- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
Valla canim ruya yorumu beles de psikolojik tahlili parayla yapiyolar sanirim.
Normalde umrunda demekki sen umru da degil gibi davraniyorsun, ruyadir de gec git.:) demek istediğim şuydu: ben bunu bazı islami kanallardaki ruhani hikayeler gibi bi anlamı olduğunu düşünmüyorum... ve sitede rüya yorumu yasak... benim sormak istediğim sizce ben bilinçaltımda bişeye mi takıldım , ya da ne bileyim cidden adamın günahını mı aldım ne oldu niye normalde umrum olmayan bi insanı sürekli rüyamda görüyorum ve çok mutluyuz..
Normalde umrunda demekki sen umru da degil gibi davraniyorsun, ruyadir de gec git.
Ha cok merak ettiysen ara o arkadasini o kadar guzel zaman becirdik boyle olsun istemezdim ana kirgin kalmani iste iyorum su sebepten bitirdim arkadasligimizi de.
Ama o zaman da sanki bosta kalmis ona donmus gibi olur bilemedim simdi.
Rüyaya göre amel edilmez, Peygamber Efendimiz bile etmemişti. Yani benim de çok saçma bir bilinç altım var, dün iş yerinde bir program açılmamıştı, geceleyin onunla ilgili bir sürü rüya gördüm. Ne alaka yani, sen de muhtemelen biraz ince düşünen birisin. Bu olayı kafana takıp da ilişkine yansıtma. Erkekle kızın arkadaş olabildiğini hiç bir zaman görmedim, ikisinden birisinin aklı mutlaka kayıyor. Sen de bu çocuğu unut gitsin, sen fark etmemişsin ama senin de bilinç altına işlemiş bu çocuk. En güzel kurtulma yöntemi hiç düşünmeyeceksin.
Bnce senuin kafanda bilinc altinda hala o adam var ve sen kendine bile itiraf edemiyisun:) demek istediğim şuydu: ben bunu bazı islami kanallardaki ruhani hikayeler gibi bi anlamı olduğunu düşünmüyorum... ve sitede rüya yorumu yasak... benim sormak istediğim sizce ben bilinçaltımda bişeye mi takıldım , ya da ne bileyim cidden adamın günahını mı aldım ne oldu niye normalde umrum olmayan bi insanı sürekli rüyamda görüyorum ve çok mutluyuz..
Ben de acik konusayim adam sana iftira falan atmamis, kendin bile nerdeyse cikiyoduk diyosun, o da ciktiginizi saniyomus millete oyle demis demek kikızlar şimdi size çok açık olucam. benim şuan bir ilişkim var ve bazı sorunlarımız olsa da asla ayrılmayı düşünmediğim gibi 3 yıldır bir başkasını da bir kez aklımdan geçirmedim...
benim şuanki ilişkimden önce yine bulunduğum ilçede zevkime,fikrime çok uygun bir adam vardı, çok çok çok yakın arkadaştık... yani gece 3lere kadar mesajlaşır, sabah uyanınca birbirimizi arardık.. kafamız acayip uyuyordu ve zevklerimiz,dünyaya bakışımız da ortaktı ve çok gülüp eğlenirdik birlikte. tabii ki sevgili olmadığımız için kimse kimseyi sıkmaz, neredesin kimlesin diye sormazdı.... anlatımıma bakınca resmen sevgiliymişiz gibi duruyor farkındayım ama bu adama ben cidden arkadaş gözüyle bakıyordum. yani aslında çok yakışıklı ve tam bana uygun bir adamdı ama biraz fazla sosyal, giyimine süsüne benden bile fazla!(gerçekten ben de çok düşkünümdür.) düşkündü bu sebeple güvenilmez bir insan imajı çiziyordu bende... o sebeple bu adamdan arkadaş olur ama sevgili olmaz mantığını kafamda oturttuğum için sanırım ara ara gönlüm kayacak gibi olsa da sağlam bir şekilde kendimi ve duygularımı dizginlemeyi bildim...bu arada o bana ciddi anlamda aşık olmuştu, ama benden sohbetlerimiz esnasında "senden iyi dost olur ama sevgili asla... ben olsam sana hayatta güvenip de evet demem" vs cümleler duyduğu için net olarak teklif etmedi ama onun haricinde ilgisini belli edecek herşeyi yaptı....
sonra biz şimdiki sevgilimle tanıştık, yakınlaştık ve sevgili olduk... onunla da hala samimiydim ancak zamanla boş zamanlarımı artık sevgilimle değerlendirmeye başladığımdan görüşmelerimiz azaldı... o da biriyle çıkmaya başladı..ama gördüğümüz yerde yine de oturup konuşuyorduk...ve ben ona cidden çok çok güvenirdim...samimiyetine,dostluğuna.....ama bu konuşmalarımız esnasında sevgilimin yüzü hep asık olurdu... birgün öğrendim ki, bu benim arkadaşım dediğim adam, sağda solda biz kıskanckızla çıkıyoruz,evet sevgiliyiz diyormuş soranlara ve sevgilim de bunu duymuş...bunu duyunca nefret ettim ondan ve selamımı bile kestim... o neden kestiğimi bilmiyor ama ben selam vermedikçe o da vermemeye başladı.... şimdi 3 yıl oldu,sevgilisinden ayrıldı,sokakta beni gürnce bile eli ayağı dolaşıyor birbirine farkediyorum ama ona hala çok kızgınım...
uzun oldu biliyorum ama şimdi rüyalarıma gelicem.. neredeyse 1 senedir, toplamda 50 kere falan rüyamda bu çocuğu görüyorum ve ya bana çok aşıl oluyor ben nereye gidersem gideyim peşimden geliyor ya da çıkıyoruz ve çok mutluyuz... ama ben bu çocuğu normalde dışarıda hep görüyorum ve inanın zerre beğeni, ilgi ya da eski günlerimize özlem falan duymuyorum...
peki şimdi bu rüya yorumu değil kızlar, ben bunun psilolojik olduğunu düşünüyorum da sizce sebebi ne bunun? ben bu adamı neden görüp duruyorum???? acaba bana iftira falan atmamıştı da günahını mı almış oldum adamın yaa öff?
Bilinç altınızda o adamın size aşık olarak kalmasını istiyorsunuz. Bunu kendinize itiraf edemeyip kafaya takarak rüyada görüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?