• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rutubet kokusu yardim

birkibirki

En Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
3.286
3.406
248
merhaba arkadaslar bebegi olacak bir yakinim icin ana kucagi, bebek cantasi vs olan bir takim aldim.aldigim yerde farkedemedim ama rutubet kokuyor aldiklarim.eve gelip farkedince 30 derecede yikadim.bebek yumusaticisiyla durulattim.hatta sirkede bile beklettim nafile.bir turlu cikmadi sanki kokusu.degistirme sansim yoktu o yuzden bunlari yaptim.baska bi hediye almak baya butcemi zorlar.Arkadasinda bunlara ihtiyaci var.Alacagimi biliyor.nasil kurtulurum ben bu kokudan var mi bi care bilen?

Daha yıkamadan geri götürecektiniz, Yıkanmış ürünü almazlar kolay kolay. Hem yıkanmış ürün belli olur, o şekilde hediye kullanılmış gibi durmaz mı?

Daha yıkamadan geri götürecektiniz, Yıkanmış ürünü almazlar kolay kolay. Hem yıkanmış ürün belli olur, o şekilde hediye kullanılmış gibi durmaz mı?
maalesef geri goturme sansim yoktu.kullanilmos gibi duracagi kesin ama yakinima izah edebilirim durumu ve sorun etmez.bu koku ciksa aslinda pek sorun kalmayacak

Yeni aldığın ürünlere o kadar işlem uygulayacağına direk gidip değiştirsen daha zahmetsiz olmaz mıydı.

Sirkeli suda bile bekletmişsin.

Bu aldıklarını sakın hediye etme, inanılmaz kırıcı olur.

Yeni aldığın ürünlere o kadar işlem uygulayacağına direk gidip değiştirsen daha zahmetsiz olmaz mıydı.

Sirkeli suda bile bekletmişsin.

Bu aldıklarını sakın hediye etme, inanılmaz kırıcı olur.
ya gidip degistirmem cok daha zahmetli olacakti inanin oturdugum yerden almadim.baska bi yerden aldim hosuma giittigi icin.hediye edcegim kisi cok yakinim once bi agzini ararim kirilacagini anlarsam hediye etmem.

Aldiklarinizin dokusu yumusaksa ilik suda, elinizde citileyin. Ama kullanilmis izlenimi verecektir yine arkadasiniz kirilabilir bu duruma

Aldiklarinizin dokusu yumusaksa ilik suda, elinizde citileyin. Ama kullanilmis izlenimi verecektir yine arkadasiniz kirilabilir bu duruma
yumusak doku cok sert degil, makineye attim zaten bi arkadasa daha yazdim once agzini ararim baktim kirilacak baska hediye bakarim.zaten yanina extra hediyede alirim kirilmasa bile

şimdi düşüyorum empati yaparak
yakın arkadaşım bana önemli alınması gereken birkaç parça için ben alacağım diyor hevesle bekliyorum şok! gelen ürünler rutubet benim kanım cnım koklayama kıyamadığım için aldığı ürün:KK57: kendi çocuğu olsa bunu giydirir miydi diye içerlenirdim

hamile/lohusa kadın hassasdır ucuz birşey alın ama çocuğunuza giydiremeyeceğiniz birşeyi almayın

ya gidip degistirmem cok daha zahmetli olacakti inanin oturdugum yerden almadim.baska bi yerden aldim hosuma giittigi icin.hediye edcegim kisi cok yakinim once bi agzini ararim kirilacagini anlarsam hediye etmem.

Ama bak kokudan kurtaramamışsın.
Şimdi hem yıprandı hemde hala nutubet kokuyor.

Sonuçta hiç bir anne bebeği için böyle bir ürün kullanmak istemez.
Yüzüne karsı sorun değil der,
Ama bu derece yakınlık varsa emin ol daha çok kırılır.

şimdi düşüyorum empati yaparak
yakın arkadaşım bana önemli alınması gereken birkaç parça için ben alacağım diyor hevesle bekliyorum şok! gelen ürünler rutubet benim kanım cnım koklayama kıyamadığım için aldığı ürün:KK57: kendi çocuğu olsa bunu giydirir miydi diye içerlenirdim

hamile/lohusa kadın hassasdır ucuz birşey alın ama çocuğunuza giydiremeyeceğiniz birşeyi almayın
kokusu cikarsa problem olmaz diye dusunmustum ben ama hataliyim galiba.peki bu kokuyu cikaracak bi sey var midir ki

Ama bak kokudan kurtaramamışsın.
Şimdi hem yıprandı hemde hala nutubet kokuyor.

Sonuçta hiç bir anne bebeği için böyle bir ürün kullanmak istemez.
Yüzüne karsı sorun değil der,
Ama bu derece yakınlık varsa emin ol daha çok kırılır.
haklisiniz aslinda ben aradaki samimiyete guvenmistim

Artik icine islemis demek ki rutubet. Bence durumu arkadasiniza izah edin hatta gosterin urunleri. Bunu bebegine giydirmeni istemem diyin. Eminim anlayis gosterecektir.

Artik icine islemis demek ki rutubet. Bence durumu arkadasiniza izah edin hatta gosterin urunleri. Bunu bebegine giydirmeni istemem diyin. Eminim anlayis gosterecektir.
ya zorlanarak yenisini alirim artik ilk aldiklarim kadar guzel olmazlar buyuk ihtimalle napayim artik.ama gosteririm dedginiz gibi benim icime sinmedi derim.ben hani koku cikarsa izah etmem daha kolay olur diye dusunmustum

üşenmek yerine aldıgınız yere gıdıp degıstırseydınız keske yenı urunun rutubet kokmaması lazım, ya uzun sure depoda durmustur yada kullanmılmıs urun bıle olabılır..

üşenmek yerine aldıgınız yere gıdıp degıstırseydınız keske yenı urunun rutubet kokmaması lazım, ya uzun sure depoda durmustur yada kullanmılmıs urun bıle olabılır..
usenmekten ziyade oturdugum yerden almadim sehir disindan aldim kullanilmis gibi degildi o an icin de kokuyu bilemedim.olan oldu artik

Back
X