Rus Kızlar

Sonuçta rus da olsa türk de olsa alman da olsa hepimizin sonu buruş buruş yüzler değil mi? nedir bu başka milletlerden kadın hevesi anlamıyorum.

İster 4 aylık ister 4 Yıllık ister 50 kg ister 100 kg ister bakımlı ister bakımsız ol sizle alaksı yok kesinlikle.
Rus kızların adı var sadece görüntüde bir halt yok.
Giyerler don gibi şortları popolarınn heryeri ortada üstlerinde askılı bir bluz fink atarlar .
Yok neymiş türk erkeklerine bayılıyolarmış.
Bayılacak başka birşey yok sanki.
Bizm saftirik erkeklere görede tam evlenilcek tarzdalarmış.
Tabi erkekler ne derse he diyolar ya ondan biz tür kızlar gibi uyanık değiller ya ondan.
Varmı bizim kızlar gibisi esmeri dersen bombadır sarışını şekerdir kumralı ayrı bi hoştur.
Eşiniz dürüstlük sergilemiş mecburen.
Madem nefsine uçkuruna köle oluyor o vakit kapatın interneti geceleri.
Birdaha yapmamasını sertlikle izah edin.
Şimdiden izin verirseniz ilerde açacağınız konuları hayal etmek çokta güç olmaz.

aynen katılıyorum arkadasım .rus kızların sadece adı var .

cırkınler demıyorum ama ,nasıl turk kızlarında da cırkını guzelı varsa

ruslarında cırkını guzelı var .ama bızım ac gozlu turk erkeklerı tum

rusları dunya guzelı ılan ettıler o ayrı .

ruslar turk erkeklerı severler tabı ,cunku bızım aclar onları sımartıyolar

kendı ulkelerının erkeklerı bızım açlar kadar ılgı gostermıyorlar .

bızım açların ılgı gostermelerın amacıda ayrı tabı ama ,rus bayanlar ıcın

onemlı degıldır bu .zaten turk erkeklerı neden ruslara ılgı duyuyor

guzel olduklarından degılkı herseyı rahatlıkla yasadıkları ıcın ;)

yalnız genelleme yapmak ıstemem elbette ama ,gordugum bı kac rus

bayan gercekten cok pıstıler yaa .bıtanesını vapurda gormustum

koltuklaltı oyle cıkmak uzere tuyde degıl ,bıldıgın tuylu tuylu dolasıyo abla :53:

hıcde rahatsız degıl ama .buradan pıs olduklarının kanısına vardım :27:

Rus kızların kendi aralarında Türk erkekleri hakkında yaptıkları muhabbeti bi duysanız yada bi şu erkeklerimiz duysalar,,,,,,,,,,, kızıyormuyum hayır bizim erkekler ciddi ciddi hakediyorlar erkeklerimiz rus bayan görünce kitleniyor..
Amerikada, almanyada felan değil parayla birlikte olmak içkimizi bile ödemiyolar diyorlar ...

eşinin yaptığı çok çirkin .öle çıplak kızlara bakması sanalda olsa kötü bence ben anlamıyorum böle şeyleri .rus olayına gelince bizim erkeğimiz maalesef rus kadınlara hasta nedeni sadece güzel olmaları değil çok kaprissiz ve kolay oluyolarmış ondan talep fazla yani

Bende anlatmadan gecemicem malesef. Benim kaynimda esini bir rus icin birakti. Kadin gercekten guzel fakat ne dayaklar yedi kaynimdan. Kac defa hastanelik olmasina ragmen o rus kadin ne kaynimi sikayet etti nede terk etti. Bir ogullari vardi su anda 10 yasinda, ve gecen sene kaynim evlilik etklifi etti ve resmen evlendiler. Bu senede bir kizlari oldu. Kadin ne yapti kayinimi parmagina doladi, evirip ceviriyor ama kaynimi acaip simartiyor. Anlamiyorum nasil basariyor. Cok uyanik ve gercektende kendi memleketindeki erkekleri bildigi icin benim kaynimin yakasini birakmadi yapisti ve sonunda elde etti onu. Rus kadinlarini sevmem bende, kaynim simdi facelerde rus karisinin resimlerinin altina masaallahmi yazmaz neler yazmazki. Sasirdik kaldik. Allahim mutlu etsin evliler mutlular cocuklari var ama rus kadinlari cok uyanik bir millet ;)

