Rutubetli ev acil öneri

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
73
S.a , ablalar size bir sorum var bir çoğunuz tecrübe etmiştir yeni bir eve taşınıyorum lakin bu ev rutubet kokuyor tüm evi olmasa da en azından kendi odamı boyamak istiyorum varmı dır bu rutubet olayının bir çözümü boyamadan önce yada sonra ne yapmam lazım ? Birde daha önce hiç boyama yapmadım bu malzemeleri nerede bulurum uygun fiyata . Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Yurtta rutubetliydi odamız. Biz de spreyle çamaşır suyu sıkıyorduk. Simsiyah is gibi akıyordu. 2-3 ay kadar idare ediyordu ama kalıcı çözüm nedir bilmiyorum.

Merhaba.
Boya yapımında kullanılan bir çeşit astar malzemesi alabilirsiniz.dıvara sürerseniz rutubet yok olur.kimya şirketinde çalıştığım için biliyorum bunu.nalbura sorarsanız yada koçtaş gibi büyük yapı marketlerden bu tip astarlardan temin edebilirsiniz.zaten nalbura sorarsanız o size ne almanız gerektiğini söyler.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cnm başka ev bulamadınız mı? Rutubet bilhassa çocuklar için çok zararlı. Bence hiç bulaşma...

Teşekkürler boyadıktan sonra mı süreyim astarı boyamadan önce mi ?
Koçtaşta herşey pahalı oluyor sanki :26:

Cnm başka ev bulamadınız mı? Rutubet bilhassa çocuklar için çok zararlı. Bence hiç bulaşma...

Abla kaldığım dernek aniden evden çıkardı heryerde torpil geçiyor artık hakkımıda helal etmiyorum onlara mecburum yani bir nevi.. bunu bulabildim ancak

Son düzenleme:
Her yeri karbonatlı su ile yıkayıp silmeyi deneseniz ? Bir yerde okumuştum bu tür kokulara ve küf kokusuna iyi geliyordu..

benim evimde rutubetli tavsiyem hiç oraya taşınmaman çatal kaşıklarım paslandı, mutfak dolabında tabaklarım bardaklarım küflendi, herşey rutubet kokuyor mümkünse başka ev bul ve insanı hasta ediyor rutubet, ama yukarıda biri yazmış astar gibi birşeyler var boyadan önce sürüyorsun yada alçıydı sanırım yapı marketlerde var onu dene isteersen

Allah kolaylık versin. Çok ileri sizinki galiba.

Allah kolaylık versin. Çok ileri sizinki galiba.

taşınırken hiç öyle bir sorun olduğundan bahsetmediler bize ileri ya düşünsene nevresim seriyorum yatağa mis gibi iki gün sonra leş gibi rutubet kokuyor. Bunaltıcı bir durum

taşınırken hiç öyle bir sorun olduğundan bahsetmediler bize ileri ya düşünsene nevresim seriyorum yatağa mis gibi iki gün sonra leş gibi rutubet kokuyor. Bunaltıcı bir durum

Tez zamanda kurtulun inşallah o evden.

bardakların mı küflendiii Allah kolaylıklar versin arkadaşım. Rutubetli evde bende kalmak zorunda kalmıştım. İnsanı gerçekten hasta ediyor..

Aman sakın ha sakın rutubetli eve geçmeyin.
Ben hamileyken annemin yakınında ki eve taşındım taşındığım sırada evde ne koku duydum ne de ilk 1 yıl rutubet olmadı.
Zaten taşınacağımız zaman ev tadilata girmişti.
Evimize gelen komşular aa ne güzel hiç rutubet yok sizden önce çok rutubet oluyordu dedi.
Ama 2. yılımızda ufak ufak rutubet başladı, yeni doğum yapmıştım sık sık sildim ama gittikçe çoğaldı ve şu an önüne geçemez oldum.
Geçen yıl yatak odası, banyo ev tuvalet tavanını dekoratif straforla kapladık ama çare olmadı buram buram kokuyor.
Dolabımda ki çekmecemdeki bütün her şey rutubet kokuyor, bir şeyi kullanacağım zaman mutlaka yıkayıp giyiyorum.
Evim genel anlamda çok kullanışlı ve annemin hemen yan binasında, kızıma da annem baktığı için çıkamıyorum
ama siz siz olun asla rutubetli eve çıkmayın.

bardakların mı küflendiii Allah kolaylıklar versin arkadaşım. Rutubetli evde bende kalmak zorunda kalmıştım. İnsanı gerçekten hasta ediyor..

bardak durduğu yerde rutubetten küf yaptı şok geçirdim resmen

bardak durduğu yerde rutubetten küf yaptı şok geçirdim resmen

Ev rutubetlidir birde oturduğun ilde nemliyse olabilir. Ama çok üzüldüm Dilerim bi an önce kurtulursun o evden. Bardak bile küfleniyorsa koltukların iskeletlerini falan düşünemiyorum

Ev rutubetlidir birde oturduğun ilde nemliyse olabilir. Ama çok üzüldüm Dilerim bi an önce kurtulursun o evden. Bardak bile küfleniyorsa koltukların iskeletlerini falan düşünemiyorum

açıkçası ben düşünmek istemiyorum iskeletleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…