Rüya hakkında

teşekkürler canım o okudukların kesinlikle doğru kendi ve çok yakın bir arkadaşımın deneyimlerinden biliyorum çünkü.bu özelliklerim daha yoğun olduğu dönem kendimi çok mutlu ve özel hissederdim nasıl desem hiç umutsuzluğa düşmezdim bir şeyin olmayacağıyla ilgili hep benden ve bütün herşeyden daha üstün bir gücün Allahın benim yanımda olduğuna yalnız olmadığıma bana yardımcı olacağına tek yapmam gerekenin şüphe duymadan buna inanıp ondan istemeye bıkmadan usanmadan devam etmem gerektiğiydi onun her şeye gücü yeterdi istediğim şey onun için çok basit bir şeydi hemen olmamasının nedeni zor olması değildi mutlaka bir gün olacaktı ve tabiki bu süreçte hep şükür ederdim sahip olduğum ve olacaklarım için o kadar mutluluk duyardım ki ve o kadar içimi sevgi ve minnettarlık kaplardı ki bu duyguyu tam olarak tarif etmem mümkün değil.bir şeyden tövbe etmek istediğimdede çok içten bir pişmanlık duyardım ve affedilmeyi dilerdim beni affedeceğini hep inanırdım ve aynı zamanda bir daha aynı hataya düşmemek içinde ondan yardım dilerdim bu benim yatmadan önce riüelim olmuştu her gece yapardım sonrada uyurdum.ne yazıkki bende artık o duyguya tam olarak ulaşamıyorum körelmişim zaman içinde hala şükür duyuyorum ama eskisi gibi yoğun değil dua ederken olacağına olan inancımda öyle içimde hep ya olmazsa hissi var yani o mutlak inanç teslimiyet duygusu yok sanırım bunu yaptığım dönem uzun bir süre istediğim şeyleri elde ettim ve sonra bunu yapmayı bıraktım rüyalarımıda bıraktım tabi neden daha fazlasını istemedin dersen o an için yeterince mutlu olacağım şey elde etmiştim fazlasını istemenin kötü olduğunu düşünmüştüm heralde o aklımla keşke devam etseydim buna artık pek zor durumda kalmadıkça yapmıyorum halbuki sadece başın sıkışınca yada istediğin bir şey olduğunda dua etmek şükretmek yalnış bir şeyinanç çok önemli hayatda bütün mucizeleri yaratan bu bence saf şüphesiz bir inanç ve her şeyi bırakıp buna teslim olmak bunu yapmayı başaran insanlar ne kadar mutlu,huzurlu,sevgi ve güven dolu olduklarına şaşıracaklar.

Ben de senin gibiydim umut doluydum ve Allah'a tam bir teslimiyetim vardı öyle ki aileme karşı gelip 1.5 yıl süren bir kapalılık dönemi geçirmiştim hatta bu yüzden babam beni evlatlıktan reddettiğini söyleyip evden kovmuştu böyle olacağını bilsem seni okutmazdım demişti ne alakası varsa? Birilerinin beynimi yıkadığını sanmıştı halbuki çevremde hiç böyle düşünen insan yoktu tamamen içimden gelen bir durumdu 2 ay dayımlarda kalmıştım konu komşu arkadaşlardan bazıları kısacası çoğu kişi bana karşı kötü bir tavır takınmıştı dışlanmıştım ama hiç bişey umrumda değildi herşeye göğüs gerebiliyordum artık o gücümden eser yok..

Artık çok fazla köreldiğimi hissediyorum eski teslimiyetimden inancımdan bişey kalmadı sanki hala inanıyorum hala düşünsel anlamda aynıyım ama icraatta bişey yok.. bunda sürekli arka arkaya yaşadığım kötü olaylar etkili oldu sanırım artık yine teslimim ama bu teslimiyet öğrenilmiş çaresizliğe bir teslimiyet sanki artık ne kadar inansam da ne kadar çabalasam da hiçbirşey güzel olmayacak nasılsa teslimiyeti...

