Rüya Yorumları Rüya yorumu isteyenler buyrun..

kutsalist merhaba,

benim rüyam içinde vakit ayırabilirsen çok sevinirim, eşime yeni bir iş teklifi geldi onunla ilgili olabilir mi acaba diye merak ediyorum .

Rüyamda bekarım annemin eski avimde rahmetli babam dahil ailecek mutfak masasında oturuyoruz.Küs olduğumuz komşu kızı bizim terasa çamaşır seriyor, in aşağı diyorum dinlemiyor, mutfağa geçip aileme anlatıyom, babam boş ver diyor, neden ama derken babam kızıyor, bağırma kız duyuyor, düşürüyorsun beni derken babam elindeki nohut dolu kabı bırakıp tezgahtan aldığı kalın bir bıçakla üstüme geliyor, annem arkamda ben sol elimle bıçağıin ucunu avucuma alıyorum, babam bıçağı geri çektiğinde bileğimden aşağısı kesiliyor ince bir kan akıyor, çok ağır değil ama ben abartıyorum, rüyamdam kolumun sızlamasıyla ve ağlayarak uyanıyorum, aynı anda yanımda yatan kızımda uyanıyor ve ağlayarak kolunu gösterip uf oldu diyor ( canım benim yaa:) )

böyle işte rüyanın akşamına eşimi eski müdürü arıyor , yanında bir pozisyon için çağırıyor, acaba ilgili mi bu iş hayırlı mı yoksa kendi işinde mi kalmalı bunun kararsızlığındayız, rüyala karar verilmez ama belki bi işaret olabilir mi, yada başka bir şeyle ilgili.....

vakit ayırıp okuduğun için teşekkür ederim, sağlıkla kal :)

benim rüyalarım genelde bölük pörçük ve kısa oluyor bugünde olduğu gibi :)
ilk önce hastalandığımı görüyorum yani kalbimde ritim bozukluğu var diye hastaneye gidiyorum kalbim çok kötü çarpıyor diye. orda sıra bekliyorum falan ama sıra bana bi türlü gelmiyodu. normalde benden önce sıra bekleyen insanların boş yataklara yattığını görüyorum bu kadar :D bide son olarak eşek görüyorum. ama onu sadece görüyorum böyle karşıdan karşıya anırarak geçiyordu o kadar.

Ben rüyamda yatak odamda yatağımın başucunda karınca yuva yapmış gördüm. yorumlarsanız çok sevinicem şimdiden ilginize çok teşekkür ederim...

kutsalist merhaba,

benim rüyam içinde vakit ayırabilirsen çok sevinirim, eşime yeni bir iş teklifi geldi onunla ilgili olabilir mi acaba diye merak ediyorum .

Rüyamda bekarım annemin eski avimde rahmetli babam dahil ailecek mutfak masasında oturuyoruz.Küs olduğumuz komşu kızı bizim terasa çamaşır seriyor, in aşağı diyorum dinlemiyor, mutfağa geçip aileme anlatıyom, babam boş ver diyor, neden ama derken babam kızıyor, bağırma kız duyuyor, düşürüyorsun beni derken babam elindeki nohut dolu kabı bırakıp tezgahtan aldığı kalın bir bıçakla üstüme geliyor, annem arkamda ben sol elimle bıçağıin ucunu avucuma alıyorum, babam bıçağı geri çektiğinde bileğimden aşağısı kesiliyor ince bir kan akıyor, çok ağır değil ama ben abartıyorum, rüyamdam kolumun sızlamasıyla ve ağlayarak uyanıyorum, aynı anda yanımda yatan kızımda uyanıyor ve ağlayarak kolunu gösterip uf oldu diyor ( canım benim yaa:) )

böyle işte rüyanın akşamına eşimi eski müdürü arıyor , yanında bir pozisyon için çağırıyor, acaba ilgili mi bu iş hayırlı mı yoksa kendi işinde mi kalmalı bunun kararsızlığındayız, rüyala karar verilmez ama belki bi işaret olabilir mi, yada başka bir şeyle ilgili.....

vakit ayırıp okuduğun için teşekkür ederim, sağlıkla kal :)

kutalist vaktin olursa banada yorum yazarmısın teşekkürler

Kızlar slm...ben ruya yorumlayabılıyorum..ısteyenler anlatsın yorumlayım..ama gordugunuz herseyı soyleyın bazen ufak bır ayrıntıda gızlı hersey..yetısebıldıgım kadar yazarım saygılar...

Ben rüyamda saçlarımı yeşile boyuyodum. Ama uçları sarı gibi kalıyodu hatta diyodum ya niye oralar yeşil olmadı niye sarı kaldı diye. Yorumlarsanız çok sevinirim.

meraba cnm ruyami yorumlarsan gercekten cok sevap islemis olursun, simdiden tesekkurler cok sagol :)

