• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya gördükten sonra bebeğini düşürenler varmı!!

bende malesef rüyamda gördüm hamile kaldığımıda kaybedeceğimide
bebeklerimi kaybetmeden 1 hafta önce boşbeşik gördüm gerçektende beşikleri boş kaldı

benimde bebeğim karnımda öldüğnde rüyamda kaynanamın elinde ağlayan birbebek vardı bebek benim anne verdedim ağlamasın senin ama veremem dedi götürmem lazım dedi ve aldı gitti 1gün sonra bebeğim oynamadığı için doktora gittim ölmüştü karnımda 15gün direndim kürtaj olmadım ama yapacak birşey yoktu 11 doktora gittim

evet arkadaşa inanıyorum çevrem de annemde sübyan varmış iki çocuğu ölmüş sübyan yazdırmış daha düşük ve ölen çocuğu olmamış.bu arada benim eşimdede varmış benimde bir kzım doğdu öldü kimilerinin kız kimilerinin erkek çocukları yaşamazmış sbyandan bence hocaya baktır sen bilirsin.

Ben de gebeliğimin 6. haftasında garip bir rüya görmüş ve çok korkmuştum. Bir oğlan çocuğu gelip parmağımı tuttu ben ondan korktum ve elimi salladım, asıldı kaldı parmağıma... "Git git" diyerek sallıyordum elimi, korkarak uyandım, dualar ettim sakinleşmek için, ertesi gün doktora giderken ilk lekelenme oldu ve 2 hafta sonra bebeğimizin kalbi durdu...Rabbime sığınıyorum, ondan başka bizi koruyacak yoktur, "Rabbim sen biz kullarını yarattıklarının şerrinden koru" diye dua ediyorum...Hepimiz için..amin...

Ben de gebeliğimin 6. haftasında garip bir rüya görmüş ve çok korkmuştum. Bir oğlan çocuğu gelip parmağımı tuttu ben ondan korktum ve elimi salladım, asıldı kaldı parmağıma... "Git git" diyerek sallıyordum elimi, korkarak uyandım, dualar ettim sakinleşmek için, ertesi gün doktora giderken ilk lekelenme oldu ve 2 hafta sonra bebeğimizin kalbi durdu...Rabbime sığınıyorum, ondan başka bizi koruyacak yoktur, "Rabbim sen biz kullarını yarattıklarının şerrinden koru" diye dua ediyorum...Hepimiz için..amin...

amin hakkımızda hayırlısı inşallah istediğimiz beklediklerimizi elde ederiz canım.ben de 2 düşük yaptım 2. hamileliğimde bir ormandaydık arkadaşlarla kucağımda bebeğim vardı,birdenbire kucağımdan yokoldu bebek ben ağlaya ağlaya aramaya başladım sonra bir mağaranın içinden bebeğin ağlama sesini duydum bebek örümcek ağının içindeydi bebeğimi kurtardım örümcek ağından sonra kucağıma aldım ve kucağımda öldü bu rüyadan bir hafta sonra da bebeğim karnımda öldü.Anneler hissediyor bazı şeyleri.Senin de dediğin gibi bizi Allah tan başka koruyacak kimse yok yalnızca ona sığınıyoruz.

bende rüyamda gördüm.o kadar güzel bir kiz cocuydu ki,elimden tutmus seker aliyorduk.ve bir ara onu kaybettim aramaya basladim tekrar buldum ve tekrar seker aldik aldigimiz sekerde kipkirmiziydi.kizamik sekeri derler ya ondan.bir gün sonrada bebegimi kaybettim zaten.hamile kalacagimida rüyamda görmüstüm.bu sübyan konusuda sey sanirim.bu 3 harfliler varya onlarin anne karnindayken bebegi bogmasi sanirim.tam bir bilgim yok ama nihat hatipoglundan duymustum o anlatmisti..................