Erkekler aç gözlü falan değil. Erkekler rahat... Bir kadın gece yarısı İtalyan ya da İsveçli erkeklerin profillerinde geziyor olsa o kadına kocası trip atmaz, tekme koyar. Ve katiyen acaba ben o İsveçli erkekler kadar yakışıklı değil miyim diye düşünmez. Zaten f*hişenin tekiymiş bu kadın ser, kendisine layık bir kadın olmadığını düşünür... Ama bir erkek Rus kızların profillerinde gezerse eşi yine suçu kendinde arar... Acaba o Rus kızlar gibi güzel değil miyim? Kendime daha çok bakmam lazım vs gibi.

Valla düşünüyorum da, bu hayat cidden erkeğin yüceltiltiği toplumlarda yaşayan erkeklere güzel. Oh ne ala memleket ya. Ben Rus kızlarla göz zinası yapacağım, evde namuslu karım edebiyle takılırken ben f*hişe ruhumu ortaya sereceğim, hanımın haberi olursa 2-3 gün trip attıktan sonra saçını başını yaptıracak, benim göz zevkime hitap etmek için uğraşacak ve bir nev-i o Rus kızlarla rekabete girecek... Her türlü durumdan ben karlı çıkıyorum...

Valla Allah korusun, eğer böyle bir şey yapsa evli olduğum adam kaybol f*hişe der bir daha da yüzüne bakmam. Ben edebimi takınacağım da o gözlerine şenlik yaptıracak... Midem bulandı vallahi.

Ben hiçbir zaman o Rus kızlara takılmadım. Gençler, iyi görünümlüler, çapkınlar, bekarlar... Ne halt yerseşer yerler, umurumda bile değil. Evli erkeğe bile sulanıyorsa, sadece yazık derim... Ama evli bir erkek, evde karısı edebiyle onu beklerken o kızlara yüz veriyorsa o adam beş para etmez bir f*hişedir. Yuvasının içine etmiştir.

Valla kadınları psikolojik baskıyla frijit ettiler. Kadının aseksüelliği yüceltile yüceltile, kadınlar kendileri bile inandı kadınların arzuları olmadığına ve yakışıklı erkeklerden tahrik olmadıklarına.

Bir toplum baskısından dolayı bu hayattaki yegane gayesinin zilli kocasını eve bağlamak olan garibim Türk kadınına bakıyorum. Kendi cinsellik lafı duysa "ben o işlerden anlamam" diyecek seviyeye düşmüş ama kocası dünyanın en hoş görünümlü kadınlarıyla kirli bedenini tatmin etmekten geri kalmıyor ve buna rağmen o kadının tek amacı eşini evde tutmak oluyor. Ona asla değer vermeyen bir adamla ömrünü geçiriyor... Bir de cinselliğin kadına haram olmadığı, kadınların da erkekler gibi rahat olduğu İsveç'e bakıyorum. Kendi ülkelerinin 2 metrelik erkeklerinden tutun da İtalyan erkeklerine kadar her erkekle takılıyorlar. İsveç'te yaşadığım sene, gece İsveçli kızlar Viking avına çıkıyordu, gözlerimle şahit oldum.... Bunu niye yazdım? Çünkü ben biliyorum ki bu işler tamamen kültür ve baskılarla alakalı... Erkeklere verilen rahatlık kadınlara da verilince kadınlar da en yakışıklı erkeklerin peşine düşüyor. Bu iş "erkekler aç gözlüdür" muhabbeti değil, bu iş "erkeklere baskı yok, kadınlara var" muhabbeti.