Benim hoslandigim hatta sevdigim bir cocuk var ve biz sadece tanisiyoruz hani ask mesk durumlari yok aramizda ben umit icerisinde beklemekteyim neyse
Ruyamda goruyorum ki ben bunu beklemekten vazgecmisim bir evlenme programina katilmisim:D ve beni talip olarak ilk arayan kisi o "Ali Tibet" diyelim.. ben diyorum ki tabiki gelsin, icimden diyorum demek ki gercekten oda birseyler hissediyormus bu zamani beklemis// ama diger gun o degilde ablasi(tanismiyoruz) geliyor birseyler oluyor iste sonra ben bunlarin evlerine gidiyorum afferim cok iyi engel oldunuz diyorum annesine ve ablasina.. aramizda birsey olucakti sayenizde olmadi neden onyargili davrandiniz neden beni istemediniz gibi seyler soyluyorum Ali'de oylece bakiyor bana birsey demiyor hic...

biz onunla arkadasim tarafindan hani aramizda birsey olsun amacli tanistirildik 2 ay once ama onun tarafindan birsey gelmedi sadece knustuk 1-2 kere, ayri sehirlerdeyiz ve bana kasimda senin sehrine gelicem demisti, hicbir haber yok.. ben normalde ruya gormem gordugumdede anlami olur illa ki cikar bu ruyayi neden gordum ben simdi :/

ben istihareye yattım...daha önce benim cok kırdığım biri vardı. onun bütün ısrarlarına rağmen kabul etmedim onu...şimdide ben onu istiyorum :( döner mi diye yattım istihareye hayırlı mı diye..rüyamda şöyle : onunla birlikte çeyiz alışverişine çıkmışız ellerimiz dolu...beyaz bir buzdolabının önünde durup bakıyoruz alsak mı diye düşünüyoruz..nedir bunun anlamı bana yardımcı olursanız sevinirim :(

rüyamda babannemi gordum mezarlıkta sözlümle beraber yuruyormusum sol tarafata bır mezarlık onlarınmıs (babaanemle dedem gercekte aynı mezarlıktalar)babaannemde orda duruyormus beyaz folklor oynarken gıyılen kıyafetler gıbı bir kıyafet gıymıstı ben oraya kosana kadar o kayboldu ama genctı genclık halıydı ben aglamaya basladım cok zayıflamıs babaannem dıye butun mezarlık kardı kar yagmıs bembeyazdı mezarlıgın ustundede basortusu vardı bi tane.

Kızlar slm...ben ruya yorumlayabılıyorum..ısteyenler anlatsın yorumlayım..ama gordugunuz herseyı soyleyın bazen ufak bır ayrıntıda gızlı hersey..yetısebıldıgım kadar yazarım saygılar...

ben bir rüya gördüm.Doktora gitmişim ultrasonla rahmime bakıyor 5 6 tane küçük bebekler ama çok küçük onlar 2 3 tanede eli yüzü belli olan vardı.ama içinden birtanesini aldım gözlerine baktım ve kızım benı bırakma diye yalvardım ve bu esnada bu bebeğin 2 yada 3 gunluk oldugunu soyledı ordan biri bana ve uyandım be nedemek ki acaba

kizlar rüyamda birsürü yilan gördüm bütün mahallede ve evimizde birsürü yilan vardi arabanin icinde bile yilanlar vardi renkli renkli degisikti hepsi korkuyordum ama sokmadilar hic rüyamin sonunda komsunun oglunun boynuna dolandi bir yilan onu görünce bagirarak sicradim ve uyandim
acaba ne anlama geliyor cok etkilendim korktum

ya hep boyle oluyo konu sahibi guzel yorumluyo, bi kaç tanesi yorumlaniyo ama sonrakiler cok geldigi icin yorumlanamiyo :(((( uzuldum bende bir ruyami anlatmak istiyodum...
Kutsalist cabuk dön lütfeeen :( :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

kizlar rüyamda birsürü yilan gördüm bütün mahallede ve evimizde birsürü yilan vardi arabanin icinde bile yilanlar vardi renkli renkli degisikti hepsi korkuyordum ama sokmadilar hic rüyamin sonunda komsunun oglunun boynuna dolandi bir yilan onu görünce bagirarak sicradim ve uyandim
acaba ne anlama geliyor cok etkilendim korktum

6. hissim çok kuvvetlidir. bence senin içini sıkan bir sıkıntı var. çevrendekilerin bazılarını düşman olarak görüyorsun. çeşit çeşit insanlar bunlar. kötü niyeti kişiler sana dokunamıyorlar. sana dokunamayınca yakınlarına saldırmasından korkuyorsun. içinde yakınlarına zarar gelecek korkusu var. bilinç altın bunu anlatıyor.

6. hissim çok kuvvetlidir. bence senin içini sıkan bir sıkıntı var. çevrendekilerin bazılarını düşman olarak görüyorsun. çeşit çeşit insanlar bunlar. kötü niyeti kişiler sana dokunamıyorlar. sana dokunamayınca yakınlarına saldırmasından korkuyorsun. içinde yakınlarına zarar gelecek korkusu var. bilinç altın bunu anlatıyor.

ay olabilir vallaha su sira herkesten süpheleniyorum korkuyorumda biri arkamdan vurur diye sürekli öyle korkularim oluyor belki ondandir
sagol canim :)

Reddmars rica etsem bana da yardımcı olurmusun? Rüyamda hep 3-4 yaşlarında erkek çocuk veya yeni doğmuş bebek görüyorum..Ne anlama geliyor??

canım çocuk ya da bebek güzel ve mutlu ise iyi bir haber alabilirsin. Sevgilinle alakalı bir durum olabilir.

Back
X