Rütüş ve biraz makyaj

medo_24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
76
0
86
Ankara
rtds9st7.jpg

photoshopta hanım kızımızı biraz süsledim :dance:
nasıl iyi olmuş mu?fisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:
photoshopta yaptım arkadaşlar.
begendiğinize sevindim:)

bi ara nasıl yapıldığını ayrıntılı bir şekilde anlatıcam.

photoshopta yaptım arkadaşlar.
begendiğinize sevindim:)

bi ara nasıl yapıldığını ayrıntılı bir şekilde anlatıcam.

tam isim istesem:utangac: benim phoshop programım gitti yenisi yüklemek istiyorum ama
hepsi sınırlı sen hangisini kullanıyorsuna.s.

Demekki sanatcilari da böyle kusursuz güzellikte yapiyorlar...
Cok güzel olmus,ellerine saglik,sac renklerini falan da degistirebiliyomusun?

emeğine sağlık cnm çok güsel olmuş
bende photoshop kullanıyorum ama daha acemiyim geliştirebilirmiyim ki acaba senin gibi kendimiCADIARZU

canım bev-nde yapmaya çalışıyorum ama benim program hiç anlaşılır değil .. olmuyo bi türlü..
senin programın adı nedir... yardımcı olurmusun lütfen...

photoshop 7.0 kullanıyorum ben
programı indirmek isteyen arkadaşlar var ben burdan link veririm ama şifre ister yada seri no ister indirseniz bile bir işe yaramaz.
onun için ya cd sini satın alın yada çevrenizden araştırın çok yaygın bir program olduğundan mutlaka bulursunuz.

canım ellerine sağlık, harika olmuşlar...

kızlar ben de bi kaç ünlünün fotosoplu ve fotosopsuz goruntulerini ekliyeyim de gorun farkı hihoyyyt

beforeafterphotoshop14.jpg

beforeafterphotoshop13.jpg

beforeafterphotoshop04.jpg

beforeafterphotoshop03.jpg

britney.jpg

stars-bfandaf.jpg

photoshop 7.0 kullanıyorum ben
programı indirmek isteyen arkadaşlar var ben burdan link veririm ama şifre ister yada seri no ister indirseniz bile bir işe yaramaz.
onun için ya cd sini satın alın yada çevrenizden araştırın çok yaygın bir program olduğundan mutlaka bulursunuz.

epeydir araştırıyotum ama bulamadım ....tekrar dönüm sana...nereden bulabilirm....bu programı...:uhm:

evet yaaa şu resimlere bak....demekki hep böyleler bunlar bizde bir şey sanıyoruz onları.....

Photoshop sayesinde çirkin kadın kalmıyacak .Gerçi çirkin kadın yok bakımsız kadın çok.

google dan photoshop indir diye arama yap.mutlaka bulursun canım.

oradaki programlar geçici değilmi...
indirdikten sonra ne kadar kullanabiliyorum... bir de bu programlar bir yerlerde satılmıyormu...?
birde eğer program indirirsen yada alırsan ne yazmalı yani peogramın adı ne olmalı.. ay bi türlu yapamadım...

oradaki programlar geçici değilmi...
indirdikten sonra ne kadar kullanabiliyorum... bir de bu programlar bir yerlerde satılmıyormu...?
birde eğer program indirirsen yada alırsan ne yazmalı yani peogramın adı ne olmalı.. ay bi türlu yapamadım...

geçici olanlarda var hürremcim 30 gün süreyle kullanıyosun.
program satılıyor tabi ama biraz tuzlu.
şimdi programın adı belli zaten photoshop 6.0 dan başlıyor 7,8,9 ve cs3 var.
ben araştırıyım bi bakalım. program paylaşıma eklerim canım.yerimseniben

ama bende photoshop kullanmak istiorummm :)
arkadaslar hangı programı onerırsınız we cdsını nerede bulabılırım?
son sorum :)) ılk kullanacak biri olarak işin piiri olmam ne kadar zaman alırmirmirmirmir

ama bende photoshop kullanmak istiorummm :)
arkadaslar hangı programı onerırsınız we cdsını nerede bulabılırım?
son sorum :)) ılk kullanacak biri olarak işin piiri olmam ne kadar zaman alırmirmirmirmir

yapa yapa alışıyor insan...her an yeni şeyler keşfediyorsun...süper bişi
amaben hala programa kavuşamadım arkadaşım da var ondan görüyorum .. bayılıyorum inanki...bende halen programı bulamadım....sen bulursan bana lütfen yaz nereden aldığını..a.s.

çok güzel olmuşlar biz de fotoğraflara bakıp neden böyle kusursuz cildimiz yok diyorz ama bizim doğal hallerimiz onların doğal hallerine 10 basara resmen biz güzeliz be bunlarda neymiş fotoşopumun güzelleri hıh::)

Back
X