Rüya Yorumları Rüya da koku alınır mı?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.869
Bir yerden duyduğuma göre rüyada alınan kokular sadece bildiğimiz kokularmış. cidden öyleyse hiç kokusunu bilmediğim birisine sarıldığımda ben nasıl o kişinin kokusunu halen hatırlayabiliyorum.

kimileri rüya da koku alınmaz diyor. araştırmama göre ise rüyada ancak bildiğimiz şeylerin kokusunu alabiliyormuşuz. mesela gül suyu kokusunu biliyoruz ya bunu rüyamızda algılayabiliyormuşuz ama ben rüyamda daha önce hiç algılamadığım bir kokuyu duydum (bir kişinin kokusu) başına gelen var mı yda bilgisi olan bunu merak ediyorum

Son düzenleme:
Hiç anlamadı ben, anlayan varsa bana anlatsın lütfen

Hiç anlamadı ben, anlayan varsa bana anlatsın lütfen
kimileri rüya da koku alınmaz diyor. araştırmama göre ise rüyada ancak bildiğimiz şeylerin kokusunu alabiliyormuşuz. mesela gül kokusunu biliyoruz ya bunu rüyamızda algılayabiliyormuşuz ama ben rüyamda daha önce hiç algılamadığım bir kokuyu duydum (bir kişinin kokusu) başına gelen var mı yda bilgisi olan bunu merak ediyorum

Rüyanda Duyduğun koku senin fantezi dünyandaki koku, gerçek hayatta yanyana gelmediğimize göre onun gerçek kokusu olduğunu iddia edemezsin değil mi?

bende birkaç yıl önce rüyamda elime kına yakılmıştı avuçlarım kırmızı olmuştu yani kınanın kokusunu almıştım

Bir yerden duyduğuma göre rüyada alınan kokular sadece bildiğimiz kokularmış. cidden öyleyse hiç kokusunu bilmediğim birisine sarıldığımda ben nasıl o kişinin kokusunu halen hatırlayabiliyorum.

kimileri rüya da koku alınmaz diyor. araştırmama göre ise rüyada ancak bildiğimiz şeylerin kokusunu alabiliyormuşuz. mesela gül suyu kokusunu biliyoruz ya bunu rüyamızda algılayabiliyormuşuz ama ben rüyamda daha önce hiç algılamadığım bir kokuyu duydum (bir kişinin kokusu) başına gelen var mı yda bilgisi olan bunu merak ediyorum

Bu kişi normalde sarılabileceğiniz, kokusunu duyabileceğiniz biri mi?

Hayatınızda mı, hayatınızda olma ya da hayatınıza girme ihtimali var mı?

Eğer öyleyse sarıldığınızda kokuyu karşılaştırır, bunun doğru olup olmadığını bize de yazarsınız.

Eğer öyle değilse, o kişi rüyalardan öteye gidemeyen biriyse...

Rüyanızda doğaüstü bir şekilde koku almış olsanız ne olacak... :KK14:

Rüyanda Duyduğun koku senin fantezi dünyandaki koku, gerçek hayatta yanyana gelmediğimize göre onun gerçek kokusu olduğunu iddia edemezsin değil mi?

gerçek kokusu olduğunu idda etmiyorum ama terle karışık ten kokusu idi aldığım

Kişinin parfümü olmasın?

sanmıyorum terle karışık ten kokusu idi

bende birkaç yıl önce rüyamda elime kına yakılmıştı avuçlarım kırmızı olmuştu yani kınanın kokusunu almıştım

kına bilindik bir koku ama benim bahsettiğim kişinin terle karışık ten kokusu. yani hiç algılamadığım bir koku

Bu kişi normalde sarılabileceğiniz, kokusunu duyabileceğiniz biri mi?

Hayatınızda mı, hayatınızda olma ya da hayatınıza girme ihtimali var mı?

Eğer öyleyse sarıldığınızda kokuyu karşılaştırır, bunun doğru olup olmadığını bize de yazarsınız.

Eğer öyle değilse, o kişi rüyalardan öteye gidemeyen biriyse...

Rüyanızda doğaüstü bir şekilde koku almış olsanız ne olacak... :KK14:

hayatımda değil hayatımda olursa test edeceğim ilk bu olacak zaten :) ama terle karışık ten kokusu idi. yani parfümde değildi

Belki çok çok küçükken aldın bu kokuyu hatırlamıyosun. Değişik bi durum. Ama bu kokuya nasıl bi umut bağladın onu anlayamadım. Ya bi kadının terle karışık ten kokusuysa.

Belki çok çok küçükken aldın bu kokuyu hatırlamıyosun. Değişik bi durum. Ama bu kokuya nasıl bi umut bağladın onu anlayamadım. Ya bi kadının terle karışık ten kokusuysa.
umut bağlamadım anormalliği kafamı karıştırdı hayır o kişinin kokusunu küçükken aldığımı sanmıyorum yeni tanıdığım biri.( yüz yüze görüşmüşlüğümüz yok) rüyamda tokalaştığımız sırada kokusunu hissediyordum.

merhaba.yazı için geç oldu ama bugün aynı şeyi ben de bugün yaşadım.yalnız değilsiniz.

X