Rüya Yorumları Rüya Yorumları

merhaba tatlım :)

tanımadığın biri ile evli olduğunu görmek, göç etmeye, taşınmaya yorumlanır ya da göç etmeye bağlı olarak yakınlarından birinin vefatına işaret edebilir. ama aynı zamanda çocuğunun olması neşe, mutluluk yani iyi şeylere haber verir :) bide boşanmak istemen kötü durumdan kurtulmak istemene yorumlanabilir :)

Merhaba bana da yorum yaparsaniz cok sevinirim..bu aralar bayaga ruya goruyorum :)

Dun ruyamda topkapi sarayindayim, sanirim padisahin kiziydim. O gunlerde sultanahmet caminii yapiyormus mimar sinan. Saraya gelip diyor ki camii bitmek uzere. Aksam sarayin bahcesinden gorebilirsiniz. Aksam olynca haremin bahcesine cikiyoruz ve inanilmaz guzel bi camii goruyorum. Minareleri yesil ile isiklandirilmis. Okadar etkileniyorum ki aglamaya basliyorum bu goruntu karsisinda. Sonra sol tarafima bi bakiyorum ki insanlar tabut tadiyor. Cami insaatinda calisip olmusler. Uzerleride isim yaziyor. Biri de mimar sinanin tabutu. Oylece uyandim

Bu arada belirtmek isterim ki osmanli zamani dizilerini izlemiyorum :) bilinc alti degildir :)

sağol canım benim :) ne güzel şeyler söyledin :)

Benim de rüyamı yorumlar mısınız acaba :)

Bugün güzel bir rüya gördüğümü düşünüyorum aslında pek hatırlamasam da kuzenlerimle bi odada görüyorum kendimi gayet mutluyuz huzurluyuz. Sonra kuzenimin biri laf atıyor bana yüzün ne kadar güzel falan diye, ardından kendimi beşik olan bi odada görüyorum, kuzenlerimden biri bana para veriyor hem bozuk hem kağıt bu kadar var bende diyor. sonra oturup saatlerce sohbet ediyoruz. Beşik görmek iyi midir acaba? Web sitenizden baktım da bulamadım :))

merhaba canım :)

baya baya film tarzı bir rüya görmüşsün :))bilinçaltı olmadığını düşündüğüne göre rüyanda cami padişah ve tabutlar yorumlanabilir. rüyada padişah görmek saygınlık ve zenginliğe, cami görmek harama karışmamaya, tabut görmek sıkıntı ve borçlardan kurtulmaya yorumlanır. Toparlıcak olursak çok güzel ve hayırlı bir rüya bu canım :) içinde bulunduğun sıkıntılı dönemden yaptığın işte terfi alarak yada başaılı bir iş yaparak kurtulacaksın ve maddi özgürlüğe kavuşacaksın olarak yorumluyorum

Merhaba canım :)

rüyada beşik görmek evli olmayan biri için güzel bir evliliğe işarettir aynı zamanda para görmek de bozuk para ve kağıt para, az biraz sıkıntılı bir dönemin olacağına dedikodunun yapılacağına yorumlanabilir bunuda evlilik yolundaki sıkıntı olarak düşünebilirsin :) siteyede hemen ekliyorum canım eğer sitede bulamazsanız rüyanızı herhangi bir rüyanın altına yazın ben konusunu açıp size dönüş yaparım

merhaba benim ablamı 4 farklı kişi birbirine çok yakın zamanlarda hamile, kucağında bebekle görmüşler.bunlardan biri iki kez üstüste görmüş kucağında bebekle..sizce nedir bu durum?

Benim butun ruyalarim film gibidir :) dun geceki ruyamdan arka sokaklar dizisine iki bolum cekilir 😁

Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin :)

arkadaslar ben ruyamda dedemlerdeydım oraya halamın kucuk oglu gelıyodu guya ıkımızde bırbırımızden hoslanıyo gıbıydık daha dogrusu ben hoslanıyodum guya bızım okulun kantınınde ona sımsıkı sarılıyodum oda bana benım saclarımı oksuyodu.onun sevgılısı varmıs o ben ve sevgilisi bı tuhafıyeye gırmısız degısık bı ıp var parmagına dolanıyo oyunmus guya kuzenım bı bna bıde sevgılısı olan kadına alıyo o kadın ıpını tuhafıyede acıyo oynuyo sonra benım elımdekı paketı acılmamıs ıpı alıyo bana oynadıgnı verıyo ben sınırlenıyorum ıpı kuzenımn kafasına atıyorum ve orayı terk edıyorum kuzenım pesımden gelıyo ben ona bagırıyrum o bana sarılıyo bırde hareketlerımız ve konusma tarzımız aynı calıkusundakı ferıde ve kamran gıbı sonunda bende ona sarılıyorum ve o anda uyanıyorum :)

yorumlarmısnz ruyamı ben 2-3 gun ruyanın etkısnde kaldm snra gectı gbı bırde sureklı buna benzer aynı kuzenımle ruyalar goruyorum?

merhaba :)

yanlış anlaşılma olmasın canım ama sanki bu kuzenine karşı hislerin var benim düşüncem bu :) rüyada yorumlancak nesne ip olarak görüyorum buda maddi gelirinin artacağına işaret olabilir.

bu ruyamida yorumlarsan cok sevinirim. ruyamda anneme gidiyorum karnim buyuk 5 6 aylik hamile gibiyim ve karnimda sozde bebek hep oynuomus icerde.hamile degilmisim ama herkez beni hamile sanio ve karmindaki göbek deligimi farkediyorum disa dogru ciktik ve belirgin.

merhabalar tabir ederseniz sevinirim
annemin bir rüyasını anlatmak istiyorum öncelikle
rüyada babam annemin sülalesindeki herkese yarım altın dağıtıyormuş,hatta gercekte görüşmediği bikaç akrabaya bile altın vermişler hediye olarak. daha sonra yengem ve dayıma ısrarla yemek yedirmişler(yengemle annem görüşmüyor normalde) sonra halı almak istediklerini söylemişler ve annemden yardım istemişler bi mağaza önermeleri konusunda,annemde onlara bizim evden bir halı vermiş

bende 2 gecedir bi arkadaşımla aramda yakınlaşma olduğunu, evlenmek üzere olduğumuzu, sevgili olduğumuzu el ele gezdiğimizi falan görüyorum (gercekte başka biriyle 2.5 yıllık bir ilişkim var ve aramızda bi problem yok)

merhaba arkadaşlar erkek arkadaşım rüyasında benim bir yerde oturduğumu (cafe tarzı bir yer) ve kendisinin beni izlediği halde yanıma gelemediğini görmüş. ne anlama geliyor acaba yorumlayabilir misiniz?

Merhaba ben gece görmüş olduğum rüyadan dolayı çok etkilendim.
rüyamda ilk olarak arkadaşımın annesinin ölmüş olduğunu görüyorum. (bu arada 1 martta dayımı kaybettik ve dayım rahmetli anneannemin üstüne gömülmek istedi ve öylede oldu.)
daha sonra bir odaya gidiyorum arkadaşlarım da orda. arkadaşım 2 tabutun başında bekliyo. tabutlar mezardan ndn çıkmış nasıl çıkmış bilmiyorum. alt tabutta dayım varmış üst tabutta ananem. bn kapının önünde bekliyorum. arkadaşıma bak hangisi ananemse onu alta gömcez üstüne dayım gömülcek diyorum. nasıl anlıycam diyo kemikleri kalan ananemdir diyorum. bakıyo üst tabuta ananen bu diyo. sonra yüzüne bakıyolar bende bakıyorm. kalp atışı duyuyorm sonra 1 daha duyuyorm. arkadaşım bende duydum diyo. ananaem aynı şekilde kefene sarılmış ağzı bağlı bir şekilde.ananemin ayağını görüyorum aynı yaşadığı gbi.birden kalkmaya çalışıyo başaramıyor.arkadaşıma bakıyo anane bn bu taraftayım diyorum. anane diye sesleniyorum sürekli sesimi duydukça debeleniyor kefenden çıkmaya çalışıyo.bişiler demek istiyo ama ağzı bağlı olduğu için diyemiyor gibi.sonra beni görmesi için ayak ucuna gidiyorum ağlıyorum seni çok özledim diye.bana bakıyo temiz yüzüyle.

sonra yanıma başka bi kız geliyor ben tanıyomusum aslında onu ama uyandığımda hatırlayamıyorm. nasıl orası diyorum çok bedel ödedim ama şimdi iyiyim diyor.bizi görüyomusunuz ordan diyorum evet görüyoruz diyo. snra çantamdan eski bi cep telefonu alıyo. napcaksın diyorum sen ver diyo. sonra uyandım. yorumlarsanız çok sevinirim.

Merhaba
Dün gece rüyamda mavi gözlü bi bebek gördüm şöyle ki ; kucağıma almışım, iri iri gözleri mas mavi minnacık ellerini oynatıyor habire.. Nişanlımda yanına eğiliyor, küçücük ellerini nişanlımın suratına götürüyor. Etrafa bakıyor falan.. Sonra uyandım, uyanmak istemedim ama hiç. Çok güzel bi bebekti
Yorumlar mısınız acaba ?

Merhabalar canım :)

rüyada bebek görmek güzel ve tatlı ise ki öle :) mutlu ve sevineceğiniz bir haber alacağına işaret eder nişanlınla beraber mutlu bir haber alabilirsin

merhabalar :)

bana piskolojik bir rüya gibi geldi. yani dayının ölmesi ananenin mezarının üzerine gömülmesi seni çok etkilemiş ve ona benzer olayı kendince yorumladığın bir rüya görmüşsün. hani bu şekilde yorumla dersen sıkıntılı bir haber alabilirsin. ama ben piskolojik olduğunu düşünüyorum

Rüya Tabirleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…