Neyse... Allah namuslu erkeklerden nasip etsin. Namuslu olmayacaksa da kalsın, evimde f*hişe besleyecek kadar midesizleşmedim.

Bu yorumu genel olarak yazdım.

aynen katılıyorum arkadasım .rus kızların sadece adı var .

cırkınler demıyorum ama ,nasıl turk kızlarında da cırkını guzelı varsa

ruslarında cırkını guzelı var .ama bızım ac gozlu turk erkeklerı tum

rusları dunya guzelı ılan ettıler o ayrı .

ruslar turk erkeklerı severler tabı ,cunku bızım aclar onları sımartıyolar

kendı ulkelerının erkeklerı bızım açlar kadar ılgı gostermıyorlar .

bızım açların ılgı gostermelerın amacıda ayrı tabı ama ,rus bayanlar ıcın

onemlı degıldır bu .zaten turk erkeklerı neden ruslara ılgı duyuyor

guzel olduklarından degılkı herseyı rahatlıkla yasadıkları ıcın ;)

yalnız genelleme yapmak ıstemem elbette ama ,gordugum bı kac rus

bayan gercekten cok pıstıler yaa .bıtanesını vapurda gormustum

koltuklaltı oyle cıkmak uzere tuyde degıl ,bıldıgın tuylu tuylu dolasıyo abla :53:

hıcde rahatsız degıl ama .buradan pıs olduklarının kanısına vardım :27:

Kendi ülkesinin erkeği cinsellik yaşayan kadınları fişlemiyor, evlenilmeyecek kız sınıfına sokmuyor. Rusya'da kadınlar da erkekler de cinsellik konusunda çok rahatlar. Bu yüzden de Rus erkekler Rus kızlarının popolarını yalamıyorlar onlarla yatsınlar diye. Ama Türk erkeği kendi bedenini çöp kadar değersizleştirene kadar kadınlara sunmasına rağmen cinsellik yaşayan kızları fişliyorlar e doğal olarak bir Rus erkek kadar rahat ulaşamıyor kadınlara. Dolayısıyla bulduğu kadının genital organını kemiriyor, resmen poposunu yalıyorlar (daha kibar tarif edemem bu durumu, olabileceğinin en kibarıydı, rahatsız ettiysem özür dilerim). E o Rus kadınlar da resmen uğurlarına köpeklik yapan adamları kullanıyorlar işte. Gerek paralarını, gerekse bedenlerini... Parasını da alıyor adamın, bir taraflarını da kemirtiyor sonra basıyor tekmeyi gidiyor başka erkeklere. Tüm bunların sonunda tek düşündüğüm bizim erkeklerin zeka yoksunu küçük f*hişeler olduğu.

Namuslu olan Türk erkeklerini tenzih ederim.

[video=youtube;6DPNqApAnUk]http://www.youtube.com/watch?v=6DPNqApAnUk&feature=youtube_gdata_player[/video]

Al sana o çok beğendiğin türk irkeği :ssz:

Son düzenleme:
Erkekler aç gözlü falan değil. Erkekler rahat... Bir kadın gece yarısı İtalyan ya da İsveçli erkeklerin profillerinde geziyor olsa o kadına kocası trip atmaz, tekme koyar. Ve katiyen acaba ben o İsveçli erkekler kadar yakışıklı değil miyim diye düşünmez. Zaten f*hişenin tekiymiş bu kadın ser, kendisine layık bir kadın olmadığını düşünür... Ama bir erkek Rus kızların profillerinde gezerse eşi yine suçu kendinde arar... Acaba o Rus kızlar gibi güzel değil miyim? Kendime daha çok bakmam lazım vs gibi.

