- Konu Sahibi umut_sevgim
-
sevgili nurfeza bende 1 hafta önce 9 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim. rüyamda bende aynı senin gibi bebeğimin birini arıyor bulamıyordom diğerinide tam emzirecekken kaybediyordum her yerde arıyordum. ama bulamıyordum. rüyamız çok benziyor. okurken çok dugulandım. çok zor bir durum. hala alışamadım bebeklerimin yokluğuna.Bende ikiz bebeklere gebe kalmıştım ama okadar çok istiyordum ki hamileliğimi öğrendiğimde hep diyordum ikiz olsun ikiz olsun ..2. konrtolümde sanki biliyordum oturdum koltuğa ben gördüm ekranda doktor ardından hayırlı olsun dedi hayırdık dedik ikiz dedi.. Şaşkınlıktan ağladım dileğim kabul olmuştu ama hiç şükretmedim hem böbürlendim...lmaz: çok pişmanım
son kontrole gitmedim bir terslik olduğunu hissediyordum
ama mecbur bir şekilde gittim o geceside rüyamda bir bebeğimi emzirirken gördüm simsiyah gözleri ile üzgün üzgün bana bakıyordudiğerinini ise emzirmek için arıyordum bulamıyordum bir türlü çok sıkıntılı bir rüya idi. Doktorumda bana keselerden biri boş gebelik diğerininde kalp atışı yoktu kürtaj oldum :1no2:
Kızlar ben bu durumdan kendime çok pay çıkardım Allahım yaşatmasın bir daha ve hayatımızda bir şeyler isterken Yaratandan hep hayrıyla beraber onun merhametine sığınarak istemek lazım...
SLM KIZLAR.....
:uhm::uhm:BEN 3 DÜŞÜK YAŞADIM OKADAR COK TAHLIL YAPILDIKI SONUCTA HERŞEY NORMAL ÇIKTI....BUGÜNE KADAR NEDEN DIYE SORUYODUM DUN OYLE BI RUYA GORDUMKI COK KORKTUM ADETIME 3 GUN VAR AMA KORKMAYA BAŞLADIM SONRA ESKI HAMILELIKLERIMI DUSUNDUM 3.AYNI SEY KORKULU Bİ RÜYA GÖRÜYODUM SONRA KENDILIGINDEN DÜŞÜYOLARDI HANİ RÜYALAR ANLATILMAZ YA BENDE ANLATMAK ISTEMEDIM RABBİM HAYIRLARA CIKARTSIN SİZEDE BÖYLE ŞEYLER OLDUMU VEYA DUYDUNUZMU MEVLAM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNSALLAHHH......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?