merheba arkadaşlar hepinizin yazdıklarını büyük dikkatle okudum. ben de bebeğimi rüyadan sonra kaybettim..aslında ben hamile olduğumu öğrendikten sonra kedi köpek yanımdan geçsin çok korkmaya başlamıştım, çığlık atıyodum resmen. eşim şaşırıyordu ben de tabiki.. çünkü korkmam normalde. meğer bu bi başlangıçmış. sonra rüyalarımla devam etti.hep kötü rüyalar görmeye başladım. eşime sımsıkı sarılıyomuş rüya görmekten korktuğum için. ağlayarak uyandığım rüyalarım oldu beni en çok etkileyen rüyalarım ise hiç unutamam şöyleydi; eşim beraberiz ben yatıyorum bana sarılıyor sonra karnıma dokunuyor ve birden karnıma bastırıyor, ben bebeğim bebeğim diyorum ona bişey oldu diyorum aayyy gerçek gibiydi uyandım hala gerçek sanıyorum. eşim yanımda yatıyodu acaba gerçekmiydi diye korktum uyanınca hala etsindeydim çünkü.. bikere de biz doktora gitmişiz cinsiyetini öğrencekmişiz bebeğimizin alttan muayene ediyorlar ve birden bebeğimi cenin şeklinde çıkarıyolar karnımdan nolur geri koyun o daha küçük daha büyücek diye ağlıyorum rüyamda.. sanırım bebeğimi bu rüyalarla kaybettim. leke şeklinde kan geldiğinde doktora gittik 1 haftayı geçmiş kalbi durmuş,,, inanamadık bikaç doktora gittik ama doğruydu bebeğim ölmüş canımdan can kopmuştu o an.. Allah bidaha yaşatmasın inşh. aynı rüyamda gördüğüm gibi bebeğimi et parçası gibi gördüm kürtajdan sonra çoook acıydı.. oysa biz mezar yaptıracaktık yavrumuza.. :((( kızlar arkadaşlarımızın dediklerine inanıyorum sübyanlı bebek olduğuna inansaydım o zaman bebeğim şimdi benimle olacaktı.. kızlar hani bazılarınız demiş ya dua , kuran okuyun diye.. sürekli bebeğime dua okuyodum, kuran okuyodum sürekli ramazan ayındaydı hamileliğim.. başımın altına dua kitabı koyuyodum, abdestli uyuyodum yasini okuyup da yatıyodum gene göryodum gene görüyodum ,,, eşimle ne yapacağımıza şaşırmıştık o da bana hep okuyodu ama çözüm olmadı.. yani inanın bizim dualarımızla olacaklara mani olamadık biz.. şimdi hocanın vereceği muska olması gerektiğine inanıyorum keşke bunu daha önce öğrenseydim de yavrum olsaydı yanımda. ilk göz ağrım onu öyle merak ediyodum ki...:(((( geç olmadan önlem alalım bence keşke dememek için!!!!!

SELAM KIZLAR BEN 1.5 YILLIK EVLİYİM GEÇEN YIL OCAK AYINDA 3 AYLIK BEBEĞİMİ KAYBETTİM KAYBETMEDEN ÖNCE BİR RÜYA GÖRMÜŞTÜM RÜYAMDA EVİMİZE HIRSIZ GİRMİŞTİ VE SADECE BİR EŞYA ALIP KAÇMIŞTI YAKALAMAYA ÇALIŞTIM AMA YAKALAYAMAMIŞTIM TABİRİNE BAKTIM ÖLÜME İŞARET DİYE YAZIYORDU O SIRALAR EŞİMDE BRUSELLA HASTALIĞINA YAKALANMIŞTI ONDAN KORKUYODUM AMA BİR HAFTA SONRA MELEĞİM UÇTU GİTTİ :1no2::a015:

arkadaşlar hamile değilim ama çok istiyorum..
bundan yaklaşık 2,5 ay önce bende bebeğimin kalbi durduğu için kaybetmiştim..:(
hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda cenin gibi küçük bir bebek gördüm..
sonra hamileyken ve bebeğimi kaybetmeden bir kaç gün önce, binbir gecedeki şehrazatın düşük yaptığını, bacaklarından çok kan aktığını gördüm.. o ağlamıyordu ama ben o akdar çok ağlıyordum kiiiiii... :çok üzgünüm: ni tekimde bir kaç gün sonra bebeğimi kaybettikten sonra okadar çok ağladımm :(
ve bir kaç gece öncesinde tekrar bir rüya gördüm;
o kadar güzel bir rüya gördüm ki;;;; daha halen etkisindeyim...
rüyamda doktorumun yanındayım...hamileymişim.. ama doktorun ultrason ekranında baktığımız bebek ayrıca benim önümde duruyor.. yine cenin gibi.. küçük..
masa gibi bir yerde...
dokunuyorum...hem ultrasondan bakıyoruz... hem benim önümden...
ilk bebeğin kalp atışına bakıyoruz ve bebeğin kalbi yavaş attığını görüyorum..
''bununda kalbi mı yavaş atıyor'' diye nasılll üzülüp doktora soruyorum size anlatamam.. doktorda ultrasondan daha yakın alıp bakıyor ve.. ''yok yok bu iyi'' diyor..
çok seviniyorum.. yakından baktığımızda kalbi daha hızlı attığını görüyorum...
minnacık bişey ama resmen bir insan..
ultrasonda baktığımızda yüz hatları bile herşey belli..
sonra ultarasona dönüp baktığımızda bir ara bebek gözlerini açıyor ve doktor ''gözlerini açtı'' diyor.. ''galiba göz rengi yeşil'' diyor..
bende ''aaa.. benim eşiminde gözleri yeşil doktor bey.. inşaallah eşime benzer.. eşimin çimen gibi gözleri var'' diyorummm...