Valla düşünüyorum da, bu hayat cidden erkeğin yüceltiltiği toplumlarda yaşayan erkeklere güzel. Oh ne ala memleket ya. Ben Rus kızlarla göz zinası yapacağım, evde namuslu karım edebiyle takılırken ben f*hişe ruhumu ortaya sereceğim, hanımın haberi olursa 2-3 gün trip attıktan sonra saçını başını yaptıracak, benim göz zevkime hitap etmek için uğraşacak ve bir nev-i o Rus kızlarla rekabete girecek... Her türlü durumdan ben karlı çıkıyorum...

Valla Allah korusun, eğer böyle bir şey yapsa evli olduğum adam kaybol f*hişe der bir daha da yüzüne bakmam. Ben edebimi takınacağım da o gözlerine şenlik yaptıracak... Midem bulandı vallahi.

Ben hiçbir zaman o Rus kızlara takılmadım. Gençler, iyi görünümlüler, çapkınlar, bekarlar... Ne halt yerseşer yerler, umurumda bile değil. Evli erkeğe bile sulanıyorsa, sadece yazık derim... Ama evli bir erkek, evde karısı edebiyle onu beklerken o kızlara yüz veriyorsa o adam beş para etmez bir f*hişedir. Yuvasının içine etmiştir.

Valla kadınları psikolojik baskıyla frijit ettiler. Kadının aseksüelliği yüceltile yüceltile, kadınlar kendileri bile inandı kadınların arzuları olmadığına ve yakışıklı erkeklerden tahrik olmadıklarına.

Bir toplum baskısından dolayı bu hayattaki yegane gayesinin zilli kocasını eve bağlamak olan garibim Türk kadınına bakıyorum. Kendi cinsellik lafı duysa "ben o işlerden anlamam" diyecek seviyeye düşmüş ama kocası dünyanın en hoş görünümlü kadınlarıyla kirli bedenini tatmin etmekten geri kalmıyor ve buna rağmen o kadının tek amacı eşini evde tutmak oluyor. Ona asla değer vermeyen bir adamla ömrünü geçiriyor... Bir de cinselliğin kadına haram olmadığı, kadınların da erkekler gibi rahat olduğu İsveç'e bakıyorum. Kendi ülkelerinin 2 metrelik erkeklerinden tutun da İtalyan erkeklerine kadar her erkekle takılıyorlar. İsveç'te yaşadığım sene, gece İsveçli kızlar Viking avına çıkıyordu, gözlerimle şahit oldum.... Bunu niye yazdım? Çünkü ben biliyorum ki bu işler tamamen kültür ve baskılarla alakalı... Erkeklere verilen rahatlık kadınlara da verilince kadınlar da en yakışıklı erkeklerin peşine düşüyor. Bu iş "erkekler aç gözlüdür" muhabbeti değil, bu iş "erkeklere baskı yok, kadınlara var" muhabbeti.

Neyse... Allah namuslu erkeklerden nasip etsin. Namuslu olmayacaksa da kalsın, evimde f*hişe besleyecek kadar midesizleşmedim.

Bu yorumu genel olarak yazdım.

işte işte işte uzun zamandır beklediğim modern ve doğru fikirli kk üyesi

Bence Rus, Alman, Fransiz yada sizin kilo almanizla alakali degil.
Erkegin kisiligi, sahsiyeti ile alakali.
Bazisi resmen hayatini cinsellik üzerine kurmus oluyor ve bu grup icin, kadinin dili, irki, kilosu bilmem nesi farketmiyor.
Hatta bu grubun daha ileriki safhasinda olanlara disinin insan olmasi bile gerekmiyor, hayvana bile cinsel olarak yaklasiyorlar.
Yani bir adamin sahsiyeti varsa, düzgünse, kisilikliyse yapmiyor, yok az bir bozukluk varsa yapiyor ve bu bozukluk arttikca durum dahada vahimlesiyor.

Back
X