Doğuma Hazırlık rüya ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cennet35

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.578
1.533
373
Merhaba arkadaşlar kızımın birine(ikiz olacak) rüya adını koymak istiyorum rüya isimli tanidiklariniz var mı karakter olarak nasıl olurlar yaramaz mi sakin mi bide kumsal ismi nasıl ?

Rüya ismini severim. Çok naif gelir. Rüya diye tanıdığım yok ama kibar, çıtı pıtı birini çağrıştırdı.

Kumsal'ı isim olarak beğenmiyorum.

Kumsal bence isim olarak güzel değil..açıkça yazmam gerekirse kumsal,rüya,mehtap,serap,hayal bu tarz isimleri pek sevmiyorum ben..sahne şarkıcısı ismi gibi geliyor..güzel şeyler çağrıştırmıyor..
ama isim işi zevk meselesi..
Size söylendiğinde hoş geliyorsa konulabilir tabi..

Kizimin adini Kumsal koyacagim..cok cok guzel bir isim.naif bir kiz cocugu geliyor gozumun onune.nasil kotu kadin ismi geliyirmus cidden hic karsilasmadim.Deniz, gunes, yildiz, doga..vb isimlerden ne farki var Kumsal' in.gelecegin en naif isimlerinden bana kalirsa

adıyla yaşasın kumsal bebek benimde ikiz olacak kumsal masal yada ela rüya koyacağım karar veremedim

adıyla yaşasın kumsal bebek benimde ikiz olacak kumsal masal yada ela rüya koyacağım karar veremedim

İsim işi zevk meselesi arkadaşlar..
Size güzel geliyorsa konulabilir..
Ne isimler konuluyor..ne isimler görüyorum hergün..
Ben hastanede çalışıyorum ordan biliyorum isim listeleri ile uğraşıyoruz hergün..
İsim çok çok önemli bence..

isim bir etiket sonuçte evet ama etiketinin iyi olmasını kim istemez..severek söylenip her dönem sevilerek çağrılmak tüm hayat boyunca

Ela rüya daha güzel ikili olarak. Kumsalı bende beğenmiyorum, söylenisi hoş gelmiyor.

Bir de doğru yazmışsınız deniz güneş yıldız doğa bu isimlerle aynı kategoride islam hocalarına göre bu isimlerin anlamı çok yeterli ha koymak sakıncalı da değil ama daha güzel anlamlı isimler koyun diye yorumluyorlar hep..

peki ikiz kız isim önerisi söyler misiniz

İsim zevk meselesi. Biri begenmiyor yada soyleyemiyor diye o isim ne kotu olur ne birsey. İsteyen istedigi ismi koyar. Anne babanin sorumluluguna onlarin zevkine kalmis. Cag degisiyor. İsteyen ayni isimleri isteyen farkli isimleri koyar. Yeni nesilde isminden sikayetcide gormedim onlarda siradan isimlerden sıkılmis demekki. Yeni de sayilmaz. Eskiden kullanilan arap isimleri sindi cok konuluyor bize gore yeni aslinda yeni olmus olmuyor. Arap isimlerini seven biri degilim ornek veriyorum. İcinizden geceni koyun. Baska ismide sen begenmezsin bu ne bicim isim dersin. Kumsal nehir ruya duru irmak benzer katagoru isimler. Kumsal daha sicak geldi bana. Kumsal guzel huzurlu sicak bir ortami cagiristirdi bana. Anlami kotu olmadiktan sonra konabilir. Aciklayici anlam olmasina gerek yok. Kumsal ismi bilindik zaten kimse kumsal anlami ne diye sormaz. Soylerken anlamini kim dusunuyor. Direk ismiyle hitap ediyoruz.

Herkesin zevki ayrı ama benim kızlarda beğendiğim isimler özellikle ikiz kız için:
İpek-inci
Defne-duru
Nehir-ırmak
Ela-eda olabilir bence rüyadan daha güzel ve uyumlu
listemde olan isimlerdi ama Defne duru ve eda çok yakın akrabalar koydu şimdi bende koysam soyadı bile aynı olacak o yüzden eledik canım bunları ela ada düşündüm bide ama adayıda pek beğenen olmadı

Teşekkür ederim görüşleriniz için isim işi ne zormuş ben beğensem eşim beğenmiyor ikimizin begendiklerini başkası beğenmiyor aslında doğru anlam düşünmüyoruz isim söylerken yoksa o kadar anlamsız isimler varki kulağa hoş gelsin bide uyumlu olsun istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…