İsmin sana bana guzel gelmesine gerek yok. Yada cok guzel denmesine anne baba istiyorsa bitmistir. Herkes az cok isim konusunda fikir sahobi sorumlulugunu kendi alir. Herseyi Allah yaratti . Allahin yarattigi dagi tasi ismi olarak konulmasinin mahsuru yok. Peygamber efendimiz anlami kotu olan isimleri degistirmis. Arapca tas anlamina gelen tada yirtici hayvan isimleri olan isimleri degistirmemis. İsomleri hatirlamiyorum. Hacer tas anlami olabilir aklimda yanlis kalmadiysa. Kaldiki cocugun klasik ismi sevip sevmeyecegide belli degil . kucuk cocuk yada yeni nesile isim tercih sordugumuzda tercihleri yeni isimler. Hocalarin yazilarinj yada tvde acikliyor hocalar bu isin uzmanlari. Boyle dayatma mutlaka anlamli olsun diye birsey soylemiyor hocalar. Sagdan soldan yada kk da daha cok dayatma var. İsmi dini yada iyi olup yanlis gunah islemis kimseler var. İsim kusiligi belirleyen bursey degil yada ismi iyi diye yaptigi gunahlar affedilmeyecek. Kisaca banada uygun gelmese de anne baba istedigi ismi yerli yabanci fark etmez koyabilir. Burda dini isim olsunmu tartisilmiyor. Boyle sorusu olan din uzmanina sorar diye dusunuyorum. Bu konunun uzmani degiliz zaten burda uzatmaya gerek yok. Burda sadece isim begenip begenilmedigi soruluyor.