Rüya Yorumları Rüya Yorumları

Bende rüyamda okul müdürümüzü gördüm benim evimde kanepeye oturuyodu bende bir tane armudum var ona oturmuşum ben çay için bir 10 15 dk oturup gidin laf söz olur diyorum oda gülümsüyor bana

arkadaşlar ben önceden oruç tutardım ama öle çok dinle ne bilim alakam yok gibiydi sonra benim için dönüm doktası dediğim olaylar oldu ve tövbe ettim sonra ben böle dini rüyalar gördüm ve hepside iyi güzel anlamlıydın dün gece ilk defa abdestli yattım bilmiyorum ondan mı değilmii ama rüyamda bir ses ama ne erkek ne kız anlayamıyorum ama böyle güzel bir ses belki biz müjde verebiliriz diyordu anlayamadım ne olduğunu birisi yardım etsin bu ruya ne demek bölee

Merhabalar :)

Çok güzel bir rüya görmüşsünüz bu rüyanız bilinçaltınızın bir yansıması gibi gözüküyor demek istediğim abdestli yatmanız ve tövbe etmenizin vs. etkili olduğu bir rüya :)

Bende rüyamda okul müdürümüzü gördüm benim evimde kanepeye oturuyodu bende bir tane armudum var ona oturmuşum ben çay için bir 10 15 dk oturup gidin laf söz olur diyorum oda gülümsüyor bana

Merhaba :)

Rüyanızda en belirgin olan şey armut rüyada armut görmek bol kazanca işaret eder. Yani kısa zamanda ikramiye kazanabilir ve akrabalarınız olduğunu iddaa eden kişiler çıkabilir :):)

ya bu gün okula gittim arkadaşım beni rüyasında görmüş ben evliymişim hep böle mutluluktan gülüyormuşum yani çok mutluuymuşuuzz bu ne demek sonra rüyasındaki eşimi tarif etti benim boyumda hafif göbekli saçlarının önü hafif dökülmüss benden de 8 9 yaş buyukmuş gibi duruyomuşş ama biz çok mutluymuşuz ben onun sırtına felan hopluyormuşum aslında bu tarif benim hayalimdekine benzemiyoo ben uzun esmer ve yakışıklı hayal ederdim kocamı o ise beyaz tenliymiş ama çok mutluymuşuz anlamı nedir acabaaa

Canım armut dediğim hani oturuacak armutlar var ya ondan yani yenilecek değil :) hani sanki öyle anlamışsın gibime geldide karışıklık olmasın dedim
Yorumun için sağol

Canım armut dediğim hani oturuacak armutlar var ya ondan yani yenilecek değil :) hani sanki öyle anlamışsın gibime geldide karışıklık olmasın dedim
Yorumun için sağol

ayyyyy kusura bakma canım ya ben yenilecek armut anladım oturululacak armut esenlik ve huzur demek canım yani ferah bi dönem olucak senin için

ayyyyy kusura bakma canım ya ben yenilecek armut anladım oturululacak armut esenlik ve huzur demek canım yani ferah bi dönem olucak senin için

Öncelikle hayirli aksamlar..benimde ruyami yorumlanabilir misiniz acaba:44: dedem annem ve yengem bir köye gidiyoruz böle aksam ustu gibi hafif hava durumu..girişte boyle ahirlar var ayni hayvanat bahcesindekilet gibide telden kafes gibi korunaklari var..içinde hep.kuzu ve koyun var.. Hatta biz aralarından geçerken.kuzilular yerde uyuyor ayak sesimize irkiliyorlar..sonra bskiyoriz sürünün içinde kurt yavrusu var..biz kuzulara zarar verir diyoruz o anda babam geliyor kurdu kovuyor ama halbuki kurt kuzularla yasiyormus onlar gibi davranip bize oyunlar yapiyor..sonra kIy evine giriyoruz sofraya oturuyoruz ve ben uyaniyorum..şimdiden çok TSK ederin

Son düzenleme:

Rüyada kuzu ve koyun görmek hayırlı bir erkek çocuğa işaret eder, kurt yavrusu iyi işler başaracağınıza, takdir edileceğinize yorumlanır. Ahır ise bolluk ve berekettir. Kısaca toparlarsak rüyayı, bolluk ve bereket içinde olacağınız size maddi getirisi çok olacak işler yapacağınıza ve çocuk bekliyor iseniz hayırlı bir erkek çocuğunuz olabilir :)

Çok tsk ederim bugun ogrendimm hamileyimm

Benim rüyam hakkındada yorumlarınızı paylaşabilirmisiniz?

Rüyamda babam ben ve 3,5 yaşındaki kızım bir yere yetişmeye çalışıyoruz yokuş gibi biryerden iniyoruz. Birden karşıda gökyüzünde oldukça yoğun katran rengi kara bulutların bize doğru yaklaştığını görüyorum. Bulutlar uzaktaydı ama bulunduğumuz yere doğru yaklaştığını ve çok ürkütücü olduğunu hatırlıyorum. Sonra Babam "kızım gitme şiddetli yağmur gelicek" diyor. Bense bu kadar yol geldik bana gideriz bişey olmaz diyerek kızımı çekerek götürüyorum. Hatırladığım bu kadar. Ama bugün rüyamın etkisinden kurtulamadım ne yazıkki. Yorumlayabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar :)

Anladığım kadaryıla rüyanın ana teması kara bulutlar. Rüyada bulut görmek normalde iyiye yorumlanır. terfi ve bilgi zengiliği gibi fakat kara bulutlar pek iç açıcı değil ne yazık ki kara bulut o bölgede yada yakınlarda bi felaket olacağına işaret eder

Teşekkür ederim. Hayır olsun inş diyelim napalım

merhabalar.. annem beni görmüş.
bi kız arkadaşımla havuzdaymışım.. boğulmuş ölmüşüm.. sonra dirilip çıkmışım havuzdan, o kız arkadaşım da varmış. bir de üzerimde bornoz varmış...

Son düzenleme:

Karışık bi rüya olmuş :) ölmek ne kadar kötü olsada rüya anlamı iyidir ömür kazanmak anlamı taşır. ölüp dirilmek ise hatta şöle ifade ediyim kızının ölüp dirildiğini görmek sevince ve mutlu bir haber alanıacağına işaret eder :)

teşekkür ederim inşallah :)

merhaba canım..ben rüyamda şu an hiç tanımadığım biriyle evliymişim 2 çocuğum varmış ama boşanmak istiyorum ona boşanmak istediğimi söylüyorum yani bu çevrede uzun bir rüya idi çok ilginç bir rüya ama çok etkiledi beni o kadar gerçekti ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…