Teşekkür ederim canımRüya ismini severim. Çok naif gelir. Rüya diye tanıdığım yok ama kibar, çıtı pıtı birini çağrıştırdı.
Kumsal'ı isim olarak beğenmiyorum.
adıyla yaşasın kumsal bebek benimde ikiz olacak kumsal masal yada ela rüya koyacağım karar veremedimKizimin adini Kumsal koyacagim..cok cok guzel bir isim.naif bir kiz cocugu geliyor gozumun onune.nasil kotu kadin ismi geliyirmus cidden hic karsilasmadim.Deniz, gunes, yildiz, doga..vb isimlerden ne farki var Kumsal' in.gelecegin en naif isimlerinden bana kalirsa
Kizimin adini Kumsal koyacagim..cok cok guzel bir isim.naif bir kiz cocugu geliyor gozumun onune.nasil kotu kadin ismi geliyirmus cidden hic karsilasmadim.Deniz, gunes, yildiz, doga..vb isimlerden ne farki var Kumsal' in.gelecegin en naif isimlerinden bana kalirsa
adıyla yaşasın kumsal bebek benimde ikiz olacak kumsal masal yada ela rüya koyacağım karar veremedim
Kizimin adini Kumsal koyacagim..cok cok guzel bir isim.naif bir kiz cocugu geliyor gozumun onune.nasil kotu kadin ismi geliyirmus cidden hic karsilasmadim.Deniz, gunes, yildiz, doga..vb isimlerden ne farki var Kumsal' in.gelecegin en naif isimlerinden bana kalirsa
Çok teşekkur ederim:) ikimizin prenseside insallah.bu arada bende Ela Kumsal Koyacagim:)adıyla yaşasın kumsal bebek benimde ikiz olacak kumsal masal yada ela rüya koyacağım karar veremedim
peki ikiz kız isim önerisi söyler misinizİsim işi zevk meselesi arkadaşlar..
Size güzel geliyorsa konulabilir..
Ne isimler konuluyor..ne isimler görüyorum hergün..
Ben hastanede çalışıyorum ordan biliyorum isim listeleri ile uğraşıyoruz hergün..
İsim çok çok önemli bence..
Teşekkür ederim canımEla rüya daha güzel ikili olarak. Kumsalı bende beğenmiyorum, söylenisi hoş gelmiyor.
peki ikiz kız isim önerisi söyler misiniz
listemde olan isimlerdi ama Defne duru ve eda çok yakın akrabalar koydu şimdi bende koysam soyadı bile aynı olacak o yüzden eledik canım bunları ela ada düşündüm bide ama adayıda pek beğenen olmadıHerkesin zevki ayrı ama benim kızlarda beğendiğim isimler özellikle ikiz kız için:
İpek-inci
Defne-duru
Nehir-ırmak
Ela-eda olabilir bence rüyadan daha güzel ve uyumlu
Teşekkür ederim görüşleriniz için isim işi ne zormuş ben beğensem eşim beğenmiyor ikimizin begendiklerini başkası beğenmiyor aslında doğru anlam düşünmüyoruz isim söylerken yoksa o kadar anlamsız isimler varki kulağa hoş gelsin bide uyumlu olsun istiyorum bendeİsim zevk meselesi. Biri begenmiyor yada soyleyemiyor diye o isim ne kotu olur ne birsey. İsteyen istedigi ismi koyar. Anne babanin sorumluluguna onlarin zevkine kalmis. Cag degisiyor. İsteyen ayni isimleri isteyen farkli isimleri koyar. Yeni nesilde isminden sikayetcide gormedim onlarda siradan isimlerden sıkılmis demekki. Yeni de sayilmaz. Eskiden kullanilan arap isimleri sindi cok konuluyor bize gore yeni aslinda yeni olmus olmuyor. Arap isimlerini seven biri degilim ornek veriyorum. İcinizden geceni koyun. Baska ismide sen begenmezsin bu ne bicim isim dersin. Kumsal nehir ruya duru irmak benzer katagoru isimler. Kumsal daha sicak geldi bana. Kumsal guzel huzurlu sicak bir ortami cagiristirdi bana. Anlami kotu olmadiktan sonra konabilir. Aciklayici anlam olmasina gerek yok. Kumsal ismi bilindik zaten kimse kumsal anlami ne diye sormaz. Soylerken anlamini kim dusunuyor. Direk ismiyle hitap ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?