- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi sudeketenci
-
Merhaba.
Şu rüyayı yorumlar mısınız ?
Rüyamda, hoşlandığım kişiyle bir çocuk sevdik. erkek çocuğu. 4-5 yaşlarında. Fakat o çocuğun bir ayağı yoktu.
Gözlerim dolu doluydu hatta. Birlikte sevdik.Ve severken hoşlandığım kişi bana sır gibi şeyler anlattı. Bu ne demek sizce?
Birkaç gün önce de , eski sevgilim bana yine o yaşlarda bir erkek çocuğu getirmişti. Yeğeniydi güya.
Ama o çocuğu hiç sevmedim yanaşmadım çocuğa rüyamda ve o çocuk rüyada kaybolmuştu zaten.
Bu erkek çocuğu ne demek acaba :S
Merhaba..
İki akşam önce gördüğüm ve çok etkilendiğim bi rüyamı yorumlamanızı istiyorum
Rüyamda bi evdeyim sonra önüme bi Türkiye haritası asıyorlar ve birden bazı bölgelerin yıkıldığını görüyorum. Nereleri olduğunu yazmayayım oralarda yaşayan arkadaşlar etkilenirler falan. Sonra çok korkuyorum çok üzülüyorum buraları da yıkılırsa ne yaparız diye düşünüyorum, kaçmayı düşünüyorum falan.. Bunun manası nedir ki :26:
Merhaba :)
rüyada erkek çocuk görmek insanın içinde yer etmiş ukte kalan olayları işaret eder. yani içinize attığınız bir durum söz konusu
rüyamda sevgilimle yer yatağında beyazlar içinde yatıyorduk sabah hemen kalktık o benim bordo renkli çorabımı giydi bende onun bordo renkli çorabını giydim...sonra hemen odadan çıktık çocuklarımız bizi görmesin diye...sonra akrabalarımın düğünü varmış oda orda çocuklarıyla düğün yemeği yiyiyo bende kendi kendime şimdi akrabalarımıda tanıdı diye düşünüyodum...herkesde ona iyi davranıyodu
yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim sevgilerimle..
Ama bu internette de yazıyordu. Siz kendiniz yorumlamıyor musunuz ? :26:
Haklısınız fakat bilmediğim rüya yorumları var ki hepsini bilemem :) bazı yorumlarda internetten yardım alıyorum :)
sude hanım bende yorum istiyorummmm :)
Teşekkür ederim yine de sağolun :)
Kusura bakmayın gözden kaçırmışım :)
Rüyanızda bi kaç önemli nesne bir arada. Bunlar sevgili, yatak, bordo çorap ve düğün. Bu rüyalar hep iyiye yorumlanır. Rüyanızın yorumu ise, sevgi bağlarınızın artacağı, evli değil isen bir kısmetinin olacağı ve mutlu bir döneme gireceğine yorumlanabilir. :)
Rüyada Görmek
Rüyamı tam hatırlamıyorum ama hamile kadın ve cok küçük çocuklar gördüm acaba ne anlama geliyor?
gecen gördugum ruya bayagi etkileri beni yorumlarsaniz cok sevinirim.bi havuza giriyorum su cok berrak ve temiz yuzmege basliyorum sonra havuzun dibinde yatan bi erkek cocugu göruyorum 3 4 yaslarinda boguldugunu dusunerek dalip onu kurtariorum ama anliyorumki ölmus hizla cikartiyorum suyun yuzeyine sariliyorum cocuga ve bi iki dakika gectikten sonra cocuk diriliyor.ne anlama geldigini cok merak ediyorum.
Dün gece çok ilginç bi rüya gördüm yorumlarsanız sevinirm
Bi yerden dönüyorum bi tanıdığım ve eşi araba bekliyorlar napıyosunuz burda neden kendi arabanızla gitmiyosunz diyorum arabayı sattık diyo neyse benm arabam şurda gelin götüriyim ben sizi hastaneye diyorum o sırada sancısı var tabi doğurmak üzere hastane yerine bi eve gidiyoruz oralarını tam hatırlayamıyorum ama ananemde var yan odada uyuyor abla bebek geliyo diye bağırıyo eşi de çantasını açıyo bi de bakıyorum ki bıçak makas falan ameliyat malzemeler napıyosun sn hastaneye gidelim diyorum yok bn eğitim aldım yapablirim diyo ben hemen bi koşu gidip ananemi uandırıyım ananene bebek doğuyo yardım et diye kalkıyo geliyo bnmle neyse onlara hiç dokunmuyo bebek doğuyo ama kız mı erkek mı hatırlayamıyorum tek hatırladığım kanlı bi şekilde kucağıma alıp sevdiğim hala çıplak bebek ve kordonu hala duruyo keselim kordonu diyorum ağzını açıyolar damağından kordonu kesiyolar ama göbeğindeki kordon duruyor :26:
Sonra bebeğin gözleri masmavi ne kdar güzel masmavi gözleri var bakın diyorum ama bebek hala benm kucağımda ve çıplak gidicekler artık bebeği öyle çıkarcaklarmş dışarı deli misinz donar diyorum çıplak bedeninin üstüne mont giydiriyorum kapşonu örtüyorum ve gidiyolar sonra uyandm
Çok etkilendim bebeğin ağzını açıp damaktan kordon kesilmesi falan :18::26::44:
Merhabalar :)
Rüyanız gerçekten ilginç :) rüyada hamile birini görmek hayatınızda bir takım değişimler olacağını gösterir. bir bebeğin doğduğunu görmek pek iyi bi rüya sayılmaz. kanlı bir bebek sıkıntılarınız olacağına işaret eder.
Rüyayı toparlarsak, sıkıntılı bir dönem geçireceksiniz ve bu dönem bir takım alışkanlıklarınızı değiştirecek.
Merhaba :)
rüyada ölü birinin dirilmesi bir yerden gelecek sevinçli bir haberi gösterir. havuz ise iyi işler ile yorumlanır havuzun berrak olması geleceğin parlaklığını gösterir. Toparlayacak olursak sevindirici bir haber alacaksın ve bu haber gelecekte seni çok iyi yerlere getirecek :)
cok tesekkurlerrrrrr
rüyamda mutfaktaki dolapların birinin kapağını açtığımda 2 kavanozla karşılaşıyorum.birinde buğday dolu olduğunu görüyorum. içimden 'a eşim buğday almış.evdeki bitmişti.kuşlara verebilirim artık diyorum' . ne anlama geldiğini çok merak ettim:26:. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?