(ama tekrar cenin olarak gördüğüm için çok korktum..)

allah hayırlara çıkarsın ama o anı bile yaşamak mükemmeldiiii....
rüyamı yorumlarsanız çok sevinicem arkadaşlar...
çok merak ediyorum bu rüyanın anlamını...
rüya tabirlerinde bulamadım çünkü...
lütfen cevap yazın....................

arkadaşlar hamile değilim ama çok istiyorum..
bundan yaklaşık 2,5 ay önce bende bebeğimin kalbi durduğu için kaybetmiştim..:(
hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda cenin gibi küçük bir bebek gördüm..
sonra hamileyken ve bebeğimi kaybetmeden bir kaç gün önce, binbir gecedeki şehrazatın düşük yaptığını, bacaklarından çok kan aktığını gördüm.. o ağlamıyordu ama ben o akdar çok ağlıyordum kiiiiii... :çok üzgünüm: ni tekimde bir kaç gün sonra bebeğimi kaybettikten sonra okadar çok ağladımm :(
ve bir kaç gece öncesinde tekrar bir rüya gördüm;
o kadar güzel bir rüya gördüm ki;;;; daha halen etkisindeyim...
rüyamda doktorumun yanındayım...hamileymişim.. ama doktorun ultrason ekranında baktığımız bebek ayrıca benim önümde duruyor.. yine cenin gibi.. küçük..
masa gibi bir yerde...
dokunuyorum...hem ultrasondan bakıyoruz... hem benim önümden...
ilk bebeğin kalp atışına bakıyoruz ve bebeğin kalbi yavaş attığını görüyorum..
''bununda kalbi mı yavaş atıyor'' diye nasılll üzülüp doktora soruyorum size anlatamam.. doktorda ultrasondan daha yakın alıp bakıyor ve.. ''yok yok bu iyi'' diyor..
çok seviniyorum.. yakından baktığımızda kalbi daha hızlı attığını görüyorum...
minnacık bişey ama resmen bir insan..
ultrasonda baktığımızda yüz hatları bile herşey belli..
sonra ultarasona dönüp baktığımızda bir ara bebek gözlerini açıyor ve doktor ''gözlerini açtı'' diyor.. ''galiba göz rengi yeşil'' diyor..
bende ''aaa.. benim eşiminde gözleri yeşil doktor bey.. inşaallah eşime benzer.. eşimin çimen gibi gözleri var'' diyorummm...

(ama tekrar cenin olarak gördüğüm için çok korktum..)

allah hayırlara çıkarsın ama o anı bile yaşamak mükemmeldiiii....
rüyamı yorumlarsanız çok sevinicem arkadaşlar...
çok merak ediyorum bu rüyanın anlamını...
rüya tabirlerinde bulamadım çünkü...
lütfen cevap yazın....................

merhaba canım bende rüyamda eşime ben hamileyim diye msj atıyordum şuan 2.5 aylık hamileyim rabbim meleklerimizi bize bağışlasın yeşil görmüşsün yeşil murattır yani bebekle ilgili muradın olacak allah nasip ederse sübyan meselesine gelince o kişide olmuyo ben çok araştırdım onu o 1 tane ve 3 harflilerden herkese musallat olabiliyor ümmüsübyan duası varmış onu yazdırıp sürekli üzerinizde taşıyın arkadaşlar bende bi an önce bulmaya çalışıyorum allahım bizi bütün kötülüklerden korusun

merhaba canım bende rüyamda eşime ben hamileyim diye msj atıyordum şuan 2.5 aylık hamileyim rabbim meleklerimizi bize bağışlasın yeşil görmüşsün yeşil murattır yani bebekle ilgili muradın olacak allah nasip ederse sübyan meselesine gelince o kişide olmuyo ben çok araştırdım onu o 1 tane ve 3 harflilerden herkese musallat olabiliyor ümmüsübyan duası varmış onu yazdırıp sürekli üzerinizde taşıyın arkadaşlar bende bi an önce bulmaya çalışıyorum allahım bizi bütün kötülüklerden korusun

ay canım ne güzel yazmışsın...
evet yeşil murattır, bende burdan biraz rahatlamıştım ama işte tekrar cenin şeklinde gördüğüm için korktum..
allah bebeğini sağlıklı sıhatli sana bağışlasın canım..
peki sen bu rüyanı hamile kalmadan ne kadar önce gördün canım...
şuan ben regliyim..
ve ilk o cenin rüyasını da regli iken görmüştüm.. sonraki reglide hamile olduğumu öğrenmiştim..
hayırlısı tabi.. ne diyim..

Allah yardımcınız olsun hanımlar..
bende boyle bi ruya gorupte dusuk yapmam insallah-gerci suan oyle bi durumum yok- ama olsun yinede..

yaa bişey soracam ben adet olmadan önce bile ruyamda gorur bakarım sabaha adet olurum... sizede boyle oluyormuydu acaba ?

Son düzenleme:
gebelik testi yapmadan bir gece önce rüyamda; kayınvalidem yerde bağdaş kurmuş oturuyor önündede 2-3 yaşlarında bir erkek çocuk var ama çocuğun bir kolu yok ve kör üstündede eski püskü siyah bir kazak var,sonra yana dönüyorum kadının biri bana kahve falı bakmış ve bir oğlun olacak diyor.. bu rüyayı gördüm sabah kaltım hayra yordum ,akşam eşimle biraz tartışmıştık onun sıkıntısıdır dedim.o gün test yaptım hamile olduğumu öğrendim aklıma bu rüya geldi ama kötü düşünmek istemedim.. ve 1 hafta önce 11 haftalık bebeğimin karnımda kalbi durdu doktorum büyük olasılıkla bebekte bir sorun olduğunu belki yaşasa özürlü olabileceğini söyledi.çok çok üzüldüm içim yandı yavrumu kaybedişime ama o rüyanın bir manası olduğunu Rabbimin bana daha en başta bir şeyleri gösterdiğini düşünerek kendimi teselli ediyorum şimdi.. Çok üzgünüm çoook

hanımlar ben daha anne olmadım ama bu konularla ılgılı olarak cok kıtaplarda arastırma yaptım. bu tur ruyalardan sakınmak ıcın sabah kalktıgınızdan ıntıbaren abdest alın ve gun boyunca abdestlı durmaya çalısın gece yatarkende abdestli yatın hem bu sekılde cocugunuzada cok faydalı olacaksınız... bırde Gülay atasoy un örnek anne nasıl olur dıye bır kıtabı var ıcınde hamılelıkten ıntıbaren işimimize yarıyacak cok guzel bılgıler var sızlere tavsıye ederm haddım olmayarak:) ben cok uzuldum yazdıklarını okuyunca gercekten Rabbım kımseye evlat acısı gostermesın...

ben ilk bebeğimi düşük yaptım .düşükten birkaç gün önce rayamda bebeği doğmuş ben onu yıkıyodum ve yıkarken birden ölüyodu bebeğim .kaynanamda rüyasında benim bebeğimin öldüğünü görmüştü.sonra düşük yaptım malesef..

arkadaslar yaklasık 2 haftalık hamıleyım un hcg testım dusuk cıktı dr bebegın dusecek dedı,bu gecede ruyamda dusuk yaptım hertaraf kan revan içindeydı,Allahım hepımızın ruyasını hayra çıkartsın:Saruboceq:

ve dün bebegımı kaybettimsenağlama

Canım benim ya ne olur üzülme
Şuan seni okadar iyi anlıyorumki
Bende 3gün önce 4haftalık bebeğimi düşürdümsenağlama
Bende çok üzüldüm ama
Her işte vardır bir hayır diye kendimi teselli ediyorum
Hem en azından hamile kalabiliyoruz bunu öğrendik deilmi

Canım benim ya ne olur üzülme
Şuan seni okadar iyi anlıyorumki
Bende 3gün önce 4haftalık bebeğimi düşürdümsenağlama
Bende çok üzüldüm ama
Her işte vardır bir hayır diye kendimi teselli ediyorum
Hem en azından hamile kalabiliyoruz bunu öğrendik deilmi

canım sanada gecmış olsun inş en yakın zamanda kk da hamıle oldugumuzu ilan verırız.Allah tek saglık versıngamyoncuiremsu

Back
X