• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rüya gördüm ve bugun basladı :)

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
6 gün onunla konuşmayalı eskı nısanlımdün gece aradığını gördüm ondan oncekı günde elımı sıksıkı tutuyor ve evlılık kararı alıyoruz falan 6 gündür konuşmuyoruz bgun aradı mesaj attı senı cok ozledım dıye:( cevap vermedim oysa neler demstı 6 gun once bıttı defol falan sımdı cok ozledım dıyo ben ders vermek ıstıyorum 5 aydır ayrıyım nasıl davranmalıyım böyle kapıma dayansın ıstıyorum ? ama özlüyorsun madem nıye nısanı bozdun aıle yüzünden dımı ama

6 gün onunla konuşmayalı eskı nısanlımdün gece aradığını gördüm ondan oncekı günde elımı sıksıkı tutuyor ve evlılık kararı alıyoruz falan 6 gündür konuşmuyoruz bgun aradı mesaj attı senı cok ozledım dıye:KK43: cevap vermedim oysa neler demstı 6 gun once bıttı defol falan sımdı cok ozledım dıyo ben ders vermek ıstıyorum 5 aydır ayrıyım nasıl davranmalıyım böyle kapıma dayansın ıstıyorum ? ama özlüyorsun madem nıye nısanı bozdun aıle yüzünden dımı ama
eski nişanlın çok dengesiz davranışlar içinde.
sen bu adamla barışmak mı istiyorsun anlamadım açıkcası.
yani kapıma dayansın derken kastettiğin ne.
yalvar yakar özür mü dilesin.
tamam hadi kapına dayandı bi sürü dil döktü filan ,san güvenebilecekmisin asıl mesele orada.
bak mesajda ne yazmışssın 6 gün önce defol git diyen adam bugün özledim diyor.
yarın da tam tersini yapacak bu belli.farkındasın aslında değil mi:))

boşlukta hissetmiş kendini belliki..
öyle bi yoklamış işte..
özellikle aile yüzündeyse ayrılığınız hiiiç tekrar bulaşma derim...

eski nişanlın çok dengesiz davranışlar içinde.
sen bu adamla barışmak mı istiyorsun anlamadım açıkcası.
yani kapıma dayansın derken kastettiğin ne.
yalvar yakar özür mü dilesin.
tamam hadi kapına dayandı bi sürü dil döktü filan ,san güvenebilecekmisin asıl mesele orada.
bak mesajda ne yazmışssın 6 gün önce defol git diyen adam bugün özledim diyor.
yarın da tam tersini yapacak bu belli.farkındasın aslında değil mi:))

acı cekmesını ıstıyorum ona güvenemem artık ama beddua ettım aılesıyle arası allak bullak olsun bosluga dussun yalnız kalsın ıstıyorum

Arkadasim ben sana senin durumuna uzulerek cok yazdim daha once. Bu adam biseyleri halletmeden olmaz onlari da en iyi sen biliyorsun he halledecek gibi de gorunmuyor ona ders mi vermek istiyorsun mutlu ol keyfine bak hayatini yasa o da kafasini vuracak sert bir duvar arasin. Gerci hoc sanmiyorum erkek milleti gercek pismanlik yasamaz. O anki boslukla hareket ederler

onun acı çekmesinimi istiyorsun. sallama duyarsız ol. yok say. en büyük acıyı bu tavrın verir

acı cekmesını ıstıyorum ona güvenemem artık ama beddua ettım aılesıyle arası allak bullak olsun bosluga dussun yalnız kalsın ıstıyorum
anlıyorum hıncını almak istiyorsun ama sen de zamanını boşa harcıyor gerildikçe geriliyorsun.
en temizi geçmişe sünger çekmek değil mi.
böyle muallakta bir diyolog halindesiniz,ne amaçla olduğu belli değil.
adam dengesizin teki.neden senle hala oynamasına izin verdiğini anlayamadım.
Allaha havale et önüne bak artık.

Onca seyden sonra adam seni yoklamis .
Sende baliklama atliyosun , hala barismayimi dusunuyosun?
Diyelimki yalvardi..
Diyelimki kaoina dayandi ..
Eee sonra ?
Sonra bittigi yerden devam eder ayni sorunlarla ..

Arkadasim ben sana senin durumuna uzulerek cok yazdim daha once. Bu adam biseyleri halletmeden olmaz onlari da en iyi sen biliyorsun he halledecek gibi de gorunmuyor ona ders mi vermek istiyorsun mutlu ol keyfine bak hayatini yasa o da kafasini vuracak sert bir duvar arasin. Gerci hoc sanmiyorum erkek milleti gercek pismanlik yasamaz. O anki boslukla hareket ederler

benıde dengesızlestırdı gerı zekalı büyümü yaptı bılmıyorum bu kadar seye rağmen hala sevıyorum salakmıyım neyım:)

Onca seyden sonra adam seni yoklamis .
Sende baliklama atliyosun , hala barismayimi dusunuyosun?
Diyelimki yalvardi..
Diyelimki kaoina dayandi ..
Eee sonra ?
Sonra bittigi yerden devam eder ayni sorunlarla ..

cok kötü bır hıncım var hani ölse belkı rahatlayacam öyle aılesyle arası bozulsun ıstıyorum zaten sureklı evden kovarlardı onu ıns yıne aynısı olur

Bedduaya bak ailesiyle arasi allak bullak olsunmuş.
Allaha havale etmek varken neden beddua?
Aci cektiysen cektin.
Beddua donup dolasir bulur seni.Ders olur sana da etmezsin bir daha.

5 aydır ayrısın ama 6 gündür görüşmüyorsunuz.
Şimdiye kadar çoktan unutmuştunuz görüşmeseniz.
Dikkat edin de ondan intikam alıcam derken, kendi canınız daha çok yanmasın.
Genelde öyle olur çünkü.

6 gün onunla konuşmayalı eskı nısanlımdün gece aradığını gördüm ondan oncekı günde elımı sıksıkı tutuyor ve evlılık kararı alıyoruz falan 6 gündür konuşmuyoruz bgun aradı mesaj attı senı cok ozledım dıye:( cevap vermedim oysa neler demstı 6 gun once bıttı defol falan sımdı cok ozledım dıyo ben ders vermek ıstıyorum 5 aydır ayrıyım nasıl davranmalıyım böyle kapıma dayansın ıstıyorum ? ama özlüyorsun madem nıye nısanı bozdun aıle yüzünden dımı ama
nisani bozan sendin hatirladigim kadariyla ve aileler de istemiyodu bu evliligi.. adam istikrarsizin tekiydi yasina gore ozellikle.. ve guven vermiyordu.. saygisiz davraniyordu ve aylardir surunceme de bekletiyordu.. hatta baska biri ihtimalini bile konusmustuk.. tamam hatirladim seni, soyleyeceklerim bu kadar..

Back
X