Malesef bu durumdayım umarım bunu aşabilirim iyi ki bu konuyu açmışsın senin gibi birinin varlığını bilmek iyi geldi :)

benim çocukluğumda yaptığım şeydi... istediğim rüyayı görürdüm. ama şimdi bunu yapamıyorum. şu oluyor ama. bir rüyayı görürken uyanıp tekrar uyup kaldığım yerden devam ediyor.

çocukken durum daha farklıydı. 3 gün üst üste aynı rüyanın devamını görmüştüm. bir kız vardı rüyamda baya bir arkadaş gibi gezmiştik. çok garip birşeydi...

bazen senin dediğin gibi sadece gözlemci gibi kaldığım rüyalarımda oluyor. dizi seyreder gibi seyrediyorum. ama istediğim rüyayı göremiyorum. yada rüyada olduğumu bilemiyorum... bazı rüyalar gerçek gibi oluyor... hele kabussa...

hatta bazen olacaklardan önce rüyamda görmüşlüğümde var.. babamın kanserinin son tekrarlayışını net gördüm... hastanede aynı odada kaldığını biliyorum... teyzenin biride o rüyamlarımda birinde babam için üzülmemem gerektiğini iyi olacağını söylediğinide hatırlıyorum... çok kızmıştı o teyze...

çocukluktan beri hayalperestim aslında... hatta çocukken bir arkadaş rüyasını anlatırken ben lavaboya gitmek üzere yanından ayrılmıştım. önüme bir kadın çıktı... arkadaşıma tarif ettiğimde o rüyasındaki kadın olduğunu söylemiş çok korkmuştum...

baya yol denedim. bi iki sene önce internette tesadüfen buldum bu olayi. cok ilgimi cekti. rüya günlügü tuttum, gün icinde sürekli kendime sordum rüyadamiyim degilmiyim diye. test ettim halada bunu yapiyorum. ama olamadim. hevesim kacti biraktim.
Bir kac ay önce büyük bi heves ile tekrar giristim. Cok yakinim hissediyorum.
WILD adli bi teknik var. onu yapiyorum simdi . bilincli bir sekilde rüyaya geciyorsun . Tam esigindeyim simdi.
Maalesef bu aralar ara verdim. Dis agrilarim tuttugu icin.
Senin tekniklerin hangileri ?
Tecrübelerinden faydalanmak isterim

aa! ne ılgı cekıcı bı konu olmuş..

keşke daha fazla yazan olsaydı,kıtap okur gıbı okudum..

Malesef bu durumdayım umarım bunu aşabilirim iyi ki bu konuyu açmışsın senin gibi birinin varlığını bilmek iyi geldi :) [/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]
haftasonu evde değildim bu nedenle ancak yazabildim aileniz ne kadar yanlış bir davranışta bulunmuş.bunu çoğu aile yapıyor çocukları kendilerinden başka bir şeye eğilim gösterince hemen beyninin yıkandığını başkalarına özendiğini düşünüyorlar.benimde sizin gibi bir kuzenim kapandı ailedeki tek kapalı kişide odur bizim ailede herkes açıktır o da ailesi tarafından kabul görmedi özelliklede babası okuduğu şehirde beyninin yıkandığını düşündü sizinkiler gibi onu redetmesede hep hor gördü eşi ve çocuklarınıda aynı şekilde hor gördü hiç kabullenmedi babası kuzenimin kardeşleri ve annesi zamanla kabullendi ve onu asla dışlamadılar oda o şekilde kapalı bir şekilde kaldı tüm baskılara rağmen açılmadı tekrar.ama şimdi oda çocuklarına benzer bir şey yapıyor çocuklarına zorla namaz kıldırıyor kapattırıyor.bence buda ailesinin yaptığından farksız bir şeykapanma meselesi tamamen kişinin kendi iradesine kalmış bir şeydir ailesini bile bağlamaz bence siz baskılara dayanamayıp bırakmışsınız ama kendinizi suçlamayın herkesin şartları dayanma gücü kişiliği farklı.kötü şeyler zaten insanı bıktırıyor zamanla hiç birşey için enerjin hevesin kalmıyor yaşlandıkça her şey bir parça eksiliyor önemli olan bunu tamamen kaybetmeden dur demek ve geri kazanmak için çabalamak Allah yardımcımız olsun biz ona teslim olursak oda bizim dualarımızı kesinlikle geri çevirmez ve tekrar içimiz umutla dolar ben hala buna inanıyorum önemli olan olumsuz duygulardan arınıp geçmişteki halimize dönüş yapmak.ben daha önce yapmıştın tekrar yapabilirsin diye düşünerek kendimi telkin ediyorum sende öyle düşün bir kere zirveye ulaştım neden tekrar ulaşamayacağım de kendine.birde insanlar seni inançların yüzünden dışlıyorsa bu onların sorunudur kendini üzme Allah hepimizin aynı olmasını isteseydi zaten öyle yaratırdı farklılık ne güzel şey keşke herkes bunu anlayabilse ve hoşgörülü olsa hayat daha güzel olacak o zaman:26:

