Rüya Yorumları Rüya yorumu..

ilk rüya teröristlerden kaaçıp bir odaya sığındım üstümüzde örtü varmış bizi görmesinler diye sonra korktum elime bebeğim düştü bembeyaz birsürü yumurta içine 3 atan kalp kalbi durmadan nasıl kurtatırım diye çabaladım..bebekler daha 6 haftalık falamnmış..

iki gün önce gördüğüm evin önünde patlamış arkadaşlarıma resim atıyordum bomba patladı diye siyahlık vardı yanmış yani yer ama ölü yokmuş. 1 hafta öncede koşuyorum ayağımın dibinde bomba varmış üstünden atladım anladım bomba olduğunu arkadaşlarıma doğru patladı bomba kimsetye bişiy olmadı

Malum bizler uzun bir donemden beri korku icinde yasamaktayız. Su sıralar haklı olarak korkularımızın cogalmasından dolayı da ruyamıza sirayet etmesi cok normal. Tabii gordugunuz bu ruyalar sırasıyla cıktıysa yani birebir veya birebir olmasa da teması bakımından rehber ruyaya girer.

Teşekkür ederim .birşey daha sorabilir miyim?

Şimdi hayatımın atıyorum yaklaşık 5 yılına yayılmıştır gördüğüm ama tema hep aynı ya uyuşturucu kullanmaya zorlanıyorum ya uyuşturucu ve pazarlanmaya çalışıyorum ama biirşekilde kulnmadan kulanılmadan kaçıyorum ve hep çok canım acıyor uyanınca çok etkisinde olarak uyanıyrum bazen rüyalardan uyanıp devam etmek için uyuyp tekrar rüyama devam ediyorum.

İkaz ediliyorsunuz. Acık bir uyarı..

Zihninize ve bedeninize zarar verecek seylerden uzak durmanızı, bu tarz insanların cevrenizde bulunmamasına dikkat etmenizi ve irtibatınız varsa da iliskinizi kesmeniz gerektigi, yakınınıza dahi yaklasırmamanız bakımndan acıkca uyarılmıssınız. Arkadaslık ettiginiz ve edeceginiz insanlara dikkat ermeniz gerekmekte..

Aynı ruyaya devam etmek ? Ruyanızı yonlendirebiliyor musunuz ? Dediginiz buysa yani yapabiliyorsanız ruyanızdaki kisiyle/kisilerle konusun. Uyumadan once sormak istediginiz soruyu dusunun ve kendinizi sormak istediginiz soruya ve cevabı almaya sartlayın. Size soylemek istedikleri bir sey vardır. Aynı ruyaya kaldıgınız yerden devam ettiginizde de iletisime gecip sebebini ogrenin. Net soru, net tavır, net cevap, korku duymadan yuzlesin.. Dialog haline donusturun bilgiyi aldıktan sonra ne yapmanız gerektigini bileceksiniz.

çok teşekkür ederim ilginize eltimle eskisi gibi değilim çok üzüyordu beni..rüğyamı yönlendirmeyi denemedim ama mesela gerilim dolu rüyadan uyanınca hemen uyuyp devam ettim ya da güzel annmli bir rüya ise allahım geri uyuyp annemi görüyüm dedğimde rüyama kaldıgım yerden devam ettim.

çok soru sordum evet ama rüyalar ve bazı gerçekte yaşadığım şeyler beni etkilyor hislerim kuvvetli mi diye düşünmeden edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…