,zayıf hiç değiller.Biraz da rüküşler.Ama güzeli de güzel yani.

Bu konu vakti zamanında yapılan çirkin yorumlar sebebiyle kapatılmıştı ama ara ara site yazılımının güncellemeleri otomatik olarak topiğin yeniden aktif olmasına neden olmuş.
Birkaç kadının kendi aralarındaki eleştirileri tüm bir ırka mal edilemez ve o ırkın kadınlarına hakaret edilmesine sebep olamaz.
İsimler verilmiş nahoş imalar yapılmış, bizim kadınlarımıza da üstelik bırakın başka ırkları direkt kendi ırkımız Kezban yakıştırması yapıyor, ki ta başından beri kadınlarımıza böyle bir yakıştırma yapılmasına şiddetle karşı çıkıyorum.
Nesiller boyudur kullanılan bir özel ismin aşağılamak için kullanılmasını da esefle kınadım kınıyorum, bu özel isim üzerinden yapılan yakıştırmayı benimsemiş olanları da ayıplıyorum, Kezban denmesine sinirlenip başka ırkı Nataşa diye yaftalayanları da ayıplıyorum.

Konu yine yeniden kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X