- Konu Sahibi sudeketenci
-
merhaba canım..ben rüyamda şu an hiç tanımadığım biriyle evliymişim 2 çocuğum varmış ama boşanmak istiyorum ona boşanmak istediğimi söylüyorum yani bu çevrede uzun bir rüya idiçok ilginç bir rüya ama çok etkiledi beni o kadar gerçekti ki
merhaba tatlım :)
tanımadığın biri ile evli olduğunu görmek, göç etmeye, taşınmaya yorumlanır ya da göç etmeye bağlı olarak yakınlarından birinin vefatına işaret edebilir. ama aynı zamanda çocuğunun olması neşe, mutluluk yani iyi şeylere haber verir :) bide boşanmak istemen kötü durumdan kurtulmak istemene yorumlanabilir :)
sağol canım benim :) ne güzel şeyler söyledin :)
Merhaba bana da yorum yaparsaniz cok sevinirim..bu aralar bayaga ruya goruyorum :)
Dun ruyamda topkapi sarayindayim, sanirim padisahin kiziydim. O gunlerde sultanahmet caminii yapiyormus mimar sinan. Saraya gelip diyor ki camii bitmek uzere. Aksam sarayin bahcesinden gorebilirsiniz. Aksam olynca haremin bahcesine cikiyoruz ve inanilmaz guzel bi camii goruyorum. Minareleri yesil ile isiklandirilmis. Okadar etkileniyorum ki aglamaya basliyorum bu goruntu karsisinda. Sonra sol tarafima bi bakiyorum ki insanlar tabut tadiyor. Cami insaatinda calisip olmusler. Uzerleride isim yaziyor. Biri de mimar sinanin tabutu. Oylece uyandim
Bu arada belirtmek isterim ki osmanli zamani dizilerini izlemiyorum :) bilinc alti degildir :)
Benim de rüyamı yorumlar mısınız acaba :)
Bugün güzel bir rüya gördüğümü düşünüyorum aslında pek hatırlamasam da kuzenlerimle bi odada görüyorum kendimi gayet mutluyuz huzurluyuz. Sonra kuzenimin biri laf atıyor bana yüzün ne kadar güzel falan diye, ardından kendimi beşik olan bi odada görüyorum, kuzenlerimden biri bana para veriyor hem bozuk hem kağıt bu kadar var bende diyor. sonra oturup saatlerce sohbet ediyoruz. Beşik görmek iyi midir acaba? Web sitenizden baktım da bulamadım :))
merhaba canım :)
baya baya film tarzı bir rüya görmüşsün :))bilinçaltı olmadığını düşündüğüne göre rüyanda cami padişah ve tabutlar yorumlanabilir. rüyada padişah görmek saygınlık ve zenginliğe, cami görmek harama karışmamaya, tabut görmek sıkıntı ve borçlardan kurtulmaya yorumlanır. Toparlıcak olursak çok güzel ve hayırlı bir rüya bu canım :) içinde bulunduğun sıkıntılı dönemden yaptığın işte terfi alarak yada başaılı bir iş yaparak kurtulacaksın ve maddi özgürlüğe kavuşacaksın olarak yorumluyorum
Benim butun ruyalarim film gibidir :) dun geceki ruyamdan arka sokaklar dizisine iki bolum cekilir 😁
Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin :)
arkadaslar ben ruyamda dedemlerdeydım oraya halamın kucuk oglu gelıyodu guya ıkımızde bırbırımızden hoslanıyo gıbıydık daha dogrusu ben hoslanıyodum guya bızım okulun kantınınde ona sımsıkı sarılıyodum oda bana benım saclarımı oksuyodu.onun sevgılısı varmıs o ben ve sevgilisi bı tuhafıyeye gırmısız degısık bı ıp var parmagına dolanıyo oyunmus guya kuzenım bı bna bıde sevgılısı olan kadına alıyo o kadın ıpını tuhafıyede acıyo oynuyo sonra benım elımdekı paketı acılmamıs ıpı alıyo bana oynadıgnı verıyo ben sınırlenıyorum ıpı kuzenımn kafasına atıyorum ve orayı terk edıyorum kuzenım pesımden gelıyo ben ona bagırıyrum o bana sarılıyo bırde hareketlerımız ve konusma tarzımız aynı calıkusundakı ferıde ve kamran gıbı sonunda bende ona sarılıyorum ve o anda uyanıyorum :)
yorumlarmısnz ruyamı ben 2-3 gun ruyanın etkısnde kaldm snra gectı gbı bırde sureklı buna benzer aynı kuzenımle ruyalar goruyorum?
Merhabalar arkadaşlar uzun bir süredir rüyalar ile ilgileniyorum ve eğitim alıyorum. Kendimi rüya tabirleri alanında yeterli gördüğüm ayrıca bilgilerimi paylaşmak ve yayılmasını sağlamak amacıyla Rüyada Görmek adlı bir web sitesi açtım. Sizlerin ilgisi ve yorumları benim için önemli.
Herhangi bir rüya tabirinde sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Bilgi paylaştıkça çoğalır :)
Merhaba
Dün gece rüyamda mavi gözlü bi bebek gördüm şöyle ki ; kucağıma almışım, iri iri gözleri mas mavi minnacık ellerini oynatıyor habire.. Nişanlımda yanına eğiliyor, küçücük ellerini nişanlımın suratına götürüyor. Etrafa bakıyor falan.. Sonra uyandım, uyanmak istemedim ama hiç. Çok güzel bi bebekti
Yorumlar mısınız acaba ?
Merhaba ben gece görmüş olduğum rüyadan dolayı çok etkilendim.
rüyamda ilk olarak arkadaşımın annesinin ölmüş olduğunu görüyorum. (bu arada 1 martta dayımı kaybettik ve dayım rahmetli anneannemin üstüne gömülmek istedi ve öylede oldu.)
daha sonra bir odaya gidiyorum arkadaşlarım da orda. arkadaşım 2 tabutun başında bekliyo. tabutlar mezardan ndn çıkmış nasıl çıkmış bilmiyorum. alt tabutta dayım varmış üst tabutta ananem. bn kapının önünde bekliyorum. arkadaşıma bak hangisi ananemse onu alta gömcez üstüne dayım gömülcek diyorum. nasıl anlıycam diyo kemikleri kalan ananemdir diyorum. bakıyo üst tabuta ananen bu diyo. sonra yüzüne bakıyolar bende bakıyorm. kalp atışı duyuyorm sonra 1 daha duyuyorm. arkadaşım bende duydum diyo. ananaem aynı şekilde kefene sarılmış ağzı bağlı bir şekilde.ananemin ayağını görüyorum aynı yaşadığı gbi.birden kalkmaya çalışıyo başaramıyor.arkadaşıma bakıyo anane bn bu taraftayım diyorum. anane diye sesleniyorum sürekli sesimi duydukça debeleniyor kefenden çıkmaya çalışıyo.bişiler demek istiyo ama ağzı bağlı olduğu için diyemiyor gibi.sonra beni görmesi için ayak ucuna gidiyorum ağlıyorum seni çok özledim diye.bana bakıyo temiz yüzüyle.
sonra yanıma başka bi kız geliyor ben tanıyomusum aslında onu ama uyandığımda hatırlayamıyorm. nasıl orası diyorum çok bedel ödedim ama şimdi iyiyim diyor.bizi görüyomusunuz ordan diyorum evet görüyoruz diyo. snra çantamdan eski bi cep telefonu alıyo. napcaksın diyorum sen ver diyo. sonra uyandım. yorumlarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?