- Konu Sahibi umut_sevgim
geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
arkadaşlar okuyunca dehşete kapıldım :1shok:
hamile olduğumu öğrenmeden önce gece rüyamda bir erkek çocuğu görmüştüm. adı Burakmış. benim elimdeydi ve mavi bir battaniyeye sarılıydı. başkasına veriyodum, artık sevmesi için mi başka bişey için mi onu bilmiyorum.
sonra doğum günümde test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. ama bu sefer de rüyalar peşini bırakmadı. bi yerden düşüyorum, sıçrayarak uyanıyorum. katiller beni öldürmeye çalışıyolar, peşimde hep kötü insanlar. gece 3-4 de uyanıp uyuyamamaklar. yatınca basan bir sıkıntı vs vs. her gece her gece yorulmuştum artık.
5-6 gün önce de rüyamda iç çamaşırımın aşırı kan olduğunu gördüm. çamaşır görünmüyodu nerdeyse kandan. hatta rüyamda da diyorum kendi kendime düşük mü yapıyorum acaba diye.
dünden önceki gün doktora gittim 7+6 haftalık bebeğimin gelişmesinin durduğunu ve kalp atışlarının oluşmadığını, çok küçük kaldığını öğrendim ve dün malesef kürtaj oldum senağlama
acaba diyorum bir hocaya gidip bu duayı yazdırsam mı bende? aslında bu hoca olaylarına falan karşıyımdır ama arkadaşları okuyunca çok şaşırdım. ne yapıcamı bilemiyorum :çok üzgünüm: şu an bile yoğun kanamam var kürtajdan dolayı.
Allah hepimize yardım etsin arkadaşar :çok üzgünüm:
arkadaşlar duşuk yapmadan önce sabah uyumak ve uyanmak arasında bana 'şişttt kızz' dıye bagıran bir ses duydum. ama o kadar gercekçıydı kı sıçrayarak uyandım ve çok korktum gunlerce duşundum.ruyamıydı gerçekmıydı dıye. kuçukken zaman zaman adımla seslenırler, korkuturlardı bende altımı ıslatır tutamazdım. şimdı bu durumdan cıddı cıddı korkuyorum.
kızlar ben hep diyorum fazla düşüğü olanlara..
sübyan olabilir diye.
korkutmak istemiyorum ama sübyan da böyle kendinmi gösteriyor..
elbette çareyi tıpta aramalıyız,ama birde bu tarafı var.yabana atmayın derim.