aa! ne ılgı cekıcı bı konu olmuş..

keşke daha fazla yazan olsaydı,kıtap okur gıbı okudum..

dediğin gibi keşke daha çok kişi olsaydı aslında vardırda belki paylaşmak istemiyorlardır yada farkında değildirler özel bir durum olduğunun:26:bu konularla ilgili bir site var yazılanları okumadım ama ilginç bir siteye benziyor boş zamanda incelemeyi düşünüyorum burdan okuyabilirsin insanların deneyimlerini istersen başka ilginç konularda var.
http://www.gnoxis.com/lüsid-rüya-görmeyi-öğrenmeye-hazırlık-46820.html

Son düzenleme:

ya bende dahasıkıcı bi durum var
rüyalarım çıkıyo buna sinir oluyorum
kötü rüya görünce tırsıyorum en yakını dün sabah.rüyamda iş yerımın önünde itfaye aracı gördüm sabah bi geldik itfaye kapıda yanan bi aracı söndürüyo
rüyamda kara kazanda pilav karıştırırken kararıyodu.sabah arkadaşımın nişanına kazan kurmuşlar keskah diye göresel yemek var onun dibi tuttu karardı hepsi.bu sadece bu hafta gördüklerim
ve aynı arkadasımı istemeye gelen oğlanın yüzünü gördüm resmen.ilk fotosunu facede gördüğümde elim ayagım titredi.
bi ara rüyamda uzun esmer çok güzel bi kız gördüm beni üzdü felan.o gün sabah iş yerime manken alımı yapıldı.ve kız tıpa tıp o tamamen o.ya saçlarındaki maşaya kadar..ve gerçektende benı üzdü sonra kavgamız oldu.
bu durumdan nefret ediyorum ya nefrett hatırladım şuan daha da canım sıkıldı

çocukken bu tarz şeyler yapıpda sonradan körelen o kadar çok insan varki hiç şaşırmadım bende bunlardan biriyim bence bunun nedenide hayalgücü çocuklarda daha gelişmiş oluyor birde inançları çok safça oluyor büyüdükçe bu ikisi azalıyor bence bu nedenlede çocuklukta bu tarz şeyler daha kolay deneyimleniyor.gözlemci olan birini bulduğuma sevindim ne tarz şeyler görüyorsun?ben pek kabus görmem görsemde gerçek olmadığını bildiğimden çoğu zaman korkmam hafif gerilirim o kadarbenimde bazı rüyalarımda arkadaş gibi şeyler oluyor senin dediğin tarzda geziyoruz değişik yerlere gidiyoruz falan genelde insanda çok hoş duygular uyandıran görünüşte oluyor benimkiler meleksi bir güzellikleri oluyorben hiç geleceğe dair bir şey görmedim sende o konuda şanslısın ama ben olsam korkardım:26:küçükken arkadaşımın 4 yıl önce ölmüş babannesini görmüştüm hasta gibiydi rüyamdada yüzü bembeyaz ve çok asıktı bana onlara kızgın olduğunu ve huzurlu olmadığını söylemişti ve rüyamın sonundada tekrar tabutuna girmişti.bende bu rüyada çok korkmuş ve üzülmüştüm acaba gözü arkadamı kaldı rahat değil mi diye ama arkadaşıma söylemedim üzlmesin diye bazen aklıma geliyor bu durum:18:

ne kadar ilginç benim yakın bir arkadaşımda bu tarz şeyler görüyordu mesela daha önceden şuanki patronunu rüyasında gördüğünü söylüyordu yada bazı ona sıkıntı çıkaran insanları daha önce rüyasında görmüş.başkalarının geleceği yada geçmişi hakkında çok isabetli tahminleri vardı mesela ben ona söylemeden benim bu tarz şeylere yatkınlığım olduğunu özel biri olduğumu söylemişti kendi için öngörüsü çok sınırlıymış daha çok çevresindekileri görüyormuş ama tabi kendim deneyimlemediğim için biraz şüpheyle yaklaştım.aslında bunu kendin için kullanamazmısın olacakları önceden biliyorsan engelenebilcek olanların önüne geçemezmisin mesela o kızı gördüğünde sorun olacağını biliyorsan uzak dursan yada temkinli davransan sorun çıkmasını önleyemezmisin?

dedimki bu kız benım çok canımı yakıcak ya selam bile vermemeye çalıştım ama yınede olmadı işte
asla geleceğin birine maglum olduguna ınanmam
bunları şeytan işi oldugunu düşünmek istiyorum ay bılmıyorum
inan şuan bile morelım bozuldu
en kötüsüde bi yolculukta kötü şeyler oldugunu gördüm içim ürperdi o rüyaya
2gün geçti kaynanam memleketten bıze gelırken
anne çok dıkkat et dua et dedim. otobuste kavga çıkmış şoföre bıcaklı saldırı yapmışlar.oda ilk sırada an be an yaşamış
bagrışlar kanlarr hıçkıra hıçkıra ağladı.işte öyle neyse konuşmayalım

mesela film seyrediyorum sanki.. ama içindeyim. olaylara karışmıyorum. aksiyonlu felan rüyalar oluyor ben durup seyrediyorum...

bazende gezdiğim de oluyor dediğin gibi... arkadaşlarla geziyor gibi... ama tanımıyorum...

korktuğum etkilendiğim rüyalarım da oluyor. bir defasında eşimin beni aldattığını görmüştüm. çok uzundu. uyansam bile rüyam devam ediyordu. ne rüyaydı ama.. kadınıda bulup keserle kovalamıştım.

ölen kişileride gördüğüm oluyordu. bir teyze vardı. vefaatından sonra onu rüyamda görmüştüm. sanki görüşme odasında gibiydik. bana cenneti anlatıyordu. o zaman ona bende gelmek istiyorum demiştim. senin daha vaktin var demişti bana.. ona çok şaşırdım. eşimin rahmetli babasınıda görmüştüm. eski ev düzenlerini annesine sormuştum. gerçekmiş evleri tarif ettiğim şekildeymiş... eşimin gözleri renkidir ben babasını bilmediğim için onun gözleride aynı diye düşünmüştüm. ama rüyamda eşimin babasının gözleri çok maviydi. gerçektede öleymiş...

rüyalarım çok çeşitli... ama rüyaya yatmak için dualar oluyor ya (istihare). o zaman hiç rüya göremiyorum...

canım wild tekniği ne bilmiyorum ama internetteki bazı teknikleri okudum işte rüyada olduğunuzu anlamak için elinizden parmağınızı geçirmeye çalışın falan ben hiç bunları yapmadım zaten rüya gördüğümde rüyada olduğumu biliyorum ve küçükken bunu yapmak için sadece yatmadan önce kendime şu komutu verirdim bu gün rüyamda ... göreceğim ...yere gideceğim gibi basit kısa komutlar sonrada o nesneyi kişiyi yada yapacaklarımı düşünürdüm gözümün önüne getirerek tabi ve rüya başladığında başardım derdim hatta rüyamda uyanma vaktine yaklaştığımda bazen rüyamdaki kişilere veda ederdim komik ama bazen şaşırırlardı bazende yine gel tarzı şeyler söylerlerdi bu nedenle çocukken çok eğlenirdim rüyalarımda.sana tavsiyem kafanı boşalt ve dediğimi yap gözünün önüne getirerek düşün her zaman ve inanc cok önemli acaba olmayacak mı diye düşünmemelisin o şekilde düşününce ya olmuyor yada yarımyamalak bir şey oluyor.kendini bunun olacağına inandır ve mümkün olduğu kadar kısa ve net komutlar ver.birde çok yorgunsam ben ya rüya görmüyorum yada rüyada olduğumu biliyorum ama kontrol edemiyorum hatta bazen rüyada olduğumu bildiğimi ancak uyanınca anlıyorum.bu nedenle çok yorgun uyumamaya çalışki bilincin açık kalsın.rüyalarını her zaman uyanır uyanmaz söyle bir gözünün önünden geçir her ayrıntısını hatırlamaya çalış bu şekilde bu alışkanlığı kazanırsın ve rüya günlüğüne gerek kalmaz çoğu şeyi hatırlarsın rüya günlüğü hiç tutmadım ama eğlenceli olabilirdieğer çevrende bu konulardan hoşlanan kişiler varsa rüyalarınızı birbirinize anlatabilirsiniz ben bazen rüyamda yaptıklarımı yazdığım senaryoları bir hikaye masal şeklinde arkadaşlarıma anlatırdım karakterleri değiştirerek çok hoşlarına giderdi hatta bu konuda sinema filmi çekmemi kitap yazmamı söyleyenler bile olmuştuyıllarca aynı şeyi görerek kaldığım yerden devam ettirdiğimi bilirim böylece kendi dizini yaratmış gibi oluyorsun.hala bu tarz şeyler yapıyorum ve bir gün mutlaka yazacağım şeyler var

aynısı o zaman bendede öyle aksiyonlu şeyler oluyor ama bende film gibi izliyorum.arkadaşları dediğin gibi bende tanımıyorum ama arkadaşım bir şekilde öyle hissediyorum yanine kadar ilginç şeyler varmış konuyu açtığıma sevindimben hiç istiareye yatmadım o yüzden bilmiyorum ama bende çok yorgunsam yada kendime illa görücem diyip içten içe inanmıyorsam göremiyorum istediğim şeyi birde gün içinde çok düşündüğüm şeyleri kişileri genelde görmüyorum tam tersi hiç düşünmediğim şeyleri kişileri görüyorum rüyamı kendi haline bırakırsam durum bu oluyor görmek istediğim şeyide sadece yatmadan önce düşünüyorum kısa bir şekilde gözümün önüne getiriyorum bütün gün düşününce olmuyor:44:

hehe.. eşimde kitap yazmamı söylüyor. hatta bazısı bilim kurgu filmlerine şapka çıkarttırır... çocukken istediğim rüyaları dediğiniz gibi görürdüm.. bir köpeğin rüya kitabını çevirdiğini görür içlerinden rüya seçerdim... neler hatırlattınız..... gülümseyerek okudum...

her zaman olmasa da bazen bende de oluyor, rüyamda rüyada olduğumun bilincinde oluyorum ve keşke biraz daha sürse diyorum işin ilginç yanı rüyanın ne zaman biteceğini de tahmin ediyorum birazdan şu olacak uyanacam diyorum ve o şekilde uyanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…