• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya gördükten sonra bebeğini düşürenler varmı!!

arkadaşlar okuyunca dehşete kapıldım :1shok:

hamile olduğumu öğrenmeden önce gece rüyamda bir erkek çocuğu görmüştüm. adı Burakmış. benim elimdeydi ve mavi bir battaniyeye sarılıydı. başkasına veriyodum, artık sevmesi için mi başka bişey için mi onu bilmiyorum.

sonra doğum günümde test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. ama bu sefer de rüyalar peşini bırakmadı. bi yerden düşüyorum, sıçrayarak uyanıyorum. katiller beni öldürmeye çalışıyolar, peşimde hep kötü insanlar. gece 3-4 de uyanıp uyuyamamaklar. yatınca basan bir sıkıntı vs vs. her gece her gece yorulmuştum artık.

5-6 gün önce de rüyamda iç çamaşırımın aşırı kan olduğunu gördüm. çamaşır görünmüyodu nerdeyse kandan. hatta rüyamda da diyorum kendi kendime düşük mü yapıyorum acaba diye.

dünden önceki gün doktora gittim 7+6 haftalık bebeğimin gelişmesinin durduğunu ve kalp atışlarının oluşmadığını, çok küçük kaldığını öğrendim ve dün malesef kürtaj oldum senağlama

acaba diyorum bir hocaya gidip bu duayı yazdırsam mı bende? aslında bu hoca olaylarına falan karşıyımdır ama arkadaşları okuyunca çok şaşırdım. ne yapıcamı bilemiyorum :çok üzgünüm: şu an bile yoğun kanamam var kürtajdan dolayı.

Allah hepimize yardım etsin arkadaşar :çok üzgünüm:

bende yaklaşık bir ay önce rüyamda babamın kucağındabir bebek var ama okadar küçük ve zayıfkı erken doğan parmak bebekler gibi aynı .napıcaksın bu bebeği diyorum babamda bunu ameliyat edicez dedi ve biyere girdi bende kapıda bekliyorum sonra çıktılar bebeğin yüzü kanlar içinde derisi falan yok kurtaramadık öldü diyo bende onu aldım bi kefen parçasına sardım kucağımda duruyo sonra bi kadın geldi yanıma git onu çöpe at ozaten hiç yaşamadıki diyo bende kızıyorum olurmu onunda canı vardı falan diyorum sonra yolun kenarına kaldırıma bıraktım yüzünü örtdüm kefenle ..işte böyle bi rüya gördüm ama çok etkisinde kaldım günlerce.aklıma hamile kalıp düşük yapacağım geldi ama yinede kötü düşünmek istemedim .ama anlımıza yazılan oluyo .rüyayı gördükten sonra hamile kaldım ve bebeğim düştü malesef....

beni de gece 4-5 gibi sıkıntı basıyordu yatamıyordum.kanamam olmadan önceki gece o kadar sıkıntılı bir geceydiki boğulacaktım nerdeyse.zaten sabahı da düşük yaptım.hiç zanetmiyorumki dünyada bunun kadar insanın canını acıtan bişey olsun.rabbim kimselere yaşatmasın düşmanıma bile göstermesin.çünkü sadece yaşayan bilir.

arkadaşlar okuyunca dehşete kapıldım :1shok:

hamile olduğumu öğrenmeden önce gece rüyamda bir erkek çocuğu görmüştüm. adı Burakmış. benim elimdeydi ve mavi bir battaniyeye sarılıydı. başkasına veriyodum, artık sevmesi için mi başka bişey için mi onu bilmiyorum.

sonra doğum günümde test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. ama bu sefer de rüyalar peşini bırakmadı. bi yerden düşüyorum, sıçrayarak uyanıyorum. katiller beni öldürmeye çalışıyolar, peşimde hep kötü insanlar. gece 3-4 de uyanıp uyuyamamaklar. yatınca basan bir sıkıntı vs vs. her gece her gece yorulmuştum artık.

5-6 gün önce de rüyamda iç çamaşırımın aşırı kan olduğunu gördüm. çamaşır görünmüyodu nerdeyse kandan. hatta rüyamda da diyorum kendi kendime düşük mü yapıyorum acaba diye.

dünden önceki gün doktora gittim 7+6 haftalık bebeğimin gelişmesinin durduğunu ve kalp atışlarının oluşmadığını, çok küçük kaldığını öğrendim ve dün malesef kürtaj oldum senağlama

acaba diyorum bir hocaya gidip bu duayı yazdırsam mı bende? aslında bu hoca olaylarına falan karşıyımdır ama arkadaşları okuyunca çok şaşırdım. ne yapıcamı bilemiyorum :çok üzgünüm: şu an bile yoğun kanamam var kürtajdan dolayı.

Allah hepimize yardım etsin arkadaşar :çok üzgünüm:

canım gecmıs olsun once ıyı bı hoca bul ve ümmü sübyan duası yazdır hamılelerı bu sekılde korkutarak cocugun dusmesını saglayan bır cinmiş ümmü sübyan bende yazdırdım ve yastıgtımın altında hep ve ilişkiye gırerken mutlaka su duayı et,BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM;ALLAHIM SEN BİZİ ŞEYTANDAN VE BİZE VERECEGİ KOTULULERDN KORU.

arkadaşlar duşuk yapmadan önce sabah uyumak ve uyanmak arasında bana 'şişttt kızz' dıye bagıran bir ses duydum. ama o kadar gercekçıydı kı sıçrayarak uyandım ve çok korktum gunlerce duşundum.ruyamıydı gerçekmıydı dıye. kuçukken zaman zaman adımla seslenırler, korkuturlardı bende altımı ıslatır tutamazdım. şimdı bu durumdan cıddı cıddı korkuyorum.

Son düzenleme:
Gecen hafta rüyamda mezarlıkta dolanıyorum. biri için mezar yeri arıyorum.önce babamların aile mezarlığına gittim orada yer bulamadım (hakikaten de orada boş yer yok) oradan annemlerin kine gittim kuzenimin yanında boş yer buldum. (gercektete orada boş yer var.)elimle toprağı eşeleyip mezar kazarken ben bu mezarı kime kazıyorum diye düşünmeye başladım ve uyandım. Rüyamı kardeşime anlattım ananem çok hasta ve yaşlı onadır dedi 3 gün sonra bebeğin karnımda ölü olduğunu öğrendik. Her şey Allahu alem bence en iyisi en iyi duyularla dua edip hayırlısını dilemek.

arkadaşlar duşuk yapmadan önce sabah uyumak ve uyanmak arasında bana 'şişttt kızz' dıye bagıran bir ses duydum. ama o kadar gercekçıydı kı sıçrayarak uyandım ve çok korktum gunlerce duşundum.ruyamıydı gerçekmıydı dıye. kuçukken zaman zaman adımla seslenırler, korkuturlardı bende altımı ıslatır tutamazdım. şimdı bu durumdan cıddı cıddı korkuyorum.

canım lürfen korkma hamilelerde böyle rüyalar olurmus ateşinden falan olabilir anladığım kadarıyla hamilesin korkup da bebeğini korkutuyosun Allahtan daha yüce bişey olabilir mi tabi ki hayır Allah istemedikten sonra hiç bişey olmaz buna inan o yüzden herşey senin elinde dua ederek bu tür şeylerden uzak kalabilirsin canım

merhabalar. ben bir süre önce 9 haftalık düşük yaptım.ama hamile olduğum sürece çok korkak ve ürkek olmuştum. en ufak sesten, harketten irkilir olmuştum. annem hamile kadınlarda olur bunlar dedi. bir gece rüyamda beyaz bir tabut gördüm. tabutu raftan çekip aldım ve ikimiz buna sığabilecekmiyiz dedim. gerisini hatırlamıyorum.uyandım ve ağlamaya başladım. eşim sakinleştirmeye çalıştı ama ne mümkün. 1 hafta sonra bebeğimin kalbinin durduğu öğrendim ve tarihe bakılırsa rüyayı gördüğüm güne denk geliyordu. daha sonra kürtaja giderken beni bir ölüm korkusu aldı. ikimizde sığabilecekmiyiz demiştim ya... allahım ne kötü bir gündü bebeğimi kaybetmişim birde ölüm korkusu. annemle ve eşimle helalleştim. allaha şükür bana bişey olmadı. yüce rabbim hiçbir kadına o acıyı yaşatmasın. sonra burda duydum ümmü sübyanı anneme söyledim.belki beni korkutmamak için seninki öyle değildir dedi, ama benim kafam çok karıştı şimdi.

ay diken diken oldum vallah..bu ümmü-s sübyana yüzünden..duası bilen varmı..varsa yazın lütfen...

kızlar ben hep diyorum fazla düşüğü olanlara..
sübyan olabilir diye.
korkutmak istemiyorum ama sübyan da böyle kendinmi gösteriyor..
elbette çareyi tıpta aramalıyız,ama birde bu tarafı var.yabana atmayın derim.

bende cok arastirdim hakkaten olabiliyormus maalesef...
üc harfli dedigimiz seylerin kisir olan disileri cok kiskancmis ve insanoglundan hamile kalan kadinlari kiskandiklari icin bebek düsene kadar korkutuyorlarmis..
duasi varmis,onu boyunda tasimak gerekiyormus...
keske bende bulabilsem duasini...

bendede vardı sübyan bende çok korkuyordum hocaya gittim şimdi allaha çok şükür korku falan kalmadı bende muska yapıyor ilk olarak bir şişe su verdi bana hoca içine dua yazıyor 10 gün boyunca onu içtim sonrada muskayı 41 gün üstünde taşıdım geçti...

arkadaslar ınternetten ummu subyan duasını bulamazsınınz ancak bılen bı hocaya yazdırabılırsınınz

merhaba arkadaşlar bende bebğimi kaybettim 1 hafta önce.rüyamda öldüğümü gördüm canımın yavaş yavaş çekildiğini hisettim ve birgün sonra bebeğimin öldüğünü öğrendim.

Ben yazılanlaarı okuyunca hepten korktum:1shok:
Rüyamda lekelenmelerim olmuş düşük yapıyordum ayyy Allah'ım sen koru meleğimi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

biz bebek istediğimizi söyledikten sonra,ben,eşim,akraba,arkadaş,konu komşu herkes rüyasında gördü bebeğimin olduğunu ama 1yıldır rüyanın çıkmasını bekliyoruz :)))))

Back
X