• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya gördükten sonra bebeğini düşürenler varmı!!

ben de toplam 3 düşük yaptım.2.den sonra sübyan muskası yaptırdım.ama 3. de düştü.düşüklerim çok ağır geçtiği için tekrar düşük olmasından çok korkuyodum.bu yüzden sürekli stressliydim.3.düşükten sonra nörolojiye gittim nitekim o da stress bozukluğu dedi.şimdi ilaç kullanıyorum.inşallah bi sonrakinde bişey olmaz.ben de 5 haftalık hamileyken bi çocuk görüyorum rüyamda .bakıyorum birden yığılıveriyor.koşuyorum ayağa kaldırmaya çalışıyorum zorla duruyor ayakta bırakıyorum ama ha bayıldı ha bayılacak.bu rüyadan bir hafta sonra da düşük yaptım.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

ben de hamile kalmadan bir süre önce rahmetli dedemi görmüştüm, evindeydim mutfağında altın küpe bulmuştum. evde afedersiniz belden aşağısı açık olan bir hamile hanım da vardı. bana çok hoplayıp zıplamayacaksın ama dedi.sadece bu kelimeleri söyledi.
sonra uyanınca tabire baktım ve altının evlada dalalet olduğunu öğrendim ama rahmetli dedemin ve o hamile hanımın ne demek istediğinin üstünde durmadım. yakınlarıma anlatım altın küpe evlat demek dediler...
9. haftada emriyo gözlenmedi ve boş gebelik teşhisiyle kürtaj oldum. ALLAH birdaha yaşatmasın, hayırlısını nasip etsin dilerim. yazarken bile ürperdim bu arada:çok üzgünüm:

ben rüyalarımda hep dişlerimin döküldünü görüordum ve eşime söledim kötü bişiyler olcak çünkü hiç hayırlı bi rüya deildir ve nitekimde oğlumu kaybettim beş aylık hamileyken:(((

bende bebegimi kaybedecegim geceyi bes kez ruyamda gordum ve o gece bebegimin gercekten de kalbi durdu. ama bunlari bize Rabbimiz gosterdi bence kizlar isin isinde baska bir sey aramayalim. baska varliklardan bahsetmeniz hepimizi korkutuyor bos yere. soyle dusunun ki bir varligin var edilmesi de, olmesi de sadece Rabbimizin elindedir. yiyecek ekmegi olsa dunyaya gelicek bir bebegi kimse durduramaz.
ama ruyalardan sonra kaybetmenize olan saskinliginizi cok iyi anliyorum aynen ben de oyle olmustum.
Allah daha buyuk dert vermesin, cok aciydi, dogurup kaybeden anneleri dusunun, onlar ne yapsin....gercekten beterin beteri var.

bende rüyamda hastanedeymişim,doğum yapmısım kız çocugum olmus ama hiç yeni doğmuş bebege benzemiyordu,.çok kiloluydu konuşuyordu yürüyordu..bende ağlıyordum neden normal değil..ben küçük bebek istiyorum die..o gun sabah kalktım ve kanamam başladı düşük yaptım..doktora gittim çocuk saglıklı değil ki düşmüş dedi..genelde hasta bebekler düşüyormuş..herşeyin hayırlısı

Bende ikiz bebeklere gebe kalmıştım ama okadar çok istiyordum ki hamileliğimi öğrendiğimde hep diyordum ikiz olsun ikiz olsun ..2. konrtolümde sanki biliyordum oturdum koltuğa ben gördüm ekranda doktor ardından hayırlı olsun dedi hayırdık dedik ikiz dedi.. Şaşkınlıktan ağladım dileğim kabul olmuştu ama hiç şükretmedim hem böbürlendim...:olmaz: çok pişmanım
son kontrole gitmedim bir terslik olduğunu hissediyordum
ama mecbur bir şekilde gittim o geceside rüyamda bir bebeğimi emzirirken gördüm simsiyah gözleri ile üzgün üzgün bana bakıyordu:( diğerinini ise emzirmek için arıyordum bulamıyordum bir türlü çok sıkıntılı bir rüya idi. Doktorumda bana keselerden biri boş gebelik diğerininde kalp atışı yoktu kürtaj oldum :1no2:
Kızlar ben bu durumdan kendime çok pay çıkardım Allahım yaşatmasın bir daha ve hayatımızda bir şeyler isterken Yaratandan hep hayrıyla beraber onun merhametine sığınarak istemek lazım...

arkadaşlar ben rüya görüp düşük yapanlar başlığını görünce rüyamı anlattım dün burda önceki sayfaları okumadan sonra önceki sayfaları okuyayım dedim ve çok korktum gerçekten ben bilmezdim böyle şeyleri. dün gece uyuyamadım ALLAH tan sağlık diliyorum umarım kimse bunları yaşamaz. rabbim hayırlısını nasip etsin...cidden korktum ama

düşük yapmadan önce ben değilde annem görmüş ama bana söylemedi düşük yapınca söyledi
çocuk kayaktan kayıyormuş annem demiş kayma düşersin demiş bi kaç kere çocuk düşümüş
ben de 1 ay önce 4 haftalık düşük yaptım

Bende bebegimi kaybetmeden 1 hafta once falan ruyamda gordum. Tuvalete oturuyorum bi kalkiyorum tuvalet oldugu giibi kesik kesik kordon bagi. uyandim allah dedim kesin dusuk yapicam ben. ve nitekimde oyle oldu.

Hissedilenler anne olmanın mucizesi galiba arkadaşlar. Herşeyin açıklanabilir bir sebebi var. Öyle mükemmel bir makine yaratmış ki Allah. Herşey inanılmaz bir düzen içinde. erken düşüklerin büyük sebebi bebeğin oluşumundaki terslik. Ya kromozom bozukluğu, ya hücre bölünürken hata kısacası genetik sorun. ve vücut bunu farkedip sakat bi bebek doğmaması için gebeliğe son veriyor. Hepsi değil ama birçoğu böyleymiş. Ben de yaşadım böyle bir kayıp. 10 haftalık olması gerekirken 8 haftalık olan canımın parçasını yeni kaybettim. Konduramadım ama hep hissettim terslik olduğunu. Hamile olduğumu öğrendiğim ilk gece garip bir rüya gördüm ama hep unuttum hep hayırlısı dedim. Rüyamda karnım ve bebeğim kocamandı. Sonra karnımı çanta gibi çıkarıp kenara koyuyorum. yerine almak istiyorum ama karnımla birleşmiyor. Nasıl yapacağımı bilemiyorum. doktor suya koy biraz yumuşasın diyor. bebeğin rengi kararıyor suyu gidiyor kupkuru birşey oluyor bir türlü birleştiremiyorum. 6 haftalıkken kalp atışlarını duydum 2 hafta sonra kalbinin durduğunu oğrendim bir hafta sonra da kaybettim. son hafta hep kabuslarla sıçrayarak uyandım.

Bende ikiz bebeklere gebe kalmıştım ama okadar çok istiyordum ki hamileliğimi öğrendiğimde hep diyordum ikiz olsun ikiz olsun ..2. konrtolümde sanki biliyordum oturdum koltuğa ben gördüm ekranda doktor ardından hayırlı olsun dedi hayırdık dedik ikiz dedi.. Şaşkınlıktan ağladım dileğim kabul olmuştu ama hiç şükretmedim hem böbürlendim...:olmaz: çok pişmanım
son kontrole gitmedim bir terslik olduğunu hissediyordum
ama mecbur bir şekilde gittim o geceside rüyamda bir bebeğimi emzirirken gördüm simsiyah gözleri ile üzgün üzgün bana bakıyordu:( diğerinini ise emzirmek için arıyordum bulamıyordum bir türlü çok sıkıntılı bir rüya idi. Doktorumda bana keselerden biri boş gebelik diğerininde kalp atışı yoktu kürtaj oldum :1no2:
Kızlar ben bu durumdan kendime çok pay çıkardım Allahım yaşatmasın bir daha ve hayatımızda bir şeyler isterken Yaratandan hep hayrıyla beraber onun merhametine sığınarak istemek lazım...
sevgili nurfeza bende 1 hafta önce 9 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim. rüyamda bende aynı senin gibi bebeğimin birini arıyor bulamıyordom diğerinide tam emzirecekken kaybediyordum her yerde arıyordum. ama bulamıyordum. rüyamız çok benziyor. okurken çok dugulandım. çok zor bir durum. hala alışamadım bebeklerimin yokluğuna.

merhaba arkadaşlar sübyan bu şekilde rüyada korkutarak düşüğe neden oluyor lütfen araştırın yabana atılcak bir konu değil bende 2 bebeğimi böyle kaybetmişim inanırsınız inanmazsınız ama ümmü sübyan diye aratırsanız google da görürsünüz hoşçakalın

bende rüyamda doğum yaptığımı görüyordum son bir hafta boyunca ve en son gördüğüm gecenin ertesi günü bebeğim karnımda hareket etmiyordu.doğumuma bir hafta kala gördüğüm rüyayı,doğum korkusana bağlamıştım ama değilmiş!!!

kesinlikle ummü sübyan var vede irsi oluyıormuş dikkat edin malesef ben geç fark ettim başımdan geçenleri anlatanca sizde inanırsınız annemim 4 tane düşüğü olmuş en sonunda ablama hamileyken hocaya gitmiş hocaya gittikten sonra hiç düşüğü olmamış görümceminde çok düşükleri olmuş oda hocaya gitmiş ve bende hamile kalınca düşük tehlikem vardı doktorlar ilaç verdi istirahat ettim önemsemedim hocaya falan gitmedim olacağı varmış demekki düşük tehlikem geçmişti kızım çok sağlıklıydı gelişimi çok güzeldi 8 aylık olmuştu cuma günü randevum vardı çarşamda günü ağrım oldu hafif kanama cuma günü doktora gittim herşey normai hiç bi sorun yok biraz iltahab var oda ilaçla geçer dedi cuma gecesi rüyamda görümcem ve eşim karnım ı yumrukluyo o kadar üzülüyorumki hiç bişe demedim ama içimden biliyolar hamile olduğumu neden vuruyolar diye geçirdim sabah kalktığımda çok sancım vardı öğlene doğru karnımda bi ses wc ye gittim suyum gelmeye başlamış hemen hastaneye gitim anneme anlattım rüyamı heralde ağrım var diye bilinç altı görmüşsündür dedi neyse beni makinaya bağladılar ebe geliyo doktor geliyo yok diyo suyun gelmemiş alttan muayene ediyolar doğum yok diyolar ilk çocuk anlamıyosun diyolar sonra ultrasona soktular suyum azalmış hemen sezeryana alalım dediler ben istemedim geceye kadar çekersin doğuramazsın dediler ebe geldi alttan muayene etti suyum boşaldı hayret içinde kaldılar birden 8 cantim açılmış doğum eylemi bile yok kızım doğdu küveze koydular biz eve döndük 3.günüydü görümceme rüyayı anlattım 3 harfliler dedi neden daha önce sölemedin diye kızdı şok oldum o anı anlatamam deli gibi olmuştum sübyan var sende de dedi o gece haber geldi kızım melek olmuş bırakmıştı beni mahvoldum sonra akrabalar geldi rüyamı duymuşlar kadının 4 .5 tane çocuğu ölmüş bazıları doğup bazıları karnında gece yatınca yürayında yatırıp tekmeliyolarmış karnını sonra sübyan olduğunu anlamışlar bende şuan anladım ama çok geç gitti meleğim sizde şüphe ediyorsanız geç kalmadan gidin hocaya benim yüreğim çok acıyo

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun..ama lütfen böyle saçma konularla uğraşmayın ve kimseyi etkileyip korkutmayın..hamilelik psikolojisi tabiki rüyada sürekli çocuğunuzu göreceksiniz..9 ay gebelik boyunca akıl hep bebekte..hem bazıları rüyasında kan revan içinde kaldığını söylemiş..bi kere o rüya bozulur ve yorumlanmaz..
benim de 3 yaşında kızım var buna benzer rüyaları gebeyken bende görmüştüm..hiç aklıma kötü şeyler getirmedim..lütfen arkadaşlar sadece Allaha dua edin ve kötü şeyler aklınıza getirmeyin..
bu arada googlede aradım rivayet ediliyor bilimselliği yok..

arkadaşlar ben inanıyorum böle bişeyin olduğuna.. okuduktan sonra bende sizinle paylaşmak istedim,korunmayı yeni bırakmıştık.geceleri acayip korkuyordum bi odadan bi odaya gidemiyordum eşim olmadan lavaboya bile giremiyordum gece rüyalarda cabası.evde yalnız kalamıyordum çıkıp gitmek istiyordum 2 hafta böle geçti ve hamile olduğumu öğrendim ne sevinçti ne mutluluktu ilk ayda bize mucize gibi gelmişti beklemiyorduk bu kadar çabuk ama huzursuzluğum devam etmekteydi 7.haftamı doldurmuştum en son rüyamda vvefat eden babanemle bebeğimi gördüm bembeyazdı gülüyordu sevmeye gittim kahkahalar attı almaya kalktım çok ağladı...aradan 10 gün geçti malesef bi gece yarısı hiçbrşeyim yokkn kanamam geldi apar topar dr. gittik doktorumuz bi sorun yok ama bundan sonra yatıcaksın wc hariç kalkmak yok bi süre dedi 5 gün sonra kontrole gittiğimzde malesef:( :(bebeğimi kaybettiğimizi öğrendik dünyam başıma yıkıldı... bütün kontlerim yapıldı pıhtılaşma tahlillerine varana kadar hiç bi sorun çıkmadı..bi arkadaşım duymuş böle bi şeyi bi araştır sor dedi bende annemlere söledim yengemlerin köyünde bi cami hocasını aradılar bi gelsin göreyim demiş(oraya gitmye de korktum ne yalan söleyim) çaresizlik hemen eşimle birlikte gittik.. bütün yaşadıklarımı bu oldumu böyle hissettinmi diye tektek sordu hepsini yaşamıştım tıp ta araştırılıp şayet bişey bulanmamışsa ruhsaldır bundan çare arıcaz dedi.(bi kuruş para almadı allah razı olsun eşim teklif etmiş allah bana undan para kazanmak nasip olmasın ben allah rızası için yapıyorum demiş)içim baya rahatladı öle olunca bana 2 tane muska yazdı verdi birini sürekli üstünde taşı birinide suyun içine koy 41 gün o suyu iç ve içir dedi (41günde hücreler yenileniyomuş)bebeğimi kaybedeli 2,5ay oldu ama şimdi hiçbi sorunum yok ne korkum kaldı ne de rüyalarım hepsi kesildi üstümden büyük bi yük kalktı ve sanki huzur doldu içim..şimdi tekrar bebek düşünüyoruz korunma zamanımız doldu korunmayı bırakmaya bile korkuyorum bir daha yaşamamak için allah kimseye yaşatmasın hepimizinde allah gönlüne göre versin...

merahaba arkadaslar.bir yanim inanmiyor böyle bir sey olduguna ama öbür yanimda caresizlikten inanmak istiyor.benim saglikli bir oglum var 7 yasinda.sonra 3 düsügüm oldu.bende ayni sekilde üc düsügümdede ayni rüyalari gördüm.gördükten hemen sonrada düsügüm oluyodu.neyse annemler de gitmis hocaya benim icin .hoca demis ümmü sübyan var diye.hatta tüp bebek denemesinden önce anneme demistim yazdirip yollayin diye (yurt disinda yasiyorum)onlarda göndermisler.ama hamile kalamadim malesef.acaba tekrar hamile kalirsam bunumu kullanayim yoksa tekrardanmi yazdirilsin.bana bi fikir verin arkadaslar.

Bende yasadim.Rüyamda bebegimin kalbi durmustu.Ve birkacgün sonra kanamam oldu hastaneye gittim,8 haftalik bebegimin kalbi durmus ölmüstü.:gitme:insallah Allahim bizlerede saglikli yavrular nasip eder.:Saruboceq:

SLM KIZLAR.....
:uhm::uhm:BEN 3 DÜŞÜK YAŞADIM OKADAR COK TAHLIL YAPILDIKI SONUCTA HERŞEY NORMAL ÇIKTI....BUGÜNE KADAR NEDEN DIYE SORUYODUM DUN OYLE BI RUYA GORDUMKI COK KORKTUM ADETIME 3 GUN VAR AMA KORKMAYA BAŞLADIM SONRA ESKI HAMILELIKLERIMI DUSUNDUM 3.AYNI SEY KORKULU Bİ RÜYA GÖRÜYODUM SONRA KENDILIGINDEN DÜŞÜYOLARDI HANİ RÜYALAR ANLATILMAZ YA BENDE ANLATMAK ISTEMEDIM RABBİM HAYIRLARA CIKARTSIN SİZEDE BÖYLE ŞEYLER OLDUMU VEYA DUYDUNUZMU MEVLAM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNSALLAHHH......

Canim ne kadar inanirsin bilmem ama subyan hastaligi diyolardi sanirim. Korkulu ruya ile cocuguna zarar olurmus.Anneden anneye gecermis. Eger anneninde zamaninda dusuk olayi yasadiysa dikkatli olmanda fayda var. Bir hocaya bilene danisirsan sana yardimci olacaktir umarim. Ama gercek bir bilen hocaya danis. Falciya buyucuye degil.

benimde oldu.ilk hamişliğimde daha yeni öğrendik 2,5 aylıktı.
bir gece rüyamda dr uma gidiyorum ve bebeğimin düşeceni söylüyor.
hatta düştünü söylüyor.oltrosonla bakıyor ama bebeği bulamıyor karnımda.kesede yok bebek.
bende bir daha olur mu diyorum ama yıkılmışım ki sorma.
oda olur neden olasın ki.
tedaviye başlamadan öncede yoktu.
nasıl olduysa bundan sonrada olur diyor.
sabah kalktı ve anneme anlattım rüyamı.allah onun canını alacana benim kini alsın dedim.
annemde böyle söyleme allah ikimizede sağlık versin de dedi.
ve 4 gün sonra kontrole gittimde rüyamda neler yaşadıysam aynısını yaşadım hastanede.
rüyamda dr uma neler sorduysam aynı kunuşmalar geçti aramızda.
şok geçirdim inanamadımmm
böyle bir şey olabilir miydi
aradan 1,5 sene geçti hala aklıma geldikçe ürperirim....

Back
X