- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi hayalkenti
-
eski nişanlın çok dengesiz davranışlar içinde.6 gün onunla konuşmayalı eskı nısanlımdün gece aradığını gördüm ondan oncekı günde elımı sıksıkı tutuyor ve evlılık kararı alıyoruz falan 6 gündür konuşmuyoruz bgun aradı mesaj attı senı cok ozledım dıyecevap vermedim oysa neler demstı 6 gun once bıttı defol falan sımdı cok ozledım dıyo ben ders vermek ıstıyorum 5 aydır ayrıyım nasıl davranmalıyım böyle kapıma dayansın ıstıyorum ? ama özlüyorsun madem nıye nısanı bozdun aıle yüzünden dımı ama
eski nişanlın çok dengesiz davranışlar içinde.
sen bu adamla barışmak mı istiyorsun anlamadım açıkcası.
yani kapıma dayansın derken kastettiğin ne.
yalvar yakar özür mü dilesin.
tamam hadi kapına dayandı bi sürü dil döktü filan ,san güvenebilecekmisin asıl mesele orada.
bak mesajda ne yazmışssın 6 gün önce defol git diyen adam bugün özledim diyor.
yarın da tam tersini yapacak bu belli.farkındasın aslında değil mi:))
anlıyorum hıncını almak istiyorsun ama sen de zamanını boşa harcıyor gerildikçe geriliyorsun.acı cekmesını ıstıyorum ona güvenemem artık ama beddua ettım aılesıyle arası allak bullak olsun bosluga dussun yalnız kalsın ıstıyorum
Arkadasim ben sana senin durumuna uzulerek cok yazdim daha once. Bu adam biseyleri halletmeden olmaz onlari da en iyi sen biliyorsun he halledecek gibi de gorunmuyor ona ders mi vermek istiyorsun mutlu ol keyfine bak hayatini yasa o da kafasini vuracak sert bir duvar arasin. Gerci hoc sanmiyorum erkek milleti gercek pismanlik yasamaz. O anki boslukla hareket ederler
Onca seyden sonra adam seni yoklamis .
Sende baliklama atliyosun , hala barismayimi dusunuyosun?
Diyelimki yalvardi..
Diyelimki kaoina dayandi ..
Eee sonra ?
Sonra bittigi yerden devam eder ayni sorunlarla ..
acı cekmesını ıstıyorum ona güvenemem artık ama beddua ettım aılesıyle arası allak bullak olsun bosluga dussun yalnız kalsın ıstıyorum
Bedduaya bak ailesiyle arasi allak bullak olsunmuş.
Allaha havale etmek varken neden beddua?
Aci cektiysen cektin.
Beddua donup dolasir bulur seni.Ders olur sana da etmezsin bir daha.
nisani bozan sendin hatirladigim kadariyla ve aileler de istemiyodu bu evliligi.. adam istikrarsizin tekiydi yasina gore ozellikle.. ve guven vermiyordu.. saygisiz davraniyordu ve aylardir surunceme de bekletiyordu.. hatta baska biri ihtimalini bile konusmustuk.. tamam hatirladim seni, soyleyeceklerim bu kadar..6 gün onunla konuşmayalı eskı nısanlımdün gece aradığını gördüm ondan oncekı günde elımı sıksıkı tutuyor ve evlılık kararı alıyoruz falan 6 gündür konuşmuyoruz bgun aradı mesaj attı senı cok ozledım dıyecevap vermedim oysa neler demstı 6 gun once bıttı defol falan sımdı cok ozledım dıyo ben ders vermek ıstıyorum 5 aydır ayrıyım nasıl davranmalıyım böyle kapıma dayansın ıstıyorum ? ama özlüyorsun madem nıye nısanı bozdun aıle yüzünden dımı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?