- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi drdepresyon
bundan sonra bilgisayarlara koca filtresı takmak gerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İster 4 aylık ister 4 Yıllık ister 50 kg ister 100 kg ister bakımlı ister bakımsız ol sizle alaksı yok kesinlikle.
Rus kızların adı var sadece görüntüde bir halt yok.
Giyerler don gibi şortları popolarınn heryeri ortada üstlerinde askılı bir bluz fink atarlar .
Yok neymiş türk erkeklerine bayılıyolarmış.
Bayılacak başka birşey yok sanki.
Bizm saftirik erkeklere görede tam evlenilcek tarzdalarmış.
Tabi erkekler ne derse he diyolar ya ondan biz tür kızlar gibi uyanık değiller ya ondan.
Varmı bizim kızlar gibisi esmeri dersen bombadır sarışını şekerdir kumralı ayrı bi hoştur.
Eşiniz dürüstlük sergilemiş mecburen.
Madem nefsine uçkuruna köle oluyor o vakit kapatın interneti geceleri.
Birdaha yapmamasını sertlikle izah edin.
Şimdiden izin verirseniz ilerde açacağınız konuları hayal etmek çokta güç olmaz.
bundan sonra bilgisayarlara koca filtresı takmak gerek
aynen katılıyorum arkadasım .rus kızların sadece adı var .
cırkınler demıyorum ama ,nasıl turk kızlarında da cırkını guzelı varsa
ruslarında cırkını guzelı var .ama bızım ac gozlu turk erkeklerı tum
rusları dunya guzelı ılan ettıler o ayrı .
ruslar turk erkeklerı severler tabı ,cunku bızım aclar onları sımartıyolar
kendı ulkelerının erkeklerı bızım açlar kadar ılgı gostermıyorlar .
bızım açların ılgı gostermelerın amacıda ayrı tabı ama ,rus bayanlar ıcın
onemlı degıldır bu .zaten turk erkeklerı neden ruslara ılgı duyuyor
guzel olduklarından degılkı herseyı rahatlıkla yasadıkları ıcın
yalnız genelleme yapmak ıstemem elbette ama ,gordugum bı kac rus
bayan gercekten cok pıstıler yaa .bıtanesını vapurda gormustum
koltuklaltı oyle cıkmak uzere tuyde degıl ,bıldıgın tuylu tuylu dolasıyo abla
hıcde rahatsız degıl ama .buradan pıs olduklarının kanısına vardım
Erkekler aç gözlü falan değil. Erkekler rahat... Bir kadın gece yarısı İtalyan ya da İsveçli erkeklerin profillerinde geziyor olsa o kadına kocası trip atmaz, tekme koyar. Ve katiyen acaba ben o İsveçli erkekler kadar yakışıklı değil miyim diye düşünmez. Zaten f*hişenin tekiymiş bu kadın ser, kendisine layık bir kadın olmadığını düşünür... Ama bir erkek Rus kızların profillerinde gezerse eşi yine suçu kendinde arar... Acaba o Rus kızlar gibi güzel değil miyim? Kendime daha çok bakmam lazım vs gibi.
Valla düşünüyorum da, bu hayat cidden erkeğin yüceltiltiği toplumlarda yaşayan erkeklere güzel. Oh ne ala memleket ya. Ben Rus kızlarla göz zinası yapacağım, evde namuslu karım edebiyle takılırken ben f*hişe ruhumu ortaya sereceğim, hanımın haberi olursa 2-3 gün trip attıktan sonra saçını başını yaptıracak, benim göz zevkime hitap etmek için uğraşacak ve bir nev-i o Rus kızlarla rekabete girecek... Her türlü durumdan ben karlı çıkıyorum...
Valla Allah korusun, eğer böyle bir şey yapsa evli olduğum adam kaybol f*hişe der bir daha da yüzüne bakmam. Ben edebimi takınacağım da o gözlerine şenlik yaptıracak... Midem bulandı vallahi.
Ben hiçbir zaman o Rus kızlara takılmadım. Gençler, iyi görünümlüler, çapkınlar, bekarlar... Ne halt yerseşer yerler, umurumda bile değil. Evli erkeğe bile sulanıyorsa, sadece yazık derim... Ama evli bir erkek, evde karısı edebiyle onu beklerken o kızlara yüz veriyorsa o adam beş para etmez bir f*hişedir. Yuvasının içine etmiştir.
Valla kadınları psikolojik baskıyla frijit ettiler. Kadının aseksüelliği yüceltile yüceltile, kadınlar kendileri bile inandı kadınların arzuları olmadığına ve yakışıklı erkeklerden tahrik olmadıklarına.
Bir toplum baskısından dolayı bu hayattaki yegane gayesinin zilli kocasını eve bağlamak olan garibim Türk kadınına bakıyorum. Kendi cinsellik lafı duysa "ben o işlerden anlamam" diyecek seviyeye düşmüş ama kocası dünyanın en hoş görünümlü kadınlarıyla kirli bedenini tatmin etmekten geri kalmıyor ve buna rağmen o kadının tek amacı eşini evde tutmak oluyor. Ona asla değer vermeyen bir adamla ömrünü geçiriyor... Bir de cinselliğin kadına haram olmadığı, kadınların da erkekler gibi rahat olduğu İsveç'e bakıyorum. Kendi ülkelerinin 2 metrelik erkeklerinden tutun da İtalyan erkeklerine kadar her erkekle takılıyorlar. İsveç'te yaşadığım sene, gece İsveçli kızlar Viking avına çıkıyordu, gözlerimle şahit oldum.... Bunu niye yazdım? Çünkü ben biliyorum ki bu işler tamamen kültür ve baskılarla alakalı... Erkeklere verilen rahatlık kadınlara da verilince kadınlar da en yakışıklı erkeklerin peşine düşüyor. Bu iş "erkekler aç gözlüdür" muhabbeti değil, bu iş "erkeklere baskı yok, kadınlara var" muhabbeti.
Neyse... Allah namuslu erkeklerden nasip etsin. Namuslu olmayacaksa da kalsın, evimde f*hişe besleyecek kadar midesizleşmedim.
Bu yorumu genel olarak